Nokia 1 Plus budget telefoon: compact, compleet en voordelig

Nokia 1 opvolger

Sinds HMD Global het merk Nokia onder haar hoeden heeft kan het niet op met het merk. Vooral in het midden en budget segment vliegen de Nokia’s als warme broodjes over de toonbank. De voordeligste Android telefoon krijgt een dezer dagen een flinke upgrade. De Nokia 1 Plus of Nokia 1 2019 belooft een uitmuntende budget telefoon te worden.

TigerMobiles heeft de looks en specs op de kop getikt voor de aankomende Nokia 1 2019. Het nieuwe budget toestel belooft een waardige opvolger voor de populaire kleine Nokia 1 budget telefoon. In tegenstelling tot vrijwel alle budget concurrenten is de nieuwe Nokia voorzien van de laatste Android versie en dankzij Android Go krijgt de telefoon ook razend snel de laatste updates.

Nokia 1 Plus

Met de Nokia 1 richt HMD Global zich op kinderen en basis Android gebruikers. De nieuwe Nokia 1 Plus of Nokia 1 2019 heeft dezelfde focus. Het toestel is voorzien van een modern fullscreen beeldscherm met een resolutie van 960 x 480 pixels. Dat suggereert een moderne beeldverhouding van 18:9. De goedkope telefoon heeft daarmee een langwerpiger ontwerp dan zijn voorganger. Bovenin het beeldscherm vind je de selfie camera.

Nokia 1 2019 render

Nokia 1 Plus specificaties

De specificaties van de Nokia 1 Plus verklappen een degelijke budget telefoon. De Nokia smartphone is uitgerust met lichte specificaties en het bijpassende Android Go besturingssysteem. Het compacte beeldscherm van de smartphone heeft een resolutie van 960 x 480 pixels. Dankzij de slanke randen rondom het scherm verwachten we dat de Nokia 1 Plus compacter zal zijn dan de Nokia 1. Het toestel wordt aangedreven door een zuinige MediaTek quad core processor. Deze MT6739WW processor heeft vier kernen op 1,5 GHz geklokt. Je krijgt daarbij 1 GB werkgeheugen en we verwachten 4 GB tot maximaal 8 GB opslagruimte. Er is ruimte voor een microSD kaart. De camera’s van het toestel zijn vermoedelijk beter dan zijn voorganger. De specificaties zijn echter nog niet bekend.

specs nokia 1 plus

We verwachten dat HMD Global de Nokia 1 Plus of Nokia 1 2019 tijdens het Mobile World Congress 2019 in Barcelona zal presenteren. Daarnaast verschijnen ook nieuwe mid-range modellen en de veel besproken Nokia 9 PureView.

Bron: TigerMobiles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesHTC smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphones