Huawei P20 Pro biedt beste accuduur premium smartphones 2018

Huawei P20 Pro beste accuduur

Onlangs heeft Tom’s Guide een accu test gepubliceerd. Volgens deze test heeft de Huawei P20 Pro de beste accuduur in het premium segment. Je kunt ruim 14 uur onafgebroken surfen over het internet met dit vlaggenschip. Bijna twee keer zo lang als dat je online kunt zijn met de LG G7 ThinQ.

Premium smartphones gaan vaak minder lang mee dan budget telefoons. Ze zijn uitgerust met luxe specificaties en natuurlijk krachtige processors. Afgelopen jaren worden de accu’s van de vlaggenschepen groter en gaan ze langer mee. Huawei spant hierin de kroon. De Huawei Mate 10 Pro heeft al een goede accuduur en de Huawei P20 Pro is de beste in het premium segment van dit moment. Het toestel wordt gevolgd door de Google Pixel 2 XL en de Samsung Galaxy Note 9.

Batterij leven premium smartphones

Huawei P20 Pro beste accuduur

De tijd waarin je rond kunt lopen met een smartphone zonder het toestel op te laden is afhankelijk van verschillende facetten. Een flinke accu helpt natuurlijk maar zuinige software helpt ook. De Huawei P20 Pro heeft een grote 4.000 mAh accu en houdt het volgens Tom’s Guide zo’n 14 uur uit. Daarmee is de accuduur van het Chinese vlaggenschip beter dan de rest van de premium telefoons. De Google Pixel 2 XL is met ruim 12 uur een goede tweede en de Samsung Galaxy Note 9 volgt op 11 uur 26. De voordelige OnePlus 6 houdt het 11 uur en 22 minuten en met de iPhone XS Max kunt je 10 uur en 38 minuten onafgebroken surfen over het 4G internet.

Huawei P20 Pro Leica

Gebruiksduur Huawei Mate 20 Pro accu?

Aangezien de Huawei P20 Pro een flinke accu heeft van 4.000 mAh kunnen we er vanuit gaan dat de Huawei Mate 20 Pro zelfs een langere accuduur zal hebben. De aankomende smartphone van het merk heeft namelijk een nog grotere accu met een capaciteit van 4.200 mAh. Daarnaast maakt dit toestel gebruik van de nieuw 40W snel oplaad technologie. Je kunt de smartphone daarmee nog sneller opladen. Er is nog een reden waarom we verwachten dat de accuduur wordt verbeterd. Het nieuwe toestel krijgt de Kirin 980 processor. De Kirin 980 is sneller maar ook zuiniger dan zijn voorganger, de Kirin 970.

Tot de komst van de Huawei Mate 20 Pro blijft de Huawei P20 Pro natuurlijk de koploper in accuduur. Het toestel is daarnaast een uitmuntende camera smartphone die binnenkort misschien wel eens goedkoper kan worden. Check hier het goedkoopste Huawei P20 Pro abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Huawei P20 Pro
Huawei P20 Pro

Bekijk alle informatie over de Huawei P20 Pro

    Beste deal