OnePlus 8 lancering in tweede week van april

oneplus 8 pro kopen

Het ontwerp van de OnePlus 8 werd al enige tijd geleden gelekt. Het is echter onduidelijk wanneer de nieuwe budget vlaggenschepen verschijnen. Volgens de laatste geruchten maakt OnePlus zich op voor een lancering in april.

De OnePlus 7 en OnePlus 7T zijn ultieme gaming telefoons en met de Pro versies krijg je nog een extra camera’s om de allermooiste foto’s te maken. Volgens de laatste geruchten worden de voordelige vlaggenschepen volgende maand al gepresenteerd. Volgens een exclusief rapport van TechRadar blijkt dat we de OnePlus 8 serie in de tweede week van april mogen verwachten. De nieuwssite heeft deze informatie gekregen van bronnen dicht bij het bedrijf.

OnePlus 8 lancering

Meestal worden de OnePlus vlaggenschepen in mei tot juni gepresenteerd. Met de lancering in april is de onderneming een maand eerder klaar met haar nieuwe vlaggenschip. Het rapport van TechRadar komt overeen met berichten van tipgever Ishan Agarwal. Hij suggereert dat de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro in maart of april zouden verschijnen. OnePlus zelf heeft nog geen officiële uitnodiging of bevestiging verstuurd.

OnePlus 8 Pro

Volgens de bekende Twitteraar @onleaks lijkt het ontwerp van de OnePlus 8 Pro veel op dat van de OnePlus 7T Pro. Aan de voorkant zien we nu een punch hole voor de selfie camera. Het mooie AMOLED beeldscherm lijkt zich om de behuizing heen te vouwen. Vermoedelijk ligt de vingerafdrukscanner onder het mooie scherm. We verwachten weer een razend snel beeldscherm met 90 Hz tot 120 Hz ververs snelheid. De strakke achterkant is voorzien van dezelfde cameraheuvel met drie camera’s. Daarnaast zien we nog een gaatje, vermoedelijk voor een vierde camera. Dit is waarschijnlijk een time of flight sensor. De verdeling van de camera’s is nog niet duidelijk. Maar reken op veel megapixels.

OnePlus 8 specificaties

Zoals we inmiddels mogen verwachten krijgt de nieuwe OnePlus 8 lijn de beste specificaties van dit moment. Beide toestellen zijn uitgerust met een haarscherp AMOLED beeldscherm met 90 Hz – 120 Hz ververs snelheid. De afmeting van het Pro scherm is groter. De krachtbron is gemaakt door Qualcomm, het is de nieuwe Snapdragon 865 processor. Beide vlaggenschepen zijn voorzien van 8 GB tot 16 GB aan werkgeheugen en er zijn verschillende hoeveelheden opslagruimte beschikbaar. De accu van de OnePlus 8 is vermoedelijk groter dan de 3.800 mAh van de OnePlus 7T. Android 10 is het besturingssysteem.

De nieuwe OnePlus 8 lijn bestaat uit voortreffelijke camera telefoons. Van de 8 Pro is het inmiddels duidelijk dat het vlaggenschip vier hoofdcamera’s heeft. Vermoedelijk krijgt het basis model ook vier hoofdcamera’s maar dan met iets lichtere specificaties.

Voordelige OnePlus 8 Lite

Na vorig jaar het aantal smartphones te verruimen lijkt OnePlus dat dit jaar ook te gaan doen. OnLeaks liet enkele maanden geleden al beelden zien van de mogelijke OnePlus 8 Lite. Een nieuwe OnePlus telefoon met dual hoofdcamera’s en een punch hole design.

OnePlus 8 Lite kopen

Na de lancering van de nieuwe budget vlaggenschepen kun je hier het goedkoopste OnePlus 8 abonnement vergelijken.

Via: 1

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner