Over Telefoon.nl

Een nieuwe telefoon. Voor iedereen bereikbaar.

Onze missie

Toen wij in 2013 begonnen met Telefoon.nl hadden we één gezamenlijk doel: Een nieuwe telefoon bereikbaar maken voor iedereen. Of je nu weinig te besteden hebt, of op zoek bent naar het nieuwste vlaggenschip van Apple of Samsung.

Om dat te bereiken houden we ons al ruim 10 jaar bezig met het bedenken van slimme functionaliteiten op onze website om het vinden van de beste telefoon eenvoudiger te maken. We vergelijken iedere dag miljoenen prijzen bij verschillende aanbieders, zoals Mobiel.nl, Belsimpel, GSMweb en alle providers.

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat jij door al die prijzen heen moet bladeren. Daar zijn wij voor. Met behulp van slimme filters kunnen wij op basis van jouw gekozen wensen een nauwkeurige selectie maken van het best passende aanbod. Ons team - bestaande uit 4 mensen - werkt er dagelijks aan om de website zo vernieuwend, gebruiksvriendelijk en actueel mogelijk te maken.

Het team achter telefoon.nl

René Dekker

René Dekker

Telecom/Content -specialist

René Dekker LinkedIn
Ruud Kok

Ruud Kok

Marketing & Development

Ruud Kok LinkedIn
Maarten Natzijl

Maarten Natzijl

Marketing & Development

linkedin
Dominick Viëtor

Dominick Viëtor

Smartphoneman

linkedin
Jasper van Wezel

Jasper van Wezel

Redacteur

linkedin

Kantoor Telefoon.nl

Vanuit ons kantoor in Midden Nederland (Ede) werken wij er hard aan om jou als onze bezoeker zo'n optimaal mogelijke ervaring op onze website te geven. Dit doen we door onze website zoveel mogelijk reclamevrij te houden, zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en dagelijks te actualiseren. Het gebruik van onze website is voor jou volledig gratis en je bent ook niet verplicht om je ergens voor aan te melden.

Geen winkel, maar een vergelijkingssite

Regelmatig worden wij gebeld met de vraag of een we een specifiek toestel op voorraad hebben. Ons antwoord is dan steevast: "nee"! Wij zijn namelijk geen winkel. Wij hebben geen voorraad en je kunt bij ons ook geen toestellen kopen. Wat wij dan wel zijn? Wij zijn een prijsvergelijkingssite.

Doordat wij een vergelijkingssite zijn, verkopen we niets, maar vertellen jou precies waar je het voordeligste uit bent. En daarmee bespaar je een hoop geld. En daarbij scheelt het je tijd omdat wij het meeste voorwerk voor je al hebben gedaan. Handig, toch?

Nu hoor ik je denken: hoe verdienen wij ons brood? Wij verdienen ons geld doordat aanbieders een vergoeding geven op het moment dat je via onze website doorklikt. Meer uitleg daarover lees je hier. Maar wees gerust: je betaalt daardoor niet meer dan je zou betalen als je rechtstreeks bij de winkel zou kopen. Erewoord!

Visie: objectief en onafhankelijk

Telefoon.nl is objectief en volledig onafhankelijk. De prijzen die getoond worden in onze vergelijker zijn onafhankelijk van elkaar gesorteerd op prijs. De aanbiedingen in de top deals zijn veelal handmatig door onszelf toegevoegd en gebaseerd op de populairste aanbiedingen van dit moment. Deze prijzen hoeven niet het voordeligst te zijn, maar bevatten hoofdzakelijk de beste deal van dat moment.

Kies je ervoor om online prijzen te vergelijken bij je gewenste telefoon? Dan kan je flink besparen. Tot wel 300 euro per jaar op de kosten van een mobiel abonnement en vele tientallen euro's op de aanschafprijs van een los toestel. Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kortom: bespaar vandaag op je vaste telefoonkosten en vergelijk via Telefoon.nl

Apple smartphonesSamsung smartphonesOnePlus smartphonesGoogle smartphonesXiaomi smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphonesHonor smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner