Dit wordt de Samsung Galaxy Note 8

Sinds vanochtend weten we hoe de Samsung Galaxy Note 8 eruit gaat zien. De altijd betrouwbare Evan Blass heeft het toestel tentoongesteld op zijn Twitter pagina. In dit artikel bespreken we het toestel aan de hand van de gelekte renders en de verwachte specificaties.

Wat moeten we toch zonder Evan Blass. De journalist verblijdt ons vandaag met de eerste renders van de aankomende Samsung Galaxy Note 8. Gezien de indrukwekkende reputatie van de journalist, hebben wij geen reden om te twijfelen aan de echtheid van de afbeeldingen. Daarnaast zien de afbeeldingen er bijzonder fraai en officieel uit, en lijken totaal niet op de eerder gelekte conceptafbeeldingen. Blass deelt zojuist het volgende bericht op Twitter waarin het toestel van alle zijden te bekijken is.

Vier kleuren

Hierbij zien we niet alleen hoe het toestel eruit gaat zien, maar ook in welke kleuren hij ten tonele gaat verschijnen. De Samsung Galaxy Note 8 zal beschikbaar worden in de kleuren Midnight Black, Maple Gold Orchid Grey en Deep Blue. De twee laatste kleuren zagen we eerder dit jaar al bij de huidige vlaggenschepen van Samsung: de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus. De zwarte en gouden variant zagen we echter nog niet eerder bij Samsung telefoons. Ook kunnen we van de gelekte renders leren dat alle versies over een zwart voorpaneel beschikken. Dit zagen we eveneens eerder bij de Galaxy S8. Het lijkt er daarom op dat Samsung de ontwerpfilosofie bij de Note 8 doorzet.

Infinity Display

Ook zien we in de gelekte afbeeldingen dat de Samsung Galaxy Note 8 over een groot Infinity Display gaat beschikken. Dit type beeldscherm kenmerkt zich door een vrijwel complete afwezigheid van schermranden. De dit jaar uitgekomen Galaxy S8 (Plus) heeft een voorzijde die voor maar liefst 83 procent uit actief gebruikt scherm bestaat. Het vermoeden is dat Note rond dit percentage, of misschien zelfs daarboven, gaat uitkomen. Uiteraard mag bij de presentatie van een nieuw toestel in de Note categorie ook een S-Pen niet ontbreken.

Vermoedelijke specificaties Samsung Galaxy Note 8

Over de specificaties van de Samsung Galaxy Note 8 wordt al lang gespeculeerd. Er is hierbij nog niets officieels uit de doeken gedaan dus moeten we het voorlopig met een korreltje zout nemen. Naar verluidt wordt de Galaxy Note 8 onder de motorkap aangedreven door ofwel een Snapdragon 835 processor of een Exynos 8895 processor. De eerste variant verschijnt naar verluidt in de VS, terwijl de tweede variant onze kant opkomt. De processor krijgt hulp van 6 GB aan werkgeheugen en de dual-camera opstelling aan de achterkant heeft een resolutie van 12 megapixels. Volgens de laatste geruchten gaat de Galaxy Note 8 maar liefst rond de duizend euro kosten.

UPDATE: De Samsung Galaxy Note 8 is nu ook daadwerkelijk gelanceerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons