Over Telefoon.nl

Voordelig bellen. Voor iedereen bereikbaar.

Waarom Telefoon.nl?

De telecommarkt is volop in beweging. Sim only abonnementen zijn in opmars, smartphones worden met de dag beter, verschillende fabrikanten zijn gefuseerd, van de aardbodem verdwenen of er juist nieuw bij gekomen. Kortom, het landschap van mobiele telefonie wordt steeds ingewikkelder om nog bij te houden. Het is tijd voor duidelijkheid. Met de lancering van Telefoon.nl willen we één website maken waar je alles over telefonie op kan vinden. Of je nu op zoek bent naar een los toestel, een sim only of een smartphone met een abonnement. Bij Telefoon.nl ben je aan het juiste adres. En daar houdt het niet op. Telefoon.nl houd je dagelijks op de hoogte van het laatste smartphone nieuws en geeft je tips over hoe je het beste met je smartphone kan om gaan. Heb je eenmaal je smartphone in huis, dan kan je bij ons binnenkort ook voor accessoires als hoesjes, kabels en laders terecht. Wij willen het grootste online vergelijkingsplatform zijn voor al je telecom benodigdheden. Zodat je altijd weet waar je moet zijn als je een nieuwe telefoon nodig hebt.

Wie zijn wij?

kantoor Telefoon.nl

Het team van Telefoon.nl bestaat uit drie medewerkers, genaamd Ruud Kok, René Dekker en Maarten Natzijl. Bij elkaar opgeteld hebben wij meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van internet, vergelijkingssites en mobiele telefonie. Vanuit ons kantoor in Midden Nederland (Ede) werken wij er dagelijks hard aan om jou als onze bezoeker zo'n optimaal mogelijke ervaring op onze website te geven. Dit doen we door onze website zoveel mogelijk reclamevrij te houden, zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en dagelijks te actualiseren. Het gebruik van onze website is voor jou volledig gratis en je bent niet verplicht om je ergens voor aan te melden. Wij verdienen doordat aanbieders ons een vergoeding geven op het moment dat je via onze website doorklikt.

Eerlijk, onafhankelijk vergelijken

Telefoon.nl is objectief en volledig onafhankelijk. De prijzen die getoond worden in de vergelijker zijn onafhankelijk van elkaar gesorteerd op prijs. De aanbiedingen in de top 5 zijn veelal handmatig door onszelf toegevoegd en gebaseerd op de populairste aanbiedingen van dit moment. Deze prijzen hoeven niet het voordeligst te zijn, maar bevatten hoofdzakelijk de beste deal van dat moment. Kies je ervoor om online prijzen te vergelijken bij je gewenste telefoon? Dan kan je flink besparen. Tot wel 300 euro per jaar op de kosten van een mobiel abonnement en vele tientallen euro's op de aanschafprijs van een los toestel. Wees geen dief van je eigen portemonnee. Bespaar op je kosten en vergelijk via Telefoon.nl