Motorola

Motorola telefoons

Motorola telefoons vergelijken? Op deze pagina vergelijken wij alle aanbiedingen van nieuwe Motorola smartphones bij betrouwbare webshops als Belsimpel, Mobiel.nl en GSMweb. Motorola telefoons zijn er voor ieder budget. Of je nu op zoek bent naar een high-end smartphone met alles erop en eraan of liever een goedkope Motorola telefoon wilt kopen. Wil je jouw Motorola telefoon met abonnement afsluiten of als los toestel kopen? Hier vind je de laagste prijs met en zonder abonnement. Maak gebruik van de filter en vergelijk specificaties van verschillende Motorola smartphones om je keuze eenvoudiger te maken.

Welke Motorola telefoon kan ik het beste kopen?

Kan je je nog die hele kleine Motorola telefoons van vroeger herinneren met een klepje? Motorola is lange tijd enorm populair geweest met zijn zogenaamde Motorola V-serie. De V-serie bestond uit eenvoudige telefoons waar je enkel mee kon bellen en sms’en. De toestellen kon je opvouwen. Ze wogen niets en waren slechts enkele centimeters lang. In die tijd waren er geen smartphones en moest een telefoon zo klein mogelijk zijn. De Motorola V-serie ging als warme broodjes over de toonbank. Sinds de komst van de smartphone is Motorola helaas wat achtergebleven. Ze maken prima telefoons, die allen gebruik maken van het populaire besturingssysteem Android, maar hebben behoorlijke last gehad van de concurrenten Samsung, Apple en Huawei. In 2012 is Motorola overgenomen door Google en een aantal jaar later werd de fabrikant overgenomen door Lenovo. Inmiddels maakt Motorola smartphones onder de merknaam Lenovo en de Moto-serie. Een groot voordeel van Motorola smartphones is de prijs. Ze bieden uitstekende smartphones aan voor een eerlijke prijs. Bekijk alle toestellen van Motorola op deze pagina.

motorolaVoor elk wat wils

Wat je wensen ook zijn: bij Motorola slaag je gegarandeerd. Motorola is niet de minste en heeft voor ieder budget en iedere behoefte wel een telefoon. Sinds dat het merk door Lenovo is overgenomen zet men volop in op de ‘Moto by Lenovo’ toestellen. Hierbij wordt de jarenlange ervaring van Motorola op het gebied van telefonie gecombineerd met de efficiëntie en gunstige prijs die zo kenmerkend is voor Chinese bedrijven. Een Motorola telefoon haal je al vanaf 80 euro in huis. Je hebt dan een prima instapmodel tot je beschikking. Ook wanneer je het nieuwste van het nieuwste wilt hebben zit je goed bij dit merk.

Moto C: GOEDkoop

De Motorola Moto C-lijn is de goedkoopste collectie die Motorola te bieden heeft. Toestellen binnen dit segment beginnen vanaf 80 euro en bieden in ruil voor dit geld een compleet plaatje. Zo beschikt de Motorola Moto C Plus bijvoorbeeld over een HD-scherm in combinatie met een indrukwekkende batterijduur dankzij de 4000 mAh accu. Wanneer je gewoon een normale telefoon zoekt die het simpelweg doet en zeer voordelig is, moet je bij de C-collectie zijn. Ze zijn niet alleen goed, maar ook nog eens van uitstekende kwaliteit: GOEDkoop dus.

Moto E: voordelige instapper

Wanneer je iets meer geld te besteden hebt zouden wij je aanraden eens een kijkje te nemen bij de E-collectie. Deze telefoons zijn voorzien van een iets hoogwaardiger design en beschikken zodoende over een aluminium ontwerp.

Moto G: betrouwbare middenklasser

Wil je echter nog jarenlang vooruit met je toestel, zonder dat hij tussentijds sloom gaat aanvoelen, dan moet je toch echt bij de Moto G-toestellen zijn. Deze telefoons laten zich omschrijven als snelle middenklassers, voorzien van goede camera’s en bieden een zeer prettige gebruikerservaring. Toestellen in deze klasse zijn voor rond de 250 euro te verkrijgen en daar krijg je een zeer compleet toestel voor terug. Ieder jaar brengt Motorola nieuwe versies binnen dit segment op de markt welke steevast weten te imponeren. Niet voor niets is de Motorola Moto G5 Plus bijvoorbeeld uitgeroepen als beste koop in de prijsklasse tot 250 euro door Tweakers.

Moto X: Uiterlijk doet er toe

Langzaam maar zeker bouwen we op naar de vlaggenschip toestellen. Net onder de absolute toplaag vinden we de Moto X-collectie. Deze telefoons laten zich het best omschrijven als zeer snelle en toegankelijke alleskunners, voorzien van een vlaggenschip waardig uiterlijk. Wie de Moto X4 bijvoorbeeld aanschouwt kan makkelijk denken hier met een telefoon van rond de 800 euro te maken te hebben. In werkelijkheid kostte het toestel bij uitkomst slechts de helft.

Moto Z: voor wanneer alleen het beste goed genoeg is

Wanneer je echter écht op zoek bent naar het beste van het beste, dan moet je bij de Moto Z-collectie zijn. Deze telefoons zijn voorzien van de beste processors, camera’s, behuizingen en kunnen de concurrentie met blikvangers van LG, HTC en Samsung gemakkelijk aan. Bovendien zijn deze telefoons voorzien van een modulair karakter, waardoor je ze gemakkelijk kunt uitbreiden met bijvoorbeeld een betere cameramodule.

Waarom voor een Motorola toestel gaan?

Simpel: dankzij het veelzijdige aanbod zit er altijd wel een telefoon bij die jou kan bekoren. Daarnaast zijn de toestellen veelal gunstig geprijsd waardoor je nooit teveel betaald. Ook zijn Motorola telefoons voorzien van een relatief ‘schone’ Androidinstallatie. Fabrikanten zoals Samsung installeren vooraf veel apps die het gros van de mensen nooit gaat gebruiken, zoals bijvoorbeeld een activiteitenteller of een muziekherkenning-app. Geen sprake van bij Motorola: je krijgt Android zoals Android bedoeld is en hoe je het verder inricht en vormgeeft is compleet aan jou. Dankzij de soepele software-ervaring werken Motorola telefoons snel en lopen ze vrijwel nooit vast. Als laatste pluspunt kunnen we de behuizing niet ontzien. Motorola telefoons zijn doorgaans gemaakt van een zeer sterke behuizing waardoor hij absoluut tegen een stootje kan. Heel handig!

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.839.088 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner