Sony lanceert nieuw telefoons tijdens CES 2019

Sony Xperia XA3 Onleaks abonnement

Sony heeft een speciale pers conferentie aangekondigd tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas. Wij verwachten daar de lancering van de Xperia XA3, XA3 Ultra en misschien wel de premium Xperia XZ4.

Tijdens de Consumer Electronics Show 2019 (CES 2019) verwachten we naast Sony ook andere fabrikanten zoals Nokia en Samsung met nieuwe telefoons. Sony heeft in ieder geval al een pers moment aangekondigd. Op 7 januari om 5:00 PM in Las Vegas presenteert de Japanse fabrikant vermoedelijk een stel nieuwe smartphones. We hebben de laatste maanden al veel Sony renders voorbij zien komen dankzij OnLeaks. Daarom verwachten wij in ieder geval de Sony Xperia XA3 / XA3 Ultra.

Sony Xperia Save date 2019

Sony tijdens CES

Afgelopen jaren zagen we dat de meeste smartphone-merken CES overslaan. Afgelopen jaar werd dat versterkt doordat de Snapdragon 845 van Qualcomm pas erg laat beschikbaar was. Het lijkt erop dat er ook dit jaar weinig nieuwe telefoons worden onthult tijdens CES. Sony kiest er echter wel voor om in Las Vegas nieuwe Sony telefoons te laten zien.

Op 7 januari presenteert het Japanse merk zal de nieuwste technologie. We verwachten de nieuwste mid-range en budget smartphones van het merk. Afgelopen tijd lekte er namelijk erg veel informatie over de Sony Xperia XA3, Xperia XA3 Ultra en Xperia L3. Je mag er dan ook vanuit gaan dat dit drietal zal worden getoond tijdens CES.

Sony Xperia XA3

De nieuwe smartphones voor het middensegment van Sony hebben een modern ontwerp met groot 18:9 beeldscherm. Volgens de laatste berichten mag je een dual camera smartphone verwachten. Het ontwerp van de aankomende Xperia XA3 is namelijk gelekt door OnLeaks. In de onderstaande video kun je alle kanten van het toestel zien. De mid-range smartphone krijgt een rappe Snapdragon processor uit de 600 serie. Het toestel heeft Android 9 Pie als besturingssysteem.

Het middensegment wordt waarschijnlijk deze maand al verrijkt met drie nieuwe Sony telefoons. Voor de premium Sony Xperia XZ4 en Xperia XZ4 Compact moet je waarschijnlijk nog tot het MWC 2019 wachten eind februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons