Hoe vergelijken wij?

en waar betalen wij de huur van?

Wat doet Telefoon.nl voor jou?

Wat Telefoon.nl voor jou doet is interessant om te weten. Zo weet je namelijk precies waar je aan toe bent als je gebruik maakt van onze prijsvergelijker. Daar zijn we dan ook graag open en eerlijk over.

Telefoon.nl is een vergelijkingssite voor mobiele telefoons en abonnementen. Je koopt bij ons dus geen telefoon, maar hopelijk wel via ons. Wij hebben als doel om jou te helpen bij het vinden van de beste deal voor je mobiele telefoon en vertellen je graag bij welke aanbieder je het voordeligste uit bent. Dit kan een losse telefoon zijn, een sim-only abonnement of een telefoon met abonnement. De beste deal hoeft echter niet altijd de goedkoopste deal te zijn. Het kan zijn dat je bij een aanbieding die wij adviseren duurder uit bent, maar dat hij qua wensen (zoals contractduur, internetbundel, internetsnelheid, belminuten, providerkeuze, dekking) het beste bij je past.

Hoe volledig is onze vergelijker?

Telefoon.nl is niet 100% volledig. Dat kan ook niet, want dan zouden we full time bezig zijn met het toevoegen van nieuwe shops en aanbieders. Wij tonen een selectie van de meest betrouwbare webshops in Nederland die aan voorwaarden voldoen welke wij het belangrijkst vinden bij het kiezen van een mobiele telefoon. Zo moeten de winkels allemaal beschikken over een flinke hoeveelheid positieve recensies, snelle levering hebben en een uitstekende klantenservice en aftersales bieden. Naast prijzen van betrouwbare shops, bieden we ook prijzen van alle providers aan.

Hoe vergelijken wij?

Wij vergelijken standaard op basis van prijs. Je zal bij ons altijd de laagste prijs bovenaan vinden, gebaseerd op de ingevulde wensen in de filters. Deze prijzen worden dagelijks geactualiseerd. Pas je de filters aan, dan veranderen de aanbiedingen automatisch mee. Het algoritme van telefoons wordt daarnaast ook gesorteerd op basis van populariteit. De populairste telefoons zijn 100% objectief en gebaseerd op het klikgedrag van onze bezoekers. Hoe meer unieke clicks een toestel krijgt, hoe hoger het toestel in onze ranking verschijnt.

Wat is ons verdienmodel?

Gebruik van onze website is volledig gratis en we tonen ook geen banners: Hoe kunnen wij onze website dan onderhouden? Daarin zijn we graag transparant. Bij iedere telefoon die los gekocht wordt of abonnement dat wordt afgesloten via onze website ontvangen wij een bescheiden commissie. De hoogte van deze bedragen spelen geen rol bij de plaatsing van webshops en zeggen ook niets over het algoritme van onze vergelijker. Onze vergelijker kijkt niet naar de partij die de hoogste commissie geeft, maar sorteert puur op prijs. Zo kunnen we dus volledig onafhankelijk zijn en jou altijd de beste deal aanbieden.

Heb je vragen over onze manier van vergelijken? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner