Apple

iPhone met abonnement

Nieuwe iPhone kopen? Wij vergelijken alle aanbiedingen van de nieuwste en populairste iPhone's van 2023 en daarvoor. Of je nu op zoek bent naar de laagste prijs van de iPhone 14 met abonnement of de oudere - maar nog altijd uitstekende iPhone 11. Vergelijk prijzen bij alle providers en telecomwinkels als Mobiel.nl en Belsimpel. Wil je een nieuwe Apple iPhone kopen met abonnement? Vergelijk specificaties en aanbiedingen en bespaar tot wel 300 euro.

Welke nieuwe iPhone koop jij?

Apple is de op één na populairste fabrikant van smartphones ter wereld. De Amerikaanse fabrikant staat bekend om zijn verfijnde smaak, gebruiksgemak, exclusiviteit en bijbehorend hoge prijskaartje. Op Telefoon.nl vergelijken wij de prijzen van alle leverbare iPhones van 2023 en de jaren daarvoor bij bekende webshops als Belsimpel, Mobiel.nl, MediaMarkt, GSMweb en alle providers. Wil je weten welke iPhone het beste bij jou past? En welk abonnement je het beste kan afsluiten? Lees dan snel verder.

Inhoudsopgave:

Apple iPhone kopen in 2023
Goedkoopste iPhone kopen
Refurbished iPhone kopen
Waarom een iPhone kopen?
Populairste iPhones van dit moment
iPhone kopen met abonnement of los?
Welk iPhone abonnement is het beste?
Nieuw iPhone abonnement nummerbehoud?
Bij welke providers kan ik een iPhone abonnement afsluiten?
Goedkoopste iPhone abonnement zonder bijbetaling
Waarom iPhone aanbiedingen vergelijken?

Nieuwe iPhone kopen in 2023

2023 is in alle opzichten een verrassend jaar geworden vol met nieuwe iPhones. Zo zijn de opvolgers van de iPhone 12-serie uitgebracht en is er net als vorig jaar een kleinere Mini variant.

Zijn er ook goedkope iPhones?

Doordat er ieder jaar maar een beperkte hoeveelheid nieuwe iPhones worden uitgebracht, daalt de prijs van de vorige versie minder hard dan bij concurrenten als bijvoorbeeld Samsung. Daarnaast verdwijnen voorgangers vaak uit het assortiment als er een nieuwe iPhone wordt uitgebracht. Een goedkope iPhone kopen wordt daardoor erg ingewikkeld. Onder de 500 euro is er nagenoeg geen nieuwe Apple telefoon te koop. Mocht je daar dus naar op zoek zijn, kan je alleen slagen met een tweedehands toestel op bijvoorbeeld Marktplaats. Gelukkig komt daar langzaamaan verandering in. Niet alleen is er dit jaar een goedkopere Apple uitgebracht, genaamd iPhone SE 2020. Daarnaast kan je kiezen voor een refurbished iPhone.

Refurbished

Een refurbished iPhone is een soort tweedehands product. Het is een iPhone die in de meeste gevallen door een klant is teruggebracht. Dat maakt hem dus tweedehands. Alleen is het toestel daarna door de verkoper volledig gereviseerd/gerestaureerd zodat hij weer als nieuw verkocht kan worden. Je ontvangt op een refurbished Apple telefoon ook de volledige fabrieksgarantie van twee jaar.

Als je kiest voor een refurbished iPhone weet je dus vrijwel zeker dat je een nagenoeg nieuw product in huis haalt. En dat voor een vaak veel voordeligere prijs als een nieuwe iPhone. Met refurbished toestellen bespaar je al gauw honderd tot honderden euro's op je aanschafprijs.

Waarom kiezen voor Apple?

Vraag dit aan een willekeurig iemand op straat met een iPhone en je krijgt hetzelfde antwoord. Gebruiksgemak en kwaliteit. Niemand zal je ooit vertellen dat ze kiezen voor een iPhone vanwege de prijs, maar dat het intuïtief is en dat als je er eenmaal aan gewend bent, niet meer zonder kan. Het gebruiksgemak van producten van Apple heeft hoofdzakelijk te maken met het intuïtieve besturingssysteem, genaamd iOS.

iOS

Misschien wel het grootste voordeel van Apple: iOS. Het besturingssysteem van Apple was er eerder dan Android en kent vele voordelen ten opzichte van zijn concurrent. Natuurlijk maken beide besturingssystemen gebruik van een marketplace genaamd Appstore bij Apple en Playstore bij Android. Daar krijg je toegang tot vele miljoenen applicaties (apps) die je (gratis of betaald) kunt downloaden. In tegenstelling tot Android, maakt Apple gebruik van een zeer grondige screening. Het duurt soms tot wel weken voordat een nieuwe app wordt goedgekeurd, terwijl hij bij Android direct wordt geplaatst. Dat maakt het voor ontwikkelaars wellicht vervelend, maar voor jou als gebruiker erg prettig. Doordat alle apps grondig worden gecontroleerd hoef je je geen zorgen te maken over virussen, hacks etc. iOS is het veiligste besturingssysteem dat beschikbaar is.

Fraai design en exclusiviteit

Niemand kan een merk op de markt zetten als Steve Jobs dat kon. Zijn speciale Apple Keynotes waarin nieuwe Apple producten werden aangekondigd waren fantastisch en werden jaarlijks door miljoenen mensen bekeken. Toen de eerste iPhone werd aangekondigd was de wereld in rep en roer.

We kenden zo'n prachtig vormgegeven smartphone op dat moment nog niet. En hoewel merken als Samsung en Huawei inmiddels minstens zulke mooie producten verkopen, bevat een iPhone nog altijd een zekere vorm van exclusiviteit.

Populairste iPhones van dit moment

Je wilt een iPhone kopen, maar weet niet welke? Wij geven je een overzicht van de populairste iPhones van dit moment:

Nieuwe iPhone kopen met abonnement of los?

Vanwege de hoge aanschafprijs van een nieuwe iPhone kiezen de meeste mensen ervoor om een iPhone bij een telefoon abonnement te bestellen. Door dit te doen spreid je de kosten van je toestel over een periode van 12 of 24 maanden. Dagelijks vergelijken wij duizenden prijzen en aanbiedingen van iPhone abonnementen bij aanbieders als Mobiel.nl, Belsimpel, MediaMarkt en GSMweb. Door te vergelijken bespaar je al gauw tientallen euro's op de kosten van je iPhone abonnement.

Welk iPhone abonnement is het beste?

Ben je een hardcore beller of zit je de hele dag alleen maar op internet? Hoeveel je verbruikt per maand bepaalt uiteindelijk de inhoud van je bundel. Tegenwoordig is een onbeperkt bellen abonnement goed te betalen en is het prijsverschil per provider voornamelijk te danken aan de hoogte van je internetbundel. Bij een iPhone kiezen de meeste mensen voor een ruime internetbundel. Daarbij moet je denken aan minimaal 7 GB tot zelfs onbeperkt.

Wil je weten welk verbruik je minimaal nodig hebt bij je iPhone abonnement? Bekijk dan het verbruik op je telefoonrekeningen van de afgelopen drie maanden. Als je hier het gemiddelde van neemt en naar boven afrond, weet je wat je minimaal nodig hebt. Houd er rekening mee dat je met een nieuwe modernere telefoon ook meer data kan gaan gebruiken. Je kunt beter kiezen voor een iets hogere internetbundel dan je nodig denkt te hebben. Buiten je bundel zijn de tarieven namelijk aanzienlijk hoger.

Nieuw iPhone abonnement met nummerbehoud

Natuurlijk ben je gewend aan je huidige telefoonnummer en wil je bij een nieuw telefoonabonnement niet opnieuw van nummer moeten wisselen. Gelukkig is dat probleem verleden tijd. Bij elke provider kan je nu geheel kosteloos je telefoonnummer meeverhuizen. Dus ook als je wilt overstappen en je iPhone abonnement bij een andere provider wilt afsluiten. Het enige wat je hoeft te doen, is bij het afsluiten van je abonnement door te geven dat je gebruik wenst te maken van nummerbehoud. De provider of webwinkel regelt dan de rest.

Bij welke providers kan ik een iPhone abonnement afsluiten?

Je kunt een iPhone abonnement afsluiten bij de providers KPN, Vodafone, Tele2, T-Mobile, Ben en hollandsnieuwe. Bij KPN, Vodafone, Tele2 en T-Mobile kan je terecht voor het gehele aanbod. Bij de andere providers vaak slechts een selectie van de goedkopere iPhones. Via een webshop kan je een iPhone abonnement bij alle providers afsluiten.

Goedkoopste iPhone abonnement zonder bijbetaling

Wil je liever geen eenmalige kosten bij het afsluiten van je iPhone abonnement? Dan dien je helaas wel rekening te houden met hoge abonnementskosten. Een iPhone is gratis zonder bijbetaling alleen verkrijgbaar in combinatie met een duur abonnement. Heb je op dit moment een oude iPhone? Dan is het vaak ook mogelijk om je oude iPhone in te ruilen. Veel winkels, waaronder alle Apple stores, bieden een mogelijkheid om je iPhone in te ruilen voor een nieuwe. Je ontvangt dan korting op de aanschafprijs van je nieuwe toestel, waardoor je lagere abonnementskosten overhoudt.

Waarom iPhone aanbiedingen vergelijken?

Omdat vergelijken loont. Door prijzen te vergelijken bij verschillende aanbieders bespaar je al snel tientallen euro's op je jaarlijkse telefoonkosten. Vaak kiezen mensen er automatisch voor om te verlengen bij de provider, maar je kunt ook je abonnement verlengen via een webshop. Veel webshops geven extra korting op de toestelprijs, waardoor je veel voordeliger uit bent dan wanneer je rechtstreeks naar de provider gaat. En het is ook nog eens heel eenvoudig. Doen dus!

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.760.602 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner