Ook de Samsung Galaxy S11 in drie maten

Samsung Galaxy S11 vergelijken

Net zoals de Samsung Galaxy S10 verwachten we de nieuwe Samsung Galaxy S11 ook in drie verschillende maten. Dat bevestigde de betrouwbare twitterlekker Evan Blass afgelopen week. Op basis van zijn informatie weten we nu ook het formaat van de aankomende Samsung telefoons.

De Samsung Galaxy S lijn is de belangrijkste smartphone lijn van Samsung. Het is de eerste premium telefoon met de nieuwste processor en ieder jaar weet de Koreaanse fabrikant te verrassen met een fris ontwerp en de nieuwste smartphone technieken. Over de nieuwe S11 lijn zijn al verschillende geruchten verspreidt. Zo zou de krachtige Samsung telefoon worden uitgerust met een 108 megapixel hoofdcamera en heeft de telefoon een groot beeldscherm met hoge 20:9 beeldverhouding.

Samsung Galaxy S11 in drie formaten

De betrouwbare twitterlekker Evan Blass, ook wel @evleaks, heeft ons afgelopen week getrakteerd op nieuwe informatie. Hij heeft namelijk achterhaald dat de aankomende vlaggenschepen uit Korea in drie formaten worden gepresenteerd. De Samsung Galaxy S11 modellen zijn te koop in drie maten en er komen vijf varianten. Een daarvan zal 5G ondersteunen.

Het eerste model krijgt een compact 6,4 inch AMOLED beeldscherm en vermoedelijk is dit model de opvolger van de goedkope Samsung Galaxy S10e. De basis Samsung Galaxy S11 krijgt waarschijnlijk een 6,7 inch Super AMOLED beeldscherm. De Samsung Galaxy S10 Plus opvolger krijgt een nog 6,9 inch Super AMOLED beeldscherm. Alle panelen zijn voorzien van een edge zodat het lijkt alsof het mooie beeldscherm zich rondom de behuizing vouwt. Ook de beeldverhouding wordt net wat groter, 20:9.

De Samsung Galaxy S11 lancering is volgens de traditie eind maart.

Vermoedelijke Samsung Galaxy S11 specificaties

Het regent geruchten over de specificaties van de nieuwe Samsung Galaxy S11 lijn. De krachtige vlaggenschepen krijgen een schitterend Super AMOLED beeldscherm met een gaatje voor de selfie camera. De krachtbron is de opvolger van de snelle Exynos 9825 processor. Vermoedelijk kun je kiezen uit 6 GB tot 12 GB aan werkgeheugen en alle toestellen hebben standaard 128 GB aan opslagruimte of meer. De camera’s van de nieuw Samsung Galaxy S11 lijn zijn flink verbeterd ten opzichte van de Galaxy S10.

Men verwacht de nieuwe 108 megapixel ISOCELL camera, al zijn de geruchten over de aanwezigheid van die camera niet volledig betrouwbaar. Ook wordt er gesproken over een periscoop camera vergelijkbaar met de 5x tele camera van de Huawei P30 Pro.

Bron: EvLeaks / Ben Geskin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20

Bekijk alle informatie over de Samsung Galaxy S20

    Beste deal
    Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones