LG V40 ThinQ volgt Huawei’s voorbeeld met 3 hoofdcamera’s

LG V40 Triple camera Telefoon.nl

Vandaag blijk dat niet alleen Samsung maar ook LG het voorbeeld van Huawei gaat volgen. De Zuid-Koreaanse smartphone fabrikant doet er zelfs een schepje bovenop. Want de LG V40 ThinQ krijgt niet alleen drie hoofdcamera’s het toestel heeft in totaal vijf camera’s en 3D gezichtsherkenning.

Met de Huawei P20 Pro lancering werd de eerste smartphone ter wereld geïntroduceerd met een drievoudige hoofdcamera. Het premium vlaggenschip van Huawei beschikt over een 40 megapixel camera in combinatie met 8 megapixel telelens en 20 megapixel zwart wit lens. Volgens een nieuw gerucht van Android Police is Samsung niet de enige die het voorbeeld van Huawei zal volgen. De website meent dat LG dit jaar nog de LG V40 ThinQ presenteert met niet drie maar wel vijf camera’s.

LG V40 ThinQ met vijf camera’s

Na de LG G7 ThinQ volgt dit jaar nog een V vlaggenschip en men verwacht dat LG de LV V40 zal lanceren. Een nieuwe gerucht suggereert dat dit vlaggenschip wordt uitgerust met wel vijf camera’s. De LG krijgt twee selfie camera’s zoals de HTC U12+ en daarnaast drie hoofdcamera’s zoals de Huawei P20 Pro. De specificaties van de drie hoofdcamera’s zijn niet bekend. Huawei combineert een normale lens met zwart/wit lens en telelens. LG staat er bekend om dat het bedrijf een normale lens combineert met breedhoek lens. Je mag aannemen dat hier een telelens bij wordt geplaatst voor de LG V40. Android Police meent dat de twee front camera’s in de notch van het beeldscherm zijn geplaats en 3D gezichtsherkenning verzorgen.

Als de geruchten waar zijn, dan wordt de LG V40 ThinQ een behoorlijke upgrade van de huidige LG V30.

Vermoedelijke LG V40 ThinQ hardware

Naast budget toestellen zoals de LG Q7 lanceert LG jaarlijks twee of meer premium vlaggenschepen. Alle LG vlaggenschepen zijn zeer sterk en waterdicht. Ze voldoen namelijk aan de strenge eisen van MIL STD 810G. Voor de LG V40 ThinQ kun je rekenen op een groot AMOLED edge-to-edge beeldscherm. Binnen de robuuste behuizing tref je een Snapdragon 845 processor met 6 GB aan werkgeheugen en een grote hoeveelheid aan opslagruimte. Net zoals eerdere vlaggenschepen wordt het nieuwe toestel uitgerust met een quad-DAC.

Men verwacht dat de Zuid-Koreaanse fabrikant de LG V40 TinQ in het tweede deel van 2018 lanceert. Waarschijnlijk voor of tijdens IFA 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons