Check hier alle Samsung Galaxy Note 9 specificaties

Galaxy Note 9 teaser gelekt

Aanstaande donderdag 9 augustus presenteert Samsung de Samsung Galaxy Note 9. Inmiddels weten we al hoe het vlaggenschip er uit ziet en afgelopen weekend lekte werkelijk alle specificaties.

Ruim voor de lancering van de Samsung Galaxy Note 9 is werkelijk alles al bekend over het aankomende vlaggenschip. Eerst lekte Evan Blass de officiële beelden van het toestel en afgelopen weekend lekte de achterkant van het Note 9 vlaggenschip. De verpakking geeft het complete overzicht van de Galaxy Note 9 specificaties.

Alle Samsung Galaxy Note 9 specificaties bekend

Fans van Samsung kunnen alvast bepalen of ze de Samsung Galaxy Note 9 willen kopen. De specificaties en design van het vlaggenschip zijn al bekend ruim voor de lancering. Afgelopen weekend lekte namelijk de achterkant van de verpakkingsdoos met alle specificaties van het toestel. De specificaties zijn natuurlijk geen grote verassing meer. Eigenlijk ontbraken alleen de gegevens over de dual hoofdcamera. De specs van het duo is exact hetzelfde als van de Samsung Galaxy S9 Plus. De primaire lens heeft 12 megapixels en opnieuw een dual diafragma van f/1.5 bij f/2.4. De telelens heeft ook 12 megapixels en een f/2.4 diafragma.

Samsung Galaxy Note 9 specs

Samsung Galaxy Note 9 kopen

Je kunt de Samsung Galaxy Note 9 al vanaf 24 augustus in huis hebben. Het vlaggenschip wordt op 9 augustus officieel gepresenteerd en dezelfde maand nog liggen de krachtige toestellen in de winkels. De Samsung Galaxy Note 9 is los te koop of je betaalt het toestel in delen via een abonnement.

Het vlaggenschip wordt uitgerust met een prachtig 6,4 inch Super AMOLED beeldscherm met een hoge resolutie. De krachtbron in Nederland is de Exynos 9810 processor van Samsung. De Exynos processor wordt geholpen door 6 GB aan werkgeheugen en krijgt een ruime keuze uit opslag. Samsung biedt 64 GB tot 512 GB aan opslag met de mogelijkheid voor een microSD kaart.

De Samsung Galaxy Note 9 heeft een dual hoofdcamera met dezelfde setup als de Galaxy S9 Plus. Selfies maak je met een 8 megapixel selfie camera. Het grootste verschil met de S vlaggenschepen is natuurlijk de S Pen van de Note lijn. De nieuwste generatie S Pen is nu nog slimmer geworden.

Samsung Galaxy Note 9 versus Note 8

Hoewel het ontwerp als twee druppels water op de inmiddels goedkopere Samsung Galaxy Note 8 lijkt, is de nieuwste generatie wel degelijk een flinke upgrade.

De Samsung Galaxy Note 9 is uitgerust met hetzelfde beeldscherm als zijn voorganger. Aan de achterkant zie je echter grote verschillen. De vingerafdrukscanner ligt dit jaar onder de dual hoofdcamera en de camera rondingen zijn verschillend in omvang. De krachtbron is de nieuwste generatie Exyons 9810 processor. Een krachtige octa core processor met 6 GB aan werkgeheugen. Een ander groot verschil zien we in de accucapaciteit. Het nieuwe Note 9 vlaggenschip heeft een indrukwekkende 4.000 mAh accu waarmee je eenvoudig een tot twee dagen haalt afhankelijk van gebruik. De dubbele hoofdcamera’s van de nieuwste generaties zijn een behoorlijke upgrade ten opzichte van de Note 8. Daarnaast is de nieuwe S Pen veel slimmer dan het oude exemplaar.

Donderdag 9 augustus aanstaande wordt de Samsung Galaxy Note 9 officieel gepresenteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons