Actie: cadeaukaart bij aanschaf Sony Xperia XZ1

Ben jij een fan van Sony telefoons én van voetbal? Dan is er momenteel een fraaie actie gaande voor jou. Tijdelijk krijg je bij aanschaf van een Sony Xperia XZ1 namelijk een cadeaukaart ter waarde van 100 euro. Deze kan worden besteedt in de officiële Adidas webwinkel waar je een officieel Champions League tenue kunt aanschaffen.

Dat maakt Sony vandaag bekend middels een persbericht.

Afgelopen september stond in het teken van de IFA-beurs. Doorgaans vormt deze beurs, welke wordt gehouden in Berlijn, één van de hoogtepunten van het jaar wat betreft elektronica. Ook het Japanse Sony was hierbij aanwezig en had een hoop moois voor ons in petto. Op deze beurs kondigde het bedrijf onder meer de Sony Xperia XZ1 en diens kleinere broertje, de Sony Xperia XZ1 Compact, aan. Beide toestellen zijn uitgerust met de meest hoogwaardige specificaties van het moment, een iconisch Sony design en uiteraard uitstekende camera’s. Bovendien zijn ze enorm scherp geprijsd in vergelijking met hun concurrentie. Waar je voor de Samsung Galaxy S8 bij uitkomst 849 euro diende neer te tellen, kost de Xperia XZ1 ‘slechts’ 699 euro.

Gratis cadeaukaart bij aanschaf Sony Xperia XZ1

Daar komt nog eens bovenop dat Sony momenteel een fraaie actie heeft voor het toestel. Tijdelijk krijg je bij aanschaf van een Sony Xperia XZ1 via provider T-Mobile namelijk een cadeaukaart ter waarde van 100 euro. Dit bedrag kun je in de officiële Adidas webshop besteden en is geldig op de Champions League collectie. T-Mobile is uiteraard sponsor van het miljoenenbal en heeft zodoende een mooie deal weten te regelen. Zoals gezegd is de cadeaukaart geldig op de gehele officiële Champions League collectie. Een snelle blik op het assortiment leert ons dat je voor dit bedrag ongeveer één officieel shirt of broek kunt binnenhalen. De actie is geldig op Sony Xperia XZ1 toestellen die zijn aangeschaft in de periode van 2 oktober tot en met oudjaarsdag: 31 december.

De voorwaarden

Na aankoop van het toestel dien je naar deze website te gaan. Hier vul je enkele persoonlijke gegevens in alsmede enkele details met betrekking tot jouw toestel. Zo dien je onder meer het IMEI- en EAN-nummer door te geven. Binnen drie dagen na aanmelding stuurt Sony je een voucher naar je e-mailadres. Dit is een kortingscode welke besteedt kan worden in de Adidas webshop. Jouw korting wordt automatisch verrekend met het totale bedrag. De voucher is geldig tot een jaar na afloop van de actie, 31 december 2018 dus. Je dient de voucher overigens in één keer uit te geven, resterend saldo wordt niet teruggestort of iets dergelijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sony Xperia XZ1
Sony Xperia XZ1

Bekijk alle informatie over de Sony Xperia XZ1

Beste deal