Huawei Mate 10 Pro doorbreekt pre-order record

De Huawei Mate 10 Pro is nu al een daverend succes. Het toestel heeft namelijk het pre-order record verbroken. Hoeveel toestellen in de voorverkoop zijn verkocht, heeft men niet bekend gemaakt. Inmiddels is de Huawei Mate 10 Pro bij vrijwel alle (web)winkels te bestellen tegen een adviesprijs van 799 euro.

Op 16 oktober kondigde Huawei maar liefst drie telefoons aan. Naast de reguliere Huawei Mate 10 introduceerde het bedrijf ook een kleiner toestel, de Huawei Mate 10 Lite, en een grotere variant genaamd de Huawei Mate 10 Pro. Deze laatste twee toestellen zijn ongeveer een maand later, op 17 november, in de vrije verkoop gegaan. In deze maand konden geïnteresseerden al een toestel aanschaffen. Zodoende waren zij verzekerd van levering op 17 november. Dit staat bekend als het pre-orderen van een telefoon. Vandaag maakt Huawei bekend dat de Mate 10 Pro dé meest verkochte telefoon tijdens de pre-order fase ooit is. Het toestel heeft ruim twee keer zoveel pre-orders verkocht als verwacht. De cijfers hebben betrekking op West-Europa, waar ook Nederland onder valt.

Hoe hij het in andere werelddelen heeft gedaan maakt Huawei niet bekend. Ook specifieke verkoopcijfers laat men in het midden.

Over de Huawei Mate 10 Pro

De Huawei Mate 10 Pro is ongetwijfeld één van de meest interessante Android-toestellen van het moment. Niet alleen beschikt hij over een groot beeldoppervlak met adembenemende resolutie. Ook de prestaties van het toestel zijn topnotch. Aan de voorzijde beschikt het toestel over een groot 6″ beeldscherm met minimale aanwezigheid van schermranden, ook wel bezels genoemd. Zodoende heb je alle ruimte voor de weergave van apps, films en games. Maar liefst 80 procent van de gehele voorkant bestaat uit actief gebruikt scherm. Bij vele andere toestellen blijft dit vaak steken rond de 65 procent. De Huawei Mate 10 Pro is van hoogwaardig metaal gemaakt en voelt zodoende stabiel en betrouwbaar aan.

Krachtpatser van de bovenste plank

Deze uitstekende indruk weet het toestel onder de motorkap voort te zetten. Hij wordt immers aangedreven door de Kirin 970 chipset, de meest nieuwe variant uit het assortiment van Huawei. Deze processor is niet alleen razendsnel in het dagelijks gebruik, hij is ook nog eens uniek. Het is namelijk een van de eerste processors met AI-toepassingen, ook wel Artificial Intelligence geheten. Hierdoor leert de processor van jouw gedrag als gebruiker naarmate de tijd vordert. In de praktijk houdt dit in dat hij door gaat hebben wanneer jij veel van het toestel vraagt, bijvoorbeeld tijdens het gamen, en wanneer je hem eigenlijk niet nodig hebt, zoals bij het slapengaan. Zodoende kan de accucapaciteit optimaal over de dag verspreidt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Huawei Mate 10 Pro
Huawei Mate 10 Pro

Bekijk alle informatie over de Huawei Mate 10 Pro

Beste deal