Google Pixel 2 (XL) komt naar Nederland

Primeurtje voor Belsimpel vandaag! De van oorsprong Groningse (web)winkel haalt de begin deze maand gepresenteerde Google Pixel 2 en Google Pixel 2 XL namelijk naar Nederland. Ze bieden alle varianten van de twee toestellen. Hierbij kost het instapmodel van de Google Pixel 2 899 euro, terwijl de XL-variant begint bij 1039 euro. Het is dan ook voornamelijk aantrekkelijk om het toestel in combinatie met abonnement aan te schaffen.

Begin deze maand kondigde Google diens nieuwste vlaggenschepen aan: de Pixel 2 en Pixel 2 XL. Net zoals vorig jaar weten beide toestellen weer te overtuigen. Ze leveren zowel qua snelheid, functies, bouwkwaliteit en niet in de laatste plaats camerakwaliteit een bijzonder fraai plaatje af. De camera van de Google Pixel 2 is door DxO, een autoriteit op het gebied van fotokwaliteit, zelfs uitgeroepen tot dé beste camera in een smartphone van het moment. Hierbij weet het toestel maar liefst 98 van de 100 punten te scoren. De vakjury roemt voornamelijk de indrukwekkende portretfoto’s. Het was dan ook een flinke tegenvaller toen bleek dat Google de vlaggenschepen niet in Nederland gaat uitbrengen. Daar komt nu echter verandering in!

Adviesprijs van 899 euro voor de Google Pixel 2

De van oorsprong Groningse (web)winkel Belsimpel stuurt vandaag namelijk een opmerkelijk, en in positieve zin verrassend, persbericht de wereld in. Onderwerp van het bericht is dat men erin is geslaagd zowel de reguliere Pixel 2, als diens grotere broer, naar Nederland te halen. Hierbij bieden ze alle varianten van de toestellen aan. Voor de Google Pixel 2 houdt dit in dat je kunt kiezen tussen de kleuren blauw, wit en zwart. Hierbij zijn alle kleuren beschikbaar met zowel 64 als 128 GB opslagcapaciteit. Bij de Google Pixel 2 XL valt er te kiezen tussen de kleuren zwart en wit. Eveneens is hier keuze qua opslagcapaciteit. Voor de instapmodellen van beide toestellen betaal je 899 of 1039 euro. Voor de versies met het dubbele aantal aan opslagcapaciteit ben je respectievelijk 1009 en 1149 euro kwijt.

Vooral interessant in combinatie met abonnement

Deze prijzen liggen dus hoger dan de adviesprijs die Google heeft meegegeven aan beide toestellen. Derhalve is bovenstaande voornamelijk interessant wanneer je van plan bent het toestel in combinatie met een abonnement aan te schaffen. Op deze manier kun je de forse aanschafprijs verdelen over 12 of 24 maanden. Zodoende is het toestel ineens wel te betalen voor een grote doelgroep. De Google Pixel 2 en Google Pixel 2 XL zijn qua specificaties vrijwel identiek, overigens. Beiden worden ze aangestuurd door een Snapdragon 835 processor, 4 GB werkgeheugen en maken ze foto’s met een 12.2 megapixel hoofdcamera. Deze camera is door DxO uitgeroepen tot beste smartphonecamera van het moment. De reguliere Google Pixel 2 is 5 inch groot terwijl de XL-variant een 6 inch scherm huisvest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons