Huawei Mate 20 promo materiaal met stylus pen gespot

Huawei Mate 20 Pro CC

Het is de week van de Huawei Mate 20 lancering. Morgen, 16 oktober, is het zover. Dan wordt de Huawei Mate 20 lijn officieel gepresenteerd. We verwachten ditmaal vier krachtige vlaggenschepen stuk voor stuk voorzien met drie hoofdcamera’s. Een daarvan wordt geadverteerd met stylus pen.

Terwijl we vrijwel alles al wisten van de Huawei Mate 20 werd er dit weekend meer bekend. Via Weibo is het aankomende vlaggenschip namelijk gespot in een winkel met een stylus pen prominent naast het toestel. Het is echter onduidelijk of die pen net zoals bij de Samsung Galaxy Note 9 in het vlaggenschip verdwijnt, waarschijnlijk niet.

Huawei Mate 20 stylus

Huawei Mate 20X met Stylus pen

Dit weekend lekte er een promotie opstelling van twee Huawei Mate 20 modellen met daarnaast een groter Mate 20 model met stylus pen. De lek suggereert in ieder geval de aanwezigheid van een stylus functionaliteit van de nieuwe Mate 20 serie. Men speculeert dat het toestel aan de rechterkant de Huawei Mate 20X is. Een groot toestel met gigantisch 7,12 inch scherm. Een van de onderscheidende kenmerken van de aankomende gaming telefoon zou een stylus pen kunnen zijn net zoals bij de Galaxy Note 9.

Waarschijnlijk kun je de stylus dus niet in de Huawei telefoon plaatsen, maar is het een optioneel accessoire. Al weet je maar nooit.

Huawei Mate 20 promo

Huawei Mate 20 lichting

De nieuwe Huawei Mate 20 lijn bestaat vermoedelijk uit vier nieuwe toestellen. Morgen zien we de basis Mate 20, de premium Mate 20 Pro en Porsche Edition. Naast dit drietal verwachten we ook nog een enorme gaming telefoon de Huawei Mate 20X. De premium modellen krijgen een flink 6,3 inch AMOLED beeldscherm. De basis Mate 20 heeft een groter 6,5 inch beeldscherm en de gaming Mate 20 is bijna een phablet. De Mate 20X heeft namelijk een 7,12-inch OLED beeldscherm.

De krachtbron van dit viertal is tijdens IFA 2018 gepresenteerd. De nieuwe Kirin 980 processor is een razend snelle octa core processor maximaal geklokt op 2,6 GHz. Huawei beidt ruim keuze in opslagruimte en werkgeheugen. Vrijwel alle modellen zijn beschikbaar met 4 GB, 6 GB of 8 GB aan werkgeheugen. In opslaghoeveelheid krijg je keuze uit 128 GB, 256 GB of 512 GB. Naast veel geheugen biedt Huawei ook veel accu. De kleinste accu van dit viertal is vermoedelijk al 4.000 mAh.

Net zoals de Huawei P20 Pro zijn de nieuwe Mate 20 vlaggenschepen uitgerust met een triple hoofdcamera setup. De verdeling daarvan is echter anders. De zwart/wit camera is opgeofferd ten gunste van een breedhoek camera.

Morgen wordt de Huawei Mate 20 officieel gepresenteerd. Niet lang daarna kun je hier het aantrekkelijkste Huawei Mate 20 Pro abonnement vergelijken.

Bron: Twitter Huawei Club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons