Exclusief: De eerste Huawei Mate 20 Lite beelden

Huawei Mate 20 Lite

Vandaag kunnen we de eerste blik werpen op het aankomende mid-range toestel van Huawei. De Huawei Mate 20 Lite belooft een krachtige smartphone te worden met een mooi ontwerp en net zoals de Mate 10 Lite weer vier camera’s. Het stoere ontwerp van de smartphone heeft overeenkomsten met de prachtige Huawei Mate RS Porsche design.

TENAA is de keuringsinstantie in China waar alle smartphones langs moeten voordat ze in de winkels liggen. De instantie is een bron van informatie voor de smartphone wereld. Vandaag zijn de eerste beelden van de Huawei Mate 20 Lite op de site gespot. Via twitter lekker MadSimar zijn de eerste beelden van het toestel gelekt. Ten minste, foto’s van een toestel dat veel links heeft met de Mate serie en zeer waarschijnlijk de opvolger van de Huawei Mate 10 Lite is.

Huawei Mate 20 Lite

Huawei Mate RS

Huawei Mate 20 Lite

De Huawei Mate 20 lijn bestaat waarschijnlijk opnieuw uit vier smartphones. Twee krachtige vlaggenschepen en een Porsche Design vlaggenschip aangedreven door de nieuwste Kirin 980 processor en een mid-range toestel maakt de lijn compleet. Dat toestel is de Huawei Mate 20 Lite. Vermoedelijk zien we vandaag de eerste beelden van dit laatste toestel dankzij de Twitterlekker MadSimar. Hij heeft de beelden op TENAA gespot. De TENAA beelden tonen de voor-, zij- en achterkant van het aankomende toestel.

Het ontwerp van de telefoon heeft enkele overeenkomsten met de premium Huawei Mate RS Porsche Design. De dual hoofdcamera is namelijk in het midden gepositioneerd en bevind zich in een stuk van de achterkant met een andere afwerking. De AI camera’s liggen in afzonderlijke camera heuvels net zoals de camera’s van de Huawei Mate 10 Pro. Het toestel heeft een groot beeldscherm met een notch. In die notch zien we drie uitsparingen. Vermoedelijk zijn die uitsparingen bestemd voor twee selfie camera’s en een speaker.

Verwachte specificaties Huawei Mate 20 Lite

De mid-range Huawei Mate 20 Lite krijgt vermoedelijk een groot FullView beeldscherm dat net zo groot of groter is als het 5,9 inch beeldscherm van de Mate 10 Lite. Het beeldscherm heeft een notch waarin zich de twee selfie camera’s bevinden. Binnen de hippe behuizing vind je de nieuwste krachtbron van Huawei. Het toestel wordt net zoals de Huawei P Smart+ aangedreven door de nieuwe Kirin 710 processor van Huawei. Hiermee evenaart Huawei de prestaties van de Snapdragon 660 processor van Qualcomm. Je mag 4 GB aan werkgeheugen verwachten met 64 GB aan opslagruimte. Het toestel krijgt waarschijnlijk een flinke accu die je razend snel kunt opladen.

De Huawei Mate 20 Lite in de afbeelding heeft vier camera’s. Aan de achterkant tref je twee krachtige AI camera’s met luxe cameratechnieken. Selfies maak je met de twee front camera’s waardoor je ook hier prachtige diepte effecten in je foto krijgt.

Het is helaas onduidelijk of Huawei de Huawei Mate 20 Lite lanceert voor de lancering van de Huawei Mate 20 vlaggenschepen. De aanwezigheid van het toestel bij TENAA betekent in ieder geval dat de telefoon klaar is om verscheept te worden.

Huawei Mate 20 Lite Huawei Mate 20 Lite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons