Gerucht: LG G6 krijgt volgende maand een nieuwe kleuroptie

Binnenkort wordt er een nieuwe kleuroptie van de LG G6 aangekondigd. Deze nieuwe variant, genaamd Raspberry Rose is donkerrood van kleur: ideaal als cadeau voor je geliefde op Valentijnsdag. Vermoedelijk kost de nieuwe variant net zoveel als de huidige opties: voor iets meer dan 400 euro haal je hem al in huis.

Even tussendoor: het is alweer bijna Valentijnsdag. Mochten we je hiermee overvallen: wees gerust. Je hebt immers nog bijna drie weken voor het zo ver is. Mocht je dit jaar écht willen uitpakken, is het misschien een goed idee om voor de LG G6 te gaan. Begin februari komt er een nieuwe kleuroptie beschikbaar, geheel in het thema van de liefde. Volgens de doorgaans betrouwbare website GSMArena brengt LG volgende week een Raspberry Rose variant van de LG G6 op de markt. Komt deze kleur je bekend voor? Dat kan kloppen. Enkele weken geleden kwam de LG V30, het huidige vlaggenschip, ook al deze kleuroptie. Alhoewel het nieuws nog niet bevestigd is, denken wij dat het bericht op waarheid berust. Vermoedelijk kost de nieuwe kleuroptie net zoveel als de andere varianten.

De LG V30 in Raspberry Rose uitvoering

Over de LG G6

De LG G6 is het voormalige vlaggenschip van LG en werd begin 2017 geïntroduceerd. Het is één van de eerste telefoons met een rand-tot-beeldscherm: maar liefst 78 procent van de voorkant bestaat uit actief gebruikt scherm. En wat voor een scherm. Hij meet 5.7″ in de diagonaal en beschikt over een haarscherpe resolutie van 1440 bij 2880 pixels. Dankzij de smalle schermranden is hij ideaal voor het kijken van films. Bovendien ligt het toestel lekker in de hand dankzij de afgeronde schermranden. Nu we het toch over de behuizing hebben: ook hier is aan gedacht. De LG G6 is zowel stof- en waterdicht als bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Hij beschikt namelijk over het MIL-STD-810G certificaat.

LG G6: voor de klunzen onder ons

Dit certificaat wordt door het Amerikaanse leger gebruikt om oorlogsapparatuur te testen. Dit materieel moet bestand zijn tegen extreme hitte, vrieskou, zandstormen en de nodige stoten. Niet alleen geweren, kanonnen en tanks beschikken over dit kwaliteitskenmerk, ook de LG G6 is in dit rijtje opgenomen. Ben je dus nogal onhandig met je spullen, is de LG G6 wellicht een aanrader. Verder is de LG G6 een snelle telefoon in gebruik. Dit komt grotendeels door de snelle Snapdragon 821 processor welke wordt ondersteund door 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. Ook de fotografen onder ons zullen weinig te klagen hebben. De LG G6 beschikt over een dubbele cameraopstelling aan de achterkant met resoluties van 13 megapixels. De selfie-camera heeft een resolutie van 5 megapixels.

Het mooiste van alles is waarschijnlijk nog wel zijn prijskaartje. Daar waar je voor veel andere high-end Android telefoons al snel tussen de 700 en 800 euro kwijt bent, kost de LG G6 ‘slechts’ 419 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LG G6
LG G6

Bekijk alle informatie over de LG G6

    Beste deal