Gratis PlayStation Pack t.w.v. 99 euro bij Sony Xperia XZ1

KPN en Sony hebben momenteel een fraaie actie lopen. Wanneer je tussen 4 december en 4 februari een Sony Xperia XZ1 of Sony Xperia XZ1 Compact aanschaft in combinatie met een KPN-abonnement, krijg je daar een gratis PlayStation Pack ter waarde van 99 euro bij. 

Afgelopen IFA kondigde Sony twee nieuwe telefoons aan: de Xperia XZ1 en een compactere variant hiervan. Beide toestellen zijn vlaggenschepen en beschikken zodoende over de beste specificaties van het moment, fraaie design en toffe functies. Helemaal de Sony Xperia XZ1 Compact is hierbij een interessant toestel, vanwege zijn formaat. Daar waar telefoons, en met name vlaggenschepen, steeds groter worden, houdt deze compacte telefoon het meer bescheiden met zijn 4.6″ beeldscherm. Het jaar loopt op zijn einde en bedrijven pikken graag een graantje mee van de koophysterie die gepaard gaat met de feestdagen. Ook KPN en Sony eisen graag een stukje van de taart op. Zij kondigen vandaag namelijk een leuke actie aan.

Gamend de kerst door

Tijdelijk krijg je bij aanschaf van een Sony Xperia XZ1 of Sony Xperia XZ1 Compact in combinatie met een KPN-abonnement namelijk een cadeau. Het betreft hier een PlayStation Pack ter waarde van 99 euro. Dit pakket kun je verzilveren op je PlayStation 3, PlayStation 4 (Pro) of PS Vita in combinatie met je gebruikersaccount. De prijs is hierbij opgedeeld in twee stukken. Het eerste stuk bestaat uit een vrij te besteden voucher van 50 euro in de PlayStation Store. Je kunt dus zelf kiezen wat je haalt: games, films of apps, noem het maar op. Het tweede gedeelte van de prijs bestaat uit een Playlink pakket ter waarde van 49 euro. Je krijgt hierbij vier gratis games: That’s You’, ‘Hidden Agenda’, ‘Knowledge Power’ en ‘Singstar’.

Voorwaarden

Meedoen met de actie is heel eenvoudig. Navigeer naar de actiepagina en vul de gevraagde gegevens in. Indien alles correct is, ontvang je de bundel binnen vier weken thuis. De actie is geldig op toestellen die zijn aangeschaft in de periode van 4 december 2017 en 4 februari 2018. Registreren kan tot en met 18 februari 2018.

Sony Xperia XZ1: krachtpatser in compacte behuizing

De Sony Xperia XZ1 is hét antwoord van Sony op onder meer de HTC U11, LG V30 en Samsung Galaxy S8. De Japanse krachtpatser biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en zit tot de nok toe gevuld met krachtige specificaties. Ook de behuizing is fraai vormgegeven en voelt bovendien stabiel en robuust aan dankzij de materiaalkeuze, te weten metaal. Het scherm is 5.2″ groot en zodoende behoorlijk compact voor een vlaggenschip. De Full-HD resolutie zorgt ervoor dat films en games haarscherp ogen. Hierbij komt het extra gelegen dat het beeldscherm is uitgerust met X-Reality Engine en Triluminos Display. Deze technologieën gebruikt Sony bijvoorbeeld ook in haar tv’s.

Onder de motorkap is de Sony Xperia XZ1 uitgerust met een Snapdragon 835 processor, 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. Uiteraard is ook de camerakwaliteit uitstekend. De 19 megapixelhoofdcamera maakt fraaie plaatjes, schiet 4K-resolutie video’s en zit boordevol mogelijkheden. De Sony Xperia XZ1 heeft een adviesprijs van 629 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sony Xperia XZ1
Sony Xperia XZ1

Bekijk alle informatie over de Sony Xperia XZ1

Beste deal