Apple

iPhone abonnement

Nieuwe iPhone kopen? Wij vergelijken alle aanbiedingen van de nieuwste en populairste iPhone's van 2020 en daarvoor. Of je nu op zoek bent naar de laagste prijs van de iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max of liever een goedkope iPhone, zoals de iPhone 8 of iPhone XR, wilt kopen. Vergelijk prijzen bij alle providers en telecomwinkels als Mobiel.nl, Belsimpel of MediaMarkt. Wil je een nieuwe iPhone kopen met abonnement? Vergelijk specificaties en aanbiedingen en bespaar tot wel 300 euro op je iPhone abonnement.

Welke iPhone kan ik het beste kopen?

Wie aan Apple denkt, denkt natuurlijk aan de iPhone. Eén van de populairste smartphones van dit moment en zeker de meest exclusieve fabrikant ter wereld. Toen Steve Jobs in 2007 voor het eerst de Apple iPhone presenteerde veranderde dat de gehele smartphone-markt. Voor die tijd bestond er nog geen smartphone zoals we die tegenwoordig kennen. Jaarlijks brengt Apple enkele nieuwe iPhone’s op de markt en de aankondiging daarvan wordt door vele miljoenen mensen ter wereld gevolgd. iPhone staat voor design, exclusiviteit, kwaliteit en bovenal gebruiksvriendelijkheid. Naast een standaard iPhone kunnen we tegenwoordig ook een grotere variant (genaamd Plus) verwachten.

appleMeest waardevolle merk ter wereld: Apple

Apple: wie kent het niet. Als er één merk is dat eigenlijk geen introductie behoefd is het Apple wel. Het bedrijf uit Cupertino, Californië is sinds de jaren '70 uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven ter wereld. Groot geworden in de computerindustrie, later uitgebreid met onder meer de beroemde iPod-muziekspelers, iPad, Apple Watch en tegenwoordig vooral bekend vanwege zijn iconische iPhone met zijn fraaie Retina display. Apple is inmiddels het meest waardevolle merk ter wereld en dat heeft alles te maken met de kernwaarden van Apple: exclusiviteit, gebruiksvriendelijkheid en fraai design. Steve Jobs mag dan inmiddels niet meer onder ons zijn, zijn filosofie leeft nog tot de dag van vandaag voort.

Trendsetter in de telefoonwereld

Apple is een ware trendsetter. Waar de rest van de wereld in 2007 nog bezig was met oude Nokia’s dacht men in Cupertino al vooruit. In dit jaar kondigde men namelijk de eerste iPhone aan: een revolutionair product. Zoals wel vaker het geval bij revolutionaire producten, werd dit in het begin dan ook niet helemaal begrepen. Waarom zou je bijvoorbeeld een telefoon met aanraakscherm willen? Toch alleen maar niet praktisch? Waarom zou je willen internetten op je telefoon? Daar heb je toch een computer voor? Inmiddels weten we wel beter. In 2017 blaast de iPhone-merknaam tien kaarsjes uit en in dit decennium hebben de telefoons de wereld veranderd. Elk jaar houdt het bedrijf in september een persconferentie waar het één, twee of drie nieuwe telefoons aan de wereld toont. Sinds 2014 brengt het bedrijf naast een ‘normale’ iPhone ook een Plus-variant op de markt. Deze zijn niet alleen letterlijk groter, maar bijvoorbeeld ook voorzien van een betere camera. Sinds 2017 brengt de fabrikant jaarlijks zelfs drie toestellen op de markt. Zo ook de meest recente iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max in 2019. Er gaan geruchten dat er in het voorjaar van 2020 nog een goedkopere iPhone wordt uitgebracht. Daarmee zou 2020 mogelijk een jaar worden met slechts vier smartphones.

Intuïtief besturingssysteem: iOS

Naast prachtige telefoons, brengt Apple ook een prachtig besturingssysteem uit: iOS. In tegenstelling tot Android is iOS volledig eigendom van Apple. Bij Android maken verschillende fabrikanten ieder hun eigen versie van het besturingssysteem. Dankzij deze korte lijnen kan Apple alles met het besturingssysteem doen wat het wil en dat is maar goed ook. IOS wordt door vriend en vijand geroemd om zijn subtiele en voornamelijk intuïtieve werking. Zelfs personen die nog nooit een smartphone in hun handen hebben gehad kunnen binnen enkele minuten aan de slag met een iPhone. Dit komt omdat het besturingssysteem dichtgetimmerd is en je op je wenken bedient. Bovendien is iOS een zeer veilig besturingssysteem, vanwege deze strikte controle. Wanneer je privégegevens je lief zijn, doe je er goed aan een iPhone aan te schaffen. De meeste nieuwe iPhones draaien momenteel op iOS 12 of zijn al bijgewerkt naar iOS 13.

Voor liefhebbers, door liefhebbers

Apple staat daarnaast om zijn goede klantenservice. Het bedrijf beschikt naast een uitgebreide website inclusief klantenservice ook over eigen winkels. In elke winkel is een ondersteuningsloket te vinden waar je terecht kunt met al je vragen: de Genius Bar. Hier werken Apple-liefhebbers van het eerste uur die jouw apparaat van binnen en buiten kennen. Wanneer je telefoon bijvoorbeeld onverhoopt defect is gegaan, krijg je veelal direct een nieuw exemplaar mee. Dat is de service die je van Apple mag verwachten!

Nog even verder kijken? Wij helpen je met je keuze!

Alle telefoon abonnementen vergelijken
Alle telefoons vergelijken
Alle sim only abonnementen vergelijken
Alle onbeperkte telefoon abonnementen

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.367.080 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.