Beschikbare kleuren Motorola Moto X4 bekend

De Motorola Moto X4 verschijnt in drie kleuren: blauw, grijs en roze. Dat blijkt uit een zojuist gepubliceerde Tweet. Vermoedelijk wordt de Motorola Moto X4 in september aangekondigd en krijgt hij een adviesprijs van rond de 350 euro.

Motorola heeft het er maar druk mee de afgelopen dagen. Het bedrijf is van plan om dit jaar zo’n zes telefoons op de markt te brengen. Onder deze nog nieuw te verschijnen telefoons onder meer de Motorola Moto X4. Over dit toestel is de laatste tijd al veel gezegd en geschreven. Zo dook het toestel op in diverse benchmark tests, gelekte persafbeeldingen en ook de mogelijke specificatie zagen we voorbij komen. Vandaag deelt de immer betrouwbare journalist Evan Blass ook nog de beschikbare kleuren mede. Blass schrijft voor de Amerikaanse website VentureBeat en is veelal als eerste op de hoogte van de nieuwste feitjes en weetjes. Hij onderhoudt nauwe banden met personen werkzaam binnen de telecomindustrie.

Volledig kleurenpalet bekend

Blass deelt de informatie mede middels een Tweet. Op de afbeelding zien we het toestel in drie kleuren verschijnen. De auteur vermeldt hierbij dat dit het volledige kleurenpalet van de telefoons weergeeft. We weten zodoende dat de Motorola Moto X4 verschijnt in de kleuren Nimbus Blue, Lunar Grey and roze. De eerste twee kleuren past Motorola veelvuldig toe, ook bij andere toestellen. De laatste kleur, roze, hebben we nog niet eerder gezien bij het bedrijf dat sinds enige tijd onder de vleugels van Lenovo huisvest. Wellicht probeert het bedrijf hierbij een nieuwe doelgroep aan te boren, zoals vrouwen of personen die op zoek zijn naar een originele telefoon. De Motorola Moto X4 valt het best te omschrijven als betaalbare middenklasser, gezien de specificaties.

Specificaties Motorola Moto X4

De Motorola Moto X4 beschikt over een compact scherm van 5.0 inch groot met een Full-HD resolutie. Hierbij lijkt de behuizing gemaakt te zijn uit één stuk aluminium met metalen frame. Onder de motorkap wordt het toestel aangedreven door een octa-core processor die geklokt is op een maximum snelheid van 2.2 GHz. Hierbij krijgt de processor hulp van 3 GB aan werkgeheugen. De interne opslag bedraagt 16 GB en is vermoedelijk uit te breiden middels een micro-SD kaart. De chipset wordt verder gefinaliseerd door een Adreno 508 grafische kaart, afkomstig uit de stal van Qualcomm.

Verder beschikt de Motorola Moto X4 aan de achterzijde over een dual-camera opstelling met een resolutie van 11 megapixels. Deze camera is onder meer in staat om 4K-video’s te produceren. De selfie-camera heeft een resolutie van 15 megapixels en maakt zodoende vermoedelijk fantastische foto’s. Verder beschikt het toestel uiteraard over een hoofdtelefoonaansluiting, NFC en Bluetooth. Het toestel kost waarschijnlijk rond de 350 euro en draait op Android 7.1.1 Nougat. Vermoedelijk wordt de Moto X4 rond september gepresenteerd.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons