Dit verwachten we tijdens de iPhone XS lancering

iPhone X opvolger iPhone XS

Om 19:00 Nederlandse tijd presenteert Apple haar nieuwe vlaggenschepen. De Amerikaanse fabrikant presenteert de krachtigste en grootste iPhone lichting ooit. De naam van de premium modellen lijkt iPhone XS te zijn. Over de naam van het LCD toestel is men het nog niet eens er zwerven drie mogelijke namen.

Vandaag worden de opvolgers van de iPhone X gepresenteerd. De nieuwe smartphones van Apple lijken in het ontwerp op het jubileum model uit 2017. Apple fans kunnen na jaren van hetzelfde ontwerp (tot aan de iPhone 8) eindelijk een fris ontwerp verwelkomen. In tegenstelling tot vorig jaar zien we namelijk drie telefoons met het moderne bezelloos ontwerp. De iPhone XS wordt het basis model en daarnaast zien we een voordeliger toestel met LCD beeldscherm. De nieuwste generatie iPhones is groter dan ooit. Je kunt de iPhone XS live volgen via de website van Apple.

iPhone XS lancering

Vandaag, 12 september 2018, worden de nieuwe iPhone toestellen gelanceerd. Net zoals vorig jaar verwachten we drie nieuwe toestellen. In tegenstelling tot vorig jaar zijn er twee premium AMOLED toestellen en een goedkoper LCD vlaggenschip. Alle drie de Apple telefoons krijgen een groot beeldscherm met inkeping of notch. In die notch vind je de sensoren voor gezichtsontgrendeling, Face ID.

De iPhone XS is op ieder vlak een verbetering van de iPhone X. Het nieuwe vlaggenschip krijgt een prachtig 5,8 inch AMOLED beeldscherm in een luxe glazen behuizing. Opnieuw verwachten we twee hoofdcamera’s waarmee je schitterende foto’s kunt maken. De krachtbron van het vlaggenschip is de nieuwe A12 processor met wel 4 GB aan werkgeheugen. Daarmee is dit toestel nog krachtiger dan de snelste smartphone van dit moment, de iPhone X. Naast de basis iPhone XS verschijnt de grootste iPhone ooit. De iPhone XS Max (of Plus) heeft een indrukwekkend groot 6,5 inch AMOLED beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant inneemt. Ook deze telefoon heeft twee hoofdcamera’s waarmee je bijzondere momenten op de mooiste manier vastlegt. Het vlaggenschip is uitgerust met de snelle A12 processor en krijgt ook 4 GB aan werkgeheugen. Vermoedelijk kun je bij beide toestellen kiezen uit 64 GB of 256 GB aan opslag en misschien levert Apple wel een model met 512 GB net zoals de Samsung Galaxy Note 9.

Goedkope iPhone XC

De naam van het derde toestel is nog niet duidelijk. We vermoeden dat Apple in navolging van de iPhone 5C met hippe kleuren kiest voor iPhone XC. Andere namen worden ook genoemd zoals iPhone 9 of XR. Vanavond weten we het zeker. Wat we al wel weten is dat het vlaggenschip is voorzien van een groot 6,1 inch LCD beeldscherm met notch. In deze notch vind je ook de sensoren voor Face ID. De achterkant van het toestel is vermoedelijk van metaal gemaakt en beschikbaar in hippe kleuren. Een nadeel van een metalen achterkant is het gebrek aan draadloos opladen. Naast hippe kleuren herken je de LCD iPhone ook aan de enkele camera. De krachtbron van de iPhone XC is helaas niet bekend. Men denkt dat Apple ook de A12 gebruikt, maar de A11 met 3 GB is ook een plausibele optie.

iPhone XC

Vanavond presenteert Apple de nieuwe iPhone generatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons