Fairphone

Fairphone telefoons vergelijken

Eindelijk een Nederlandse smartphone ontwikkelaar die aanslaat: Fairphone! De smartphonefabrikant Fairphone is opgericht in 2013 met als doel om de eerste duurzame smartphone op de markt te brengen. Dat is gelukt, na het succes van de Fairphone 1 volgde er nog twee populaire smartphones. Wil je meer weten over de Fairphone en zijn nieuwste smartphone: Fairphone 3+? Op deze pagina vind je alle informatie en specificaties over de Fairphone 3 en 3+. Je kunt het toestel los kopen of met abonnement.

Welke Fairphone kan ik het beste kopen?

Fairphone is een Nederlands smartphone merk dat in 2013 is opgericht in Amsterdam. Het bedrijf heeft tot doel om een positief effect te leveren aan de hele levenscyclus van jouw telefoon. Fairphone maakt eerlijke mobiele telefoons en wil de smartphone industrie van binnenuit veranderen en daarmee een positief effect leveren op werkomstandigheden en leefomgeving. De onderneming startte met de eerste ethische smarthone, Fairphone 1. Een eerlijke telefoon die middels een crowdfunding actie. Inmiddels zijn de 25.000 toestellen uitverkocht en is de eerlijkere Fairphone 2 ontwikkeld. Eind 2018 werd de Fairphone 3 gelanceerd en inmiddels kennen we de Fairphone 3+.

Over Fairphone

Fairphone is een Nederlandse duurzame onderneming die nauw betrokken is met de maatschappij. Het smartphone merk zet zich in voor meer eerlijke elektronica. Dat doet het bedrijf door eerlijke telefoons te maken. Hiermee wil Fairphone de distributieketen open breken. Het merk brengt zo nieuwe relaties tot stand van mensen met hun ethische producten. Fairphone levert een bijdrage aan de volledige waardeketen van mineraalwinning, het ontwerp, de productie en natuurlijk levensduur. Op die manier wil deze onderneming de markt vergroten voor producten die ethische waarden op plek één hebben. Het merk wil samen met haar community de manier waarop producten gemaakt worden ten goede veranderen.

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.942.349 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner