Schitterende iPhone XI prototype schept hoge verwachtingen

iPhone XI abonnement

Apple en Samsung zijn de grootste merken binnen de smartphone markt. Terwijl Samsung op 20 februari haar nieuwste vlaggenschip lanceert, duurt dat voor Apple nog maanden. Toch zien we deze week al de eerste blikken op de aankomende iPhone XI 2019.

Hoewel we de iPhone XI 2019 pas halverwege september verwachten is het ontwerp van het Apple vlaggenschip misschien al bekend. OnLeaks lekte de onderstaande beelden van een iPhone XI prototype. De beelden laten een schitterend ontwerp zien en schept hoge verwachtingen voor september van dit jaar.

Drievoudige hoofdcamera van de iPhone XI 2019

In 2019 verwachten we weer flinke wijzigingen in het ontwerp van de komende iPhone. Vermoedelijk blijft de voorkant behoorlijk gelijk, maar aan de achterkant mag je flink wat vernieuwing verwachten. Helemaal nu we de beelden van OnLeaks zien. Hij laat ons een prototype van het aankomende vlaggenschip zien. Het is dus niet zeker dat dit de iPhone XI 2019 is.

Het ontwerp brengt veel vernieuwing in vergelijking tot de iPhone XS. De iPhone XI wordt een prachtige premium telefoon met groot AMOLED scherm. De notch die Apple bij de iPhone X introduceerde blijft behouden. Daardoor is er ruimte voor de selfie camera en Face ID. Draai je de premium Apple iPhone om dan zie je drie hoofdcamera’s in het midden geplaatst. De flinke horizontale cameraheuvel geeft ruimte voor drie camera’s, camera sensoren en rond de middelste hoofdcamera ligt een ringflash. Het is onduidelijk of we het ontwerp van de basis iPhone XI zien of dat van de iPhone XS Max opvolger.

Wat wij verwachten van de iPhone XI

Er zijn een aantal specificaties vrij zeker te benoemen voor de aankomende iPhone XI. Net als bij de iPhone XS verwachten we een groot AMOLED beeldscherm. De grootte is vermoedelijk rond de 6 inch. Daarnaast presenteert Apple natuurlijk de iPhone XS Max opvolger. Beide Apple iPhones zijn voorzien van de krachtige A13 processor met 4 GB werkgeheugen of meer. De hoeveelheid opslagruimte is ook dit jaar niet uit te breiden, maar misschien begint Apple wel met 128 GB.

Er zijn drie hoofdcamera’s bij de iPhone XI Max en vermoedelijk ook het basis model. Halverwege september van dit jaar presenteert Apple de nieuwe iPhone 2019 lichting.

 

Bron: OnLeaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesHTC smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphones