Dit is de OnePlus 5T Sandstone White

Morgen wordt hij officieel gepresenteerd maar we hebben nu al de eerste beelden. We hebben het over de OnePlus 5T in Sandstone White uitvoering. Hiermee brengt het bedrijf een hommage aan de originele OnePlus One uit 2014 door hetzelfde materiaal wederom te gebruiken.

Het gerucht deed al geruime tijd de ronde, maar nu hebben we er ook beeldmateriaal van. We hebben het over de nieuwe uitvoering van de OnePlus 5T, ditmaal in ‘Sandstone White’ optie. Hierbij maakt het zandachtige materiaal van de OnePlus One zijn rentree: een geliefde keuze onder fans. Afgelopen week maakte het Chinese bedrijf ons als meermaals lekker met allerhande teasers en promotiefilmpjes. Zo zagen we onder meer een video voorbijkomen waarin respondenten dienden te raden wat voor type materiaal ze voelden, Hierbij werd meermaals “zand” genoemd. Echte OnePlus fans wisten op dat moment al hoe laat het was. Vandaag duikt deze nieuwe OnePlus 5T uitvoering op bij JD.com, een grote Chinese (web)winkel. Naar verluidt wordt de nieuwe variant morgen officieel onthuld.

Over de OnePlus 5T Sandstone White

De OnePlus 5T Sandstone White is zoals gezegd uitgerust met een bijzondere achterkant. Deze is namelijk vervaardigd uit zandachtig materiaal, waardoor het enigszins ruw aanvoelt. Een gewaagde stijlkeuze, maar wel geslaagd naar onze mening. De OnePlus One uit 2014 voelde immers goed en robuust aan waarbij de gebruikte materialen een duidelijke meerwaarde boden. Verder verschilt de nieuwe editie niet te nopzichte van het basismodel. In tegenstelling tot de eerste OnePlus One, is de Sandstone versie van de 5T ditmaal wel in het wit. Afgaande op het beeldmateriaal zijn er geen verdere uiterlijke verschillen. De OnePlus 5T Sandstone White kost omgerekend zo’n 500 euro en wordt beschikbaar als uitgebreide variant. Dat wil zeggen dat hij 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslag onder de pannen heeft.

OnePlus 5T specificaties

Verder zijn de specificaties gelijk aan het basismodel. Zodoende heb je de beschikking over een 6.01″ beeldscherm voorzien van een AMOLED-paneel. De resolutie is 1080 bij 2160 pixels waardoor de beeldverhouding 18:9 is. Zodoende heb je meer ruimte voor de weergave van apps, films en games. Onder de motorkap wordt hij aangedreven door de Snapdragon 835: een krachtpatser van de bovenste plank. Ook voor fraaie plaatjes ben je bij de OnePlus 5T aan het juiste adres. Dankzij de dubbele camera aan de achterzijde zitten foto’s boordevol detail en kwaliteit. De voorste camera maakt fraaie selfies en beschikt eveneens over Face Unlock. Zodoende kun je het beeldscherm ontgrendelen simpelweg door even in je selfie-camera te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons