Officiële beelden Samsung Galaxy S21

Het ontwerp van de Samsung Galaxy S21 is natuurlijk al veelvuldig gelekt. Maar nu weten we het zeker. Afgelopen weekend lekte de officiële beelden van de aankomende Samsung vlaggenschepen via de bekende lekker Evan Blass. De hippe telefoons hebben een luxe uitstraling en opvallend mooie cameraheuvel.

Op 14 januari worden de Samsung Galaxy S21, S21+ en het topmodel de Samsung Galaxy S21 Ultra officieel gepresenteerd tijdens een online evenement. Ruim voor dit evenement zijn de reclame beelden van de vlaggenschepen al gelekt. We zien de bekende vormen met opvallende cameraheuvel in een andere kleurafwerking. Nog een paar nachtjes slapen en dan zijn de vlaggenschepen er.

Officiële Samsung Galaxy S21 Ultra beelden

De officiële promotiebeelden van de S21 vlaggenschepen zijn gelekt door de betrouwbare Evan Blass. Blass is een goed geïnformeerde lekker van smartphone beeldmateriaal. We zien beide vlaggenschip types in vol ornaat. De Samsung Galaxy S21 en S21 Plus hebben hetzelfde ontwerp. Beide zijn voorzien van een grote cameraheuvel met drievoudige hoofdcamera. De LED flitser is net buiten de cameraheuvel geplaats. Het ontwerp van het topmodel is aan de voorkant gelijk. Achterop vind je een nog grotere cameraheuvel. Hierin zijn vijf gaten zichtbaar voor de camerasetup met zesde gaatje voor de LED flitser. Het vlaggenschip is uitgerust met vier krachtige camera’s voorzien van de nieuwste technieken zoals laser focus en optische beeldstabilisatie.

Samsung Galaxy S21 kopen 2021

Belangrijkste specificaties van de Galaxy S21 5G familie

Het basis model van de nieuwe vlaggenschepen is een fractie minder premium dan zijn voorganger de Samsung Galaxy S20. Dat is het gevolg van een iets lichter Full HD+ beeldscherm. De Samsung Galaxy S21 is voorzien van een 6,2 inch Full HD+ beeldscherm. Beelden op dit scherm vliegen voorbij dankzij de hoge 120 Hz ververs snelheid. Het toestel is daarmee geschikt voor de gamers. Onder de motorkap vind je de nieuwe Exynos 2100 processor van Samsung met 8 GB aan werkgeheugen en keuze uit 128 GB of 256 GB aan opslagruimte. De Samsung Galaxy S21 Plus heeft een vergelijkbaar ontwerp met 6,7 inch Full HD+ beeldscherm. Ook dit model krijgt 8 GB aan werkgeheugen. Het verschil met beide telefoons is de accu capaciteit. De S21 Plus heeft een 4,800 mAh accu tegen de 4.000 mAh van het basis model.

Zoals je mag verwachten kun je prachtige foto’s maken met de nieuwe Samsung telefoons. Voorop is de bekende 10 megapixel front camera te vinden. De camera is zeer goed en beschikt over razend snelle dual pixel autofocus voor haarscherpe selfies. Achterop vind je een 12 megapixel hoofdcamera met de nieuwste camera technieken. Er is een 64 megapixel telelens waarmee je tot ver kunt inzoomen en natuurlijk de bekende 12 megapixel breedhoek camera met steady video.

Topmodel de Samsung Galaxy S21 Ultra

De grootste, duurste, snelste en beste Samsung Galaxy S21 is het topmodel de Samsung Galaxy S21 Ultra. Met dit vlaggenschip kun je nog meer en is gaming nog beter. Het topmodel is uitgerust met een groot 6,8 inch beeldscherm met Quad HD+ resolutie en 120 Hz ververs snelheid. Je kunt met een stylus pen op dit beeldscherm schrijven net zoals bij de Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Onder de motorkap vind je wederom de Exynos 2100 processor maar in dit geval met 12 GB of 16 GB. Helaas is het onduidelijk of het model met 16 GB naar ons land wordt verscheept. De grootste verschillen met de voorgaande S21 modellen is natuurlijk de camerasetup.

Beste camera telefoon van 2021

Je kunt er nu al zeker van zijn dat de Samsung Galaxy S21 Ultra een van de beste camera telefoons van 2021 is. De krachtpatser is voorzien van een razend snelle processor die alle beelden in rap tempo verwerkt en vier van de beste camera’s in de markt. Daarnaast vind je luxe camera technieken zoals Phase detection autofocus, optische beeldstabilisatie, laser focus en dual pixel focus.

Aan de voorkant van de Samsung Galaxy S21 Ultra kijk je in de lenzen van een 40 megapixel camera. Hiermee maak je schitterende selfies. De achterzijde is uitgerust met vier indrukwekkende camera’s. De primaire 108 megapixel camera verzekert je van de mooiste foto’s. Daarnaast kun je ruim 50x inzoomen met de 10 megapixel 10x telelens en 10 megapixel 3x telelens. De 12 megapixel breedhoek camera zorgt voor uitzoomen als je net iets meer in beeld wilt krijgen.

Op 14 januari worden de Samsung Galaxy S21 vlaggenschepen officieel gepresenteerd. Tegen het einde van januari kun je de luxe smartphones kopen. Hier kun je op ieder moment het goedkoopste Samsung Galaxy S21 Ultra abonnement vergelijken. Je vindt hier de laagste prijs voor je nieuwe Samsung Galaxy S21 telefoon.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner