SIM Only abonnement vergelijken

Heb je al een goede smartphone, maar is je abonnement toe aan verlenging of een upgrade? Ga dan voor Sim Only! Met een sim only abonnement bespaar je maandelijks al snel tientallen euro’s op je abonnementskosten. Op deze pagina tonen wij je alle interessante sim only aanbiedingen van dit moment. Met behulp van de filter geef je eenvoudig jouw wensen aan. Kies je bijvoorbeeld voor een sim only met onbeperkt mobiel internet? Of gaat jouw voorkeur uit naar een supervoordelig abonnement met alleen belminuten? Voor iedereen tonen wij het best passende aanbod.

Veelgestelde vragen over sim only

Waarom kan ik het beste voor sim only kiezen?

Als je wilt besparen op de kosten van je telefoon abonnement is een los abonnement in de vorm van een sim only de beste keuze. Dit geldt echter alleen als je al een moderne telefoon in huis hebt. Door te kiezen voor een los abonnement bespaar je al gauw tientallen euro's in de maand, terwijl je hetzelfde abonnement afsluit.

Wat is het verschil tussen sim only en een abonnement met toestel?

Een sim only is een los abonnement waarbij je enkel een simkaart thuisgestuurd krijgt. Deze simkaart plaats je in je telefoon waardoor je kunt bellen en internetten. Bij een abonnement met toestel ontvang je naast een simkaart ook een nieuwe telefoon.

Hoe kan ik het beste sim only vergelijken?

Door gebruik te maken van de filtermogelijkheden op onze website ontdek je welke providers aanbiedingen hebben die bij jouw wensen aansluiten. Vervolgens kan je sorteren op prijs en zo de beste en goedkoopste sim only afsluiten.

Welke sim only provider is het beste?

Welke sim only provider het beste is, hangt af van je wensen. De kwaliteit van KPN is niet te vergelijken met bijvoorbeeld Youfone, terwijl beide providers gebruik maken van hetzelfde netwerk. Toch betaal je voor KPN in veel gevallen meer dan het dubbele. Wil je de beste service, dan is de provider KPN en Vodafone de beste keuze. Wil je de laagste prijs, dan kom je eerder bij Youfone of Simpel uit.

Wat is de goedkoopste sim only aanbieding van dit moment?

Dagelijks veranderen de prijzen op onze website, maar we sorteren de abonnementen altijd op prijs. Bovenaan deze pagina staat de goedkoopste sim only aanbieding van dit moment gebaseerd op de ingevulde wensen.

Wat gebeurt er als ik over mijn bundel ga?

Veel providers rekenen hogere tarieven als je buiten je bundel belt of internet. Het is dan ook belangrijk dat je bij het kiezen van je sim only abonnement een ruime bundel neemt. Ook kan je kiezen voor een abonnement waarbij je niet buiten je bundel kunt gaan. Je kan bijvoorbeeld kiezen dat je internetsnelheid naar beneden wordt gebracht of dat je geen gebruik meer kunt maken van je toestel en alleen nog bereikbaar bent.

Krijg ik bij sim only ook een een BKR registratie?

Nee, bij sim only heb je niet te maken met een toestelkrediet. Daardoor geldt dit ook niet als lening en heb je dus nooit een registratie bij het BKR.

Waarom SIM Only vergelijken?

Als je al een telefoon in huis hebt waar je erg tevreden over bent en dus graag wilt behouden, maar wel op zoek bent naar een nieuw abonnement, is het verstandig om te kiezen voor een sim only. Bij een sim only abonnement ontvang je namelijk alleen de simkaart. De naam zegt het dus al. Je sluit bij je provider naar keuze een abonnement af. Hierbij bepaal je hoeveel belminuten en MB's je nodig denkt te hebben en vervolgens krijg je de simkaart thuis gestuurd. Doordat je geen telefoon bij je abonnement hebt aangeschaft zijn je maandelijkse kosten veel lager waardoor je flink op je maandlasten kunt besparen. Dit voordeel kan zelfs oplopen tot € 400,- per jaar.

Verleng je huidige sim only abonnement

Bevalt je huidige provider en wil je graag het abonnement voortzetten? Dan kan je je abonnement verlengen met een sim only bij dezelfde provider. Je kunt ervoor kiezen om je contract automatisch door te laten lopen of opnieuw in te laten gaan. Als je contract is verlopen en je laat hem automatisch doorlopen, heb je voortaan een opzegtermijn van een maand. Dat betekent dus dat je ten alle tijden kunt overstappen naar een nieuwe provider of een ander abonnement bij dezelfde provider kunt afsluiten. Wel zo handig als je merkt dat je minder internet dan voorheen en je bundel dus iets omlaag zou kunnen.

Let op: Wel is het belangrijk dat je de prijzen van je huidige abonnement en een eventuele nieuwe periode met elkaar vergelijkt. Het kan zijn dat je hiervoor een abonnement had afgesloten met een actieperiode van 24 maanden. Na het verlopen van de 24 maanden wordt je abonnement dan vervolgens een stuk duurder. Ook kan het zijn dat je je abonnement destijds hebt afgesloten in combinatie met een telefoon, waardoor je maandelijkse lasten na de contractperiode juist omlaag kunnen gaan.

Sim only abonnement met nummerbehoud

Als je een nieuw abonnement afsluit wil je natuurlijk ook je nummer meeverhuizen. Niets is zo vervelend als al je contacten in te moeten lichten dat je een nieuw telefoonnummer hebt gekregen. Verder is het voor jezelf ook wel zo praktisch dat je niet opnieuw een nummer hoeft te onthouden. Gelukkig is nummerbehoud bij een sim only abonnement ook volledig gratis. Als je je huidige contract door laten lopen bij dezelfde provider hoef je geen stappen te ondernemen. Je nummer wordt dan automatisch verlengd. Als je een sim only abonnement afsluit bij een nieuwe provider dan kan je tijdens het bestelproces je wens voor nummerbehoud doorgeven. Er wordt dan gevraagd naar welk telefoonnummer je mee wilt nemen. Daarna zorgt de nieuwe provider voor de rest.

Vergelijken van sim only abonnementen

De prijs van een sim only kan met de dag verschillen. Er zijn inmiddels meer dan 10 verschillende aanbieders die dagelijks hun prijzen kunnen vernieuwen. Om zeker te weten dat je de beste deal van dit moment hebt is het dus erg raadzaam om gebruik te maken van een prijsvergelijkingssite. Telefoon.nl werkt volledig onafhankelijk waardoor je altijd de juiste prijzen te zien krijgt. Ook werken wij meerdere malen per dag onze prijzen bij zodat we altijd actueel zijn. Vergelijk ook op de kosten van je sim only en bespaar vele tientallen euro’s per maand op je vaste lasten.

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.061.547 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.