Beste vakantie smartphones voor nog geen 400 euro

Beste vakantie smartphones onder 400 euro

Op vakantie beleeft je de mooiste dingen en maak je natuurlijk spannende verhalen mee. Verhalen die je mee wilt nemen naar huis of wilt delen met je vrienden. Een goede smartphone biedt uitkomst en hier zijn de beste vakanties smartphones voor nog geen 400 euro.

De beste smartphones om mee te nemen op vakantie zijn snelle telefoons met een groot beeldscherm en natuurlijk goede camera’s. Het liefst wil je op vakantie dat het toestel waterdicht is. Een andere gewenste functie is natuurlijk AI. Want met AI kunt je eenvoudig alle buitenlandse menukaarten vertalen. Een goede smartphone hoeft echt niet meer de hoofdprijs te kosten. Daarom hebben we hier de beste vakantie smartphones onder de 400 euro.

De beste vakantie smartphone onder 400 EUR

Een van de beste vakantie smartphones is de Motorola Moto X4. Je kunt deze Motorola zelfs voor minder dan 300 euro op de kop tikken. De smartphone heeft en helder 5,2 inch beeldscherm en schitterende glazen behuizing. Een groot voordeel van dit toestel is dat de telefoon waterdicht is (IP67). Daarnaast beschikt deze Motorola over een goede dual hoofdcamera. Dankzij de 12 megapixel camera in combinatie met 8 megapixel camera maak je de mooiste vakantie foto’s. Met dit tweetal kun je inzoomen en ook een prachtige portret foto maken van je vriendin met bokeh effect. De smartphone heeft een Snapdragon 630 processor en 4 GB aan werkgeheugen. Je kunt de telefoon los kopen vanaf 299 euro of via een Motorola Moto X4 abonnement.

Nummer 2: Samsung Galaxy A8 op vakantie

In een lijst met beste vakantie smartphones kom je natuurlijk altijd wel een toestel tegen van de nummer een smartphone fabrikant. De fabrikant overbrugt met de Samsung Galaxy A8 2018 de afstand tussen budget telefoons en dure premium toestellen. Het ontwerp van dit toestel heeft veel gelijkenissen met dat van de nieuwste Galaxy S9. Net zoals dit vlaggenschip heeft de A8 een prachtig AMOLED beeldscherm. Daarom zal je met deze telefoon uren genieten van prachtige beelden tijdens je vakantie. Die beelden zien er prachtig uit op het grote 5,6 inch Super AMOLED beeldscherm. Boven het beeldscherm tref je twee selfie camera’s waarmee je de mooiste vakantie selfies schiet. Aan de voorkant tref je een 16 megapixel camera gemaakt om de mooiste momenten vast te leggen tijdens je vakantie. De Samsung Galaxy A8 2018 is een uitstekende smartphone voor op reis.

Nummer 3: Honor 10

Een van de beste camera smartphones voor nog geen 400 euro is de Honor 10. Het budget vlaggenschip uit China is uitgerust met een groot 5,84 inch Full HD+ beeldscherm. In het midden van dit scherm vind je een flinke 24 megapixel camera. Je maakt hiermee prachtige selfies op vakantie. De krachtbron van de Honor 10 is de snelle Kirin 970 processor. Dankzij de slimme artificial intelligence van die processor maakt deze smartphone wonderlijke foto’s met zijn dual hoofdcamera. De AI herkent vrijwel iedere scenario en stelt de camera hiervoor optimaal in. De camera’s van dit toestel bestaan uit een 16 megapixel f/1.8 camera met 24 megapixel f/1.8 zwart/wit camera. De Honor 10 is gemaakt om foto’s mee te maken en het is een geweldig toestel op vakantie.

honor 10 onder 400 euro

Nummer 4: Nokia 7 Plus

De Nokia 7 Plus is een van de beste smartphones die je kunt kopen voor nog geen 400 euro. Het toestel heeft een luxe dual tone ontwerp en een flinke cameraheuvel. Nokia werkte voor deze telefoon samen met lenzen maker Carl Zeiss. De dual hoofdcamera bestaat uit een 12 megapixel en 13 megapixel Carl Zeiss camera. Je kunt hiermee tot 2x inzoomen zonder beeldverlies en maakt de mooiste bokeh vakantie foto’s. De telefoon heeft een groot 6 inch beeldscherm in een relatief compacte behuizing. De behuizing ligt prettig in de hand en is robuust. Dankzij de grote 3.800 mAh accu kun je op reis lang vooruit met deze telefoon. Mocht je het toestel willen opladen dan duurt het slechts anderhalf uur voordat de accu weer gevuld is.

Carl Zeiss Nokia 7 Plus

Nummer 5: Sony Xperia XZ1 Compact

Tussen alle mid-range smartphones kun je ook een premium model op de kop tikken voor nog geen 400 euro. Ook de Sony Xperia XZ1 Compact kost inmiddels minder dan 400 euro. Het is een premium vlaggenschip uit 2017. De smartphone is waterdicht en beschikt over een razend snelle Snapdragon 835 processor met 4 GB aan werkgeheugen. De telefoon is lekker compact en heeft een 4,6 inch Full HD beeldscherm. Boven het beeldscherm tref je de 8 megapixel front camera van Sony. Dankzij elektronische stabilisatie maak je hiermee prachtige en haarscherpe selfies. Je maakt met deze telefoon wonderlijke vakantie films en foto’s dankzij de 19 megapixel Motion Eye camera. Dit is een van de eerste smartphone waarmee je de wereld kan vertragen tot 960 frames per seconde. De Sony Xperia XZ1 Compact is de ideale smartphone voor op vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Motorola Moto X4
Motorola Moto X4

Bekijk alle informatie over de Motorola Moto X4

    Beste deal