Apple

Nieuwe iPhones vergelijken en kopen

Kijk je ook altijd zo uit naar de maand september? De maand dat de nieuwe iPhone wordt aangekondigd? Wij in elk geval wel! Jaarlijks verschijnt Apple met één, soms twee nieuwe generatie iPhone's. Het ene jaar zijn de verbeteringen minimaal te noemen en het andere jaar revolutionair. De iPhone bestaat inmiddels al ruim tien jaar en we zitten inmiddels te wachten op de iPhone 8. Wil je daarop wachten? Of ga je voor de iPhone SE, iPhone 7 of iPhone 7 Plus? Op deze pagina vind je alle aanbiedingen van de huidige iPhone's bij verschillende betrouwbare aanbieders. Vergelijk specificaties en aanbiedingen en bespaar tientallen euro's op de aanschafprijs of op je abonnementskosten.

Heb je vragen over je telefoon?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Informatie over iPhone

Wie aan Apple denkt, denkt natuurlijk aan de iPhone. Eén van de populairste smartphones van dit moment en zeker de meest exclusieve fabrikant ter wereld. Toen Steve Jobs in 2007 voor het eerst de Apple iPhone presenteerde veranderde dat de gehele smartphone-markt. Voor die tijd bestond er nog geen smartphone zoals we die tegenwoordig kennen. Jaarlijks brengt Apple enkele nieuwe iPhone’s op de markt en de aankondiging daarvan wordt door vele miljoenen mensen ter wereld gevolgd. iPhone staat voor design, exclusiviteit, kwaliteit en bovenal gebruiksvriendelijkheid. Naast een standaard iPhone kunnen we tegenwoordig ook een grotere variant (genaamd Plus) verwachten.

appleMeest waardevolle merk ter wereld: Apple

Apple: wie kent het niet. Als er één merk is dat eigenlijk geen introductie behoefd is het Apple wel. Het bedrijf uit Cupertino, Californië is sinds de jaren '70 uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven ter wereld. Groot geworden in de computerindustrie, later uitgebreid met onder meer de beroemde iPod-muziekspelers en tegenwoordig vooral bekend vanwege zijn iconische iPhone. Apple is inmiddels het meest waardevolle merk ter wereld en dat heeft alles te maken met de kernwaarden van Apple: exclusiviteit, gebruiksvriendelijkheid en fraai design. Steve Jobs mag dan inmiddels niet meer onder ons zijn, zijn filosofie leeft nog tot de dag van vandaag voort.

Trendsetter in de telefoonwereld

Apple is een ware trendsetter. Waar de rest van de wereld in 2007 nog bezig was met oude Nokia’s dacht men in Cupertino al vooruit. In dit jaar kondigde men namelijk de eerste iPhone aan: een revolutionair product. Zoals wel vaker het geval bij revolutionaire producten, werd dit in het begin dan ook niet helemaal begrepen. Waarom zou je bijvoorbeeld een telefoon met aanraakscherm willen? Toch alleen maar niet praktisch? Waarom zou je willen internetten op je telefoon? Daar heb je toch een computer voor? Inmiddels weten we wel beter. In 2017 blaast de iPhone-merknaam tien kaarsjes uit en in dit decennium hebben de telefoons de wereld veranderd. Elk jaar houdt het bedrijf in september een persconferentie waar het één, twee of drie nieuwe telefoons aan de wereld toont. Sinds 2014 brengt het bedrijf naast een ‘normale’ iPhone ook een Plus-variant op de markt. Deze zijn niet alleen letterlijk groter, maar bijvoorbeeld ook voorzien van een betere camera. In 2017 bracht het bedrijf maar liefst drie nieuwe telefoons uit: de Apple iPhone 8, Apple iPhone 8 Plus en Apple iPhone X (spreek uit als 'ten' of 'tien'). De eerste twee toestellen zijn verbeterde versies van de vlaggenschepen van vorig jaar. De laatste telefoon is echter dé bekroning op het imposante werk van Apple. De Apple iPhone X breekt qua design totaal met diens voorgangers en brengt naast een vrijwel randloos scherm eveneens ongekend snelle prestaties en zit ook nog eens boordevol technische snufjes. Zo kun je het toestel ontgrendelen middels Face-ID: kijk simpelweg in je voorste camera en je toestel ontgrendelt automatisch. Ook qua prestaties is het toestel niet bij te houden en de camera’s behoren tot de besten van de wereld. De Apple iPhone X is de kroon op Apple’s werk.

Intuïtief besturingssysteem: iOS

Naast prachtige telefoons, brengt Apple ook een prachtig besturingssysteem uit: iOS. In tegenstelling tot Android is iOS volledig eigendom van Apple. Bij Android maken verschillende fabrikanten ieder hun eigen versie van het besturingssysteem. Dankzij deze korte lijnen kan Apple alles met het besturingssysteem doen wat het wil en dat is maar goed ook. IOS wordt door vriend en vijand geroemd om zijn subtiele en voornamelijk intuïtieve werking. Zelfs personen die nog nooit een smartphone in hun handen hebben gehad kunnen binnen enkele minuten aan de slag met een iPhone. Dit komt omdat het besturingssysteem dichtgetimmerd is en je op je wenken bedient. Bovendien is iOS een zeer veilig besturingssysteem, vanwege deze strikte controle. Wanneer je privégegevens je lief zijn, doe je er goed aan een iPhone aan te schaffen.

Voor liefhebbers, door liefhebbers

Apple staat daarnaast om zijn goede klantenservice. Het bedrijf beschikt naast een uitgebreide website inclusief klantenservice ook over eigen winkels. In elke winkel is een ondersteuningsloket te vinden waar je terecht kunt met al je vragen: de Genius Bar. Hier werken Apple-liefhebbers van het eerste uur die jouw apparaat van binnen en buiten kennen. Wanneer je telefoon bijvoorbeeld onverhoopt defect is gegaan, krijg je veelal direct een nieuw exemplaar mee. Dat is de service die je van Apple mag verwachten!

Besparen

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoud

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Aanbiedingen

Vergelijk 2.022.763 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.