Samsung Galaxy S10 presentatie op 20 februari

Samsung Galaxy S10 presentatie

Op 20 februari wordt de nieuwe Samsung Galaxy S10 gepresenteerd. De tienjarige jubileum Galaxy S belooft een indrukwekkende smartphone te worden. Het topmodel is zelfs uitgerust met drie hoofdcamera’s.

Nog voor het Mobile World Congress 2019 in Barcelona presenteert Samsung haar nieuwe vlaggenschip. De opvolger van de Samsung Galaxy S9 verschijnt in drie modellen. In tegenstelling tot de S9 krijgt de basis versie al twee hoofdcamera’s. De grotere S10 modellen krijgen er zelfs drie. Op 20 februari weten we precies wat Samsung voor ons in petto heeft. Het ontwerp van de Galaxy S10 lekte afgelopen week via Evan Blass.

Samsung Galaxy S10 jubileum editie

Samsung maakt al jaren krachtige smartphones en de Samsung Galaxy S vlaggenschepen zijn wereldwijd bekend. Het zijn misschien wel de beste Android telefoons en geduchte concurrenten van de Apple iPhones. De nieuwste lichting zien we op 20 februari; de Samsung Galaxy S10.

Dit jaar wordt zelfs de basis Samsung Galaxy S10 uitgerust met twee hoofdcamera’s. Zoals je verwacht betekent dit een extra camera voor de Samsung Galaxy S10 Plus. Volgens Evan Blass komen er drie modellen, de Galaxy S10E (of S10 Lite), S10 en Samsung Galaxy S10 Plus.

Samsung Galaxy S10 modellen

Verwachte specificaties Galaxy S10

Er is nog niet veel bekend over de specificaties van de Samsung Galaxy S10. Het drietal beschik in ieder geval over schitterende AMOLED beeldschermen van Samsung zelf. De basis versie (Lite) heeft een 5,8 inch. De S10 krijgt een 6,1 inch en de S10 Plus heeft een 6,4 inch beeldscherm. De krachtbron is de eigen Exynos 9820 processor met 4 tot 8 GB aan werkgeheugen. De accu’s van de Galaxy S10 modellen zijn 3.100, 3.500 en 4.000 en daarmee groter dan die van de Samsung Galaxy S9 Plus. Behalve de Lite versie krijgen de grotere Galaxy S10 modellen een vingerafdrukscanner onder het AMOLED beeldscherm.

De basis versie heeft vermoedelijk een dual hoofdcamera bestaande uit twee 12 megapixel camera’s. De specificaties voor de grotere modellen is nog niet bekend. Voor de drievoudige hoofdcamera’s rekenen wij op een 12 megapixel primaire camera met telelens en breedhoek lens.

Op 20 februari presenteert de Koreaanse fabrikant de opvolger van de Samsung Galaxy S9. Niet lang daarna kun je hier het beste Samsung Galaxy S10 abonnement hier vergelijken.

Bron: Samsung Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesHTC smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphones