LG Display levert Notch OLED beeldscherm Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

De Google Pixel 3 XL krijgt net zoals de meeste smartphones in 2018 een notch in het beeldscherm. LG Display levert namelijk OLED beeldschermen met Notch aan Google.

Vandaag meldt een van de betrouwbare Weibo lekkers dat LG Display OLED beeldschermen levert aan Google. De beeldschermen zijn volgens Ice Universe voorzien van een notch. Sinds de lancering van de iPhone X is de notch een ware trend geworden binnen de smartphonemarkt. Bekende merken zoals Huawei en LG zijn al overgestapt op de notch.

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 met notch

Ice Universe verklapt vandaag dat LG Display de beeldschermen gaat leveren voor de Google Pixel 3  XL smartphones. Google investeerde al vele dollars in de beeldscherm divisie van LG en dat de onderneming beeldschermen gaat leveren aan Google is natuurlijk geen verrassing. LG was vorig jaar al de fabrikant van de grote Pixel 2 broer. De Weibo bron meldt dat LG Display een OLED beeldscherm met inkeping (notch) zal leveren. Hieruit kunnen we concluderen dat er dit jaar in ieder geval één Pixel 3 vlaggenschip verschijnt met notch.

Het gerucht bevestigt eerdere beelden van de aankomende Pixel 3 smartphones van Google. Volgens dat gerucht krijgt het grote model een notch. Dat model werd vorig jaar ook al door LG gemaakt. LG zal ook dit jaar bijgedragen aan de Google Pixel 3 XL.

Verwachtingen Google Pixel 3

Net zoals vorig jaar zal Google twee nieuwe Pixel vlaggenschepen lanceren. De laatste geruchten suggereren dat de Pixel 3 een fullscreen ontwerp heeft zonder notch en de Google Pixel 3 XL is uitgerust met een notch. De grootte van beide beeldschermen is nog niet bekend. Als krachtbron van de premium toestellen mag je de Snapdragon 845 processor verwachten met een grote hoeveelheid aan RAM. De Pixel 2 modellen zijn beide voorzien van een enkele hoofdcamera. De trend van afgelopen jaren is echter twee hoofdcamera’s en het is dus de vraag of Google mee gaat in deze trend. Helaas zijn er nog geen geruchten bekend over de hoofdcamera of camera’s.

Populairste telefoons van oktober 2021
iPhone 13
iPhone 13
  • 200 minuten/sms
  • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €30,00/mnd

€42
00/mnd
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21
  • 200 minuten/sms
  • 2 GB internet

Abonnement €10,00/mnd

Toestel €23,50/mnd

€33
50/mnd
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro
  • 200 minuten/sms
  • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €40,00/mnd

€52
00/mnd
iPhone 13 Mini
iPhone 13 Mini
  • 200 minuten/sms
  • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €26,50/mnd

€38
50/mnd
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesLG smartphonesMotorola smartphonesHuawei smartphonesNokia smartphonesSony smartphones