Disclaimer

Onze niet zo hele kleine lettertjes

Disclaimer

Telefoon.nl is onderdeel van 0318 Media BV, gevestigd te Ede en geregistreerd onder het KvK-nummer 67291910 bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Dagelijks verversen wij de prijzen, aanbiedingen en toestelspecificaties van onze producten om jou als consument te allen tijde te kunnen voorzien van de juiste informatie. Naast het correct willen leveren van informatie werken wij er hard aan om onze website voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Telefoon.nl is dan ook continu in ontwikkeling. Hoewel het ons doel is om alle informatie zo correct mogelijk te plaatsen zijn wij vaak afhankelijk van informatie afkomstig van derden en kan Telefoon.nl in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van eventueel onjuiste informatie op onze website. Telefoon.nl fungeert enkel als prijsvergelijker en treedt in die hoedanigheid op als informatief platform. Wij nemen geen verantwoordelijkheid of standpunt in over geschillen, klachten, onjuiste leveringen of andere problemen tussen de koper en de provider en/of webwinkel. Aan de teksten op Telefoon.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Alle rechten voorbehouden.

Zie je verkeerde informatie op onze site?
Meld het dan aan onze redactie, we passen dit dan zo snel mogelijk aan.

Privacy
Voor ieder bezoek geldt onderstaand privacybeleid:

Telefoon.nl verzamelt gegevens over het bezoek aan haar website, door middel van websitestatistieken. Hiervoor kunnen door zowel Telefoon.nl als haar dienstverleners cookies op je computer worden geplaatst. Lees daarom ons uitgebreide cookiebeleid.

Heb je vragen over onze privacy policy? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Apple smartphonesSamsung smartphonesOnePlus smartphonesGoogle smartphonesXiaomi smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphonesHonor smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner