LG V30 ligt in de Nederlandse winkels

De LG V30 is gearriveerd. Je kunt het nieuwe LG vlaggenschip vanaf nu halen bij iedere Nederlandse (web)winkel. Hij is niet goedkoop en kost 899 euro. Daarvoor krijg je wel een uitstekende multimedia telefoon met immens beeldscherm voorzien van de beste specificaties.

Enkele maanden na de presentatie is het zo ver. De LG V30 ligt vanaf deze week officieel in de winkels. Het nieuwe vlaggenschip van LG gaat de concurrentie aan met onder meer de HTC U11 en Samsung Galaxy S8. Hierbij moet het toestel het vooral hebben van zijn grote schermoppervlak in combinatie met uitgebreide multimedia opties. Zodoende krijg je bijvoorbeeld een gratis B&O headset bij het toestel. De opvolger van de LG G6 is verder uitgerust met de beste specificaties van het moment en beschikt over een fraai ontwerp. Bovendien is het toestel scherp geprijsd in combinatie met een momenteel lopende actie. Tijdelijk krijg je namelijk 75 euro cashback bij aanschaf. Alles over de actie lees je in ons artikel: ‘Actie: 75 euro cashback bij aanschaf LG V30‘.

Eén en al scherm

De LG V30 is een opvallende verschijning dankzij zijn grote schermoppervlak. Het toestel is uitgerust met een FullScreen waardoor het OLED-paneel ruim 80 procent van de voorzijde bestrijkt. Hierdoor heb je meer dan genoeg ruimte voor de weergave van apps, films en games. Het 6″ beeldscherm beschikt bovendien over een haarscherpe resolutie van 1440 bij 2880 pixels. Hierdoor ligt de pixeldichtheid op 537 ppi en dat is ruimschoots boven de gedetailleerdheid van diens concurrenten. Verder is de behuizing stof- en waterdicht. Handig in een land als Nederland waar het nog weleens wil regenen. Het beeldscherm kan overigens ook overweg met HDR10 waardoor je bijvoorbeeld Netflix-films in 4K-resolutie kunt kijken. De software van LG beschikt over een always-on-display waarmee je notificaties op het thuisscherm kunt kijken.

LG V30 specificaties

Onder de motorkap kan de LG V30 zich meten met de allerbesten. Hij wordt aangestuurd door de Snapdragon 835, een topklasse processor uit de stal van Qualcomm. Deze processor bestaat uit acht kernen welke worden bijgestaan door 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten voor een app is opgestart en ook schakelen tussen programma’s gaat moeiteloos. Verder onderscheidt de LG V30 zich op het gebied van multimedia. Onder meer de geluidskwaliteit en beeldschermkwaliteit is onovertroffen. Ook de dubbele camera aan de achterzijde mag er zijn. Deze sensoren zijn uitgerust met 16 en 13 megapixelsensoren welke fraaie foto’s schieten. De LG V30 heeft een adviesprijs van 899 euro: een fiks bedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons