OnePlus

OnePlus telefoons

OnePlus smartphone kopen? Wij vergelijken duizenden prijzen en aanbiedingen van de nieuwste OnePlus smartphones bij betrouwbare telefoonwinkels als Belsimpel, Mobiel.nl en Mediamarkt. Wil je jouw OnePlus 10 Pro kopen met abonnement of liever als los toestel? Bij ons vind je altijd de laagste prijs. Kies je voor de nieuwe high-end OnePlus 10T of neem je genoegen met een goedkopere variant? Maak gebruik van onderstaande filter en vergelijk specificaties van verschillende OnePlus smartphones om je keuze eenvoudiger te maken.

Welke OnePlus telefoon kan ik het beste kopen?

De fabrikant OnePlus is in 2013 in het leven geroepen met als doel om een goede balans te realiseren tussen high-end kwaliteit en een voordelige prijs. Om het merk wat exclusiever te maken bedachten de eigenaren dat het leuk zou zijn als je het toestel enkel en alleen op uitnodiging kon bestellen. Je moest dus een invite krijgen om hem te kunnen bestellen waardoor het niet zomaar een toestel was waar iedereen in je klas of op je werk mee zou lopen. Natuurlijk zorgde dit voor een stijging van de populariteit. Inmiddels is de OnePlus voor iedereen verkrijgbaar en sinds 2017 is het toestel zelfs verkrijgbaar bij de eerste resellers in ons land.

In Juni 2017 startte Belsimpel als eerste webshop met de mogelijkheid om OnePlus toestellen rechtsstreeks via hun winkel te bestellen. Daardoor kan je de smartphones nu ook aanschaffen in combinatie met een passend abonnement en hoef je de vriendelijke prijs van OnePlus niet in één keer te betalen, maar kan je het ook uitsmeren over een periode van 12 of 24 maanden. Ben je benieuwd naar alle smartphones van OnePlus? Bekijk ze op deze pagina.

oneplusOp weg naar de top

OnePlus is opgericht in 2013 en is het geesteskind van twee veteranen in de wereld van telecom: Pete Lau en Carl Pei. Beiden verdienden zij hun strepen bij diverse telecombedrijven en Pete Lau schopte het zelfs tot onderdirecteur van Oppo. Oppo is één van de grootste telefoonfabrikanten ter wereld en voornamelijk in China heel populair.

De missie van OnePlus was vanaf dag één duidelijk: vlaggenschip telefoons maken tegen een scherpe prijs. Deze ambitieuze missie vond zijn weerklank in de veelzeggende slogan: “Never Settle”. Oftewel: nooit genoegen nemen met wat je hebt maar altijd streven naar beter. In 2014 werd de OnePlus One, het eerste toestel van de fabrikant, gelanceerd op geheel eigen wijze. Aangezien OnePlus rond deze tijd een beginnend bedrijfje was dat op iedere cent moest letten, bedacht men een ingenieus systeem met betrekking tot de verkoop. Je kon de OnePlus One namelijk alleen kopen indien je beschikte over een uitnodiging. Deze uitnodigingen werden dan weer onderling door telefoonenthousiastelingen aan elkaar verspreid. Zodoende begon er een ‘buzz’ rondom OnePlus op te starten en kwam het bedrijf in de spotlights van diverse media. Niet alleen was OnePlus op deze manier verzekerd van verkoop, ook kon het zo controle houden op de interne distributie.

Veel jonge telefoonfabrikanten gaan op dit vlak de mist in en produceren of teveel telefoons, of te weinig exemplaren. Zonde uiteraard, want je moet ze wel allemaal voor financieren. De OnePlus One maakte zijn bijnaam van ‘Flagship killer’ helemaal waar en was een daverend succes. Het toestel bood hetzelfde qua specificaties en functies als de Samsung Galaxy S6, maar was twee keer zo goedkoop. Toen OnePlus eenmaal het startschot had gegeven met de One heeft het bedrijf niet stilgezeten. In 2015 maakten we kennis met de OnePlus 2 en 2016 was het jaar van de OnePlus 3. Dit toestel was als eerst voorzien van een compleet metalen behuizing en dus maakte het zijn prijs nog meer waar.

OnePlus is een naam om rekening mee te houden

Halverwege 2017 maakten we kennis met de OnePlus 5. Dit is de eerste OnePlus welke aan de achterkant is voorzien van twee camera’s. Dankzij twee camera’s is het toestel in staat om met name te excelleren als het gaat om portretfoto’s. Hierbij stelt de ene sensor zich scherp op het onderwerp, en de andere neemt de omgeving op. Dit heeft een gave scherpte-diepteverhouding tot gevolg. Indien je hebt meegeteld moet je zijn opgevallen dat er niks te lezen valt over een OnePlus 4. Dat klopt. Vier is immers een ongeluksgetal in China en het blijft wat dat betreft toch een bijgelovig volk: men heeft dit nummer overgeslagen.

Voordelen van OnePlus telefoons

Het moge duidelijk zijn: OnePlus is een naam om rekening mee te houden! “Waarom zou ik een OnePlus aanschaffen?”. Het antwoord hierop is heel simpel: je krijgt dan een vlaggenschip tegen de prijs van een middenklasser. Zo kostte de OnePlus 5 ten tijden van uitkomst 499 euro. Een fors bedrag, zeker. Een schijntje echter wanneer je het vergelijkt met de 849 euro die je diende neer te leggen voor de Samsung Galaxy S8, een groot concurrent. De prijs-kwaliteitsverhouding bij OnePlus is altijd fenomenaal, en dan overdrijven we niet. OnePlus is in staat om toestellen tegen een scherpe prijs te leveren dankzij een uniek zakelijk model. Zo maakt het bedrijf vrijwel geen betaalde reclame en vertrouwt het op goede mond-tot-mond reclame vanuit de community. Ook verkoopt het bedrijf alle geproduceerde telefoons en blijft het zodoende niet zitten met restvoorraad.

Ultieme telefoonervaring

Daarnaast draaien OnePlus telefoons op OxygenOS, het eigen besturingssysteem van de fabrikant. Dit is een aangepaste versie van het reguliere Android-platform en is volledig geoptimaliseerd voor OnePlus toestellen. Zodoende krijg je een vrijwel compleet schone Androidinstallatie tot je beschikking waardoor alles vloeiend werkt en intuïtief aanvoelt. Na één keer een OnePlus te hebben aangeschaft wil je waarschijnlijk nooit meer iets anders! Je kunt OnePlus toestellen in Nederland aanschaffen via BelSimpel, of via de officiële website van de fabrikant. Voordeel van aanschaffen via BelSimpel is dat je het toestel maandelijks kunt afbetalen, en niet het hele bedrag in één keer hoeft op te hoesten.

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.760.602 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner