Samsung

Samsung telefoons

Nieuwe Samsung telefoon kopen? Op deze pagina vergelijk je alle prijzen en specificaties van de populairste Samsung telefoons van 2023 en ouder. Wij vergelijken de aanbiedingen van alle providers en betrouwbare webshops als Belsimpel, Mobiel.nl, Coolblue en MediaMarkt. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste Samsung Galaxy S23 met abonnement of liever kiest voor een goedkope Samsung telefoon. Maak gebruik van de filter en vergelijk specificaties van verschillende Samsung smartphones om je keuze eenvoudiger te maken.

Welke Samsung Galaxy telefoon kopen?

Samsung is de aller, aller, allergrootste smartphonefabrikant ter wereld en heeft een marktaandeel van 40 procent (!) in Europa. De kans dat je zelf dus een Samsung Galaxy hebt of hebt gehad is behoorlijk groot. Het aanbod van Samsung is enorm en er komen er jaarlijks vele tientallen nieuwe Samsung Galaxy toestellen bij. Niet zo vreemd dus dat je op een gegeven moment niet meer weet welk Samsung toestel het beste bij jou past. Twijfel je over welke Samsung telefoon het beste binnen jouw budget past? Lees dan snel verder.

Inhoudsopgave:

Waarom een Samsung Galaxy telefoon kopen?
Samsung Galaxy anno 2023
Welke Samsung telefoon kopen?
Samsung telefoon kopen met abonnement
Welk abonnement is het beste?
Wat is nummerbehoud?
Bij welke webshop of provider kan ik het beste kopen?
Samsung telefoons vergelijken op Telefoon.nl

Beste Samsung telefoons volgens de Smartphoneman

Dominick Viëtor video over telefoons

Waarom een Samsung telefoon kopen?

Voordat we wat dieper in gaan op welke telefoons er zoal zijn, vertellen we eerst wat meer over het succes van Samsung. Wat maakt een Samsung telefoon nou beter dan een smartphone van bijvoorbeeld LG of Nokia?

Samsung was de eerste echte concurrent van Apple. In 2009 werd de eerste Samsung Galaxy S uitgebracht en dit was ook meteen het eerste toestel dat draaide op het besturingssysteem Android van Google. Voor die tijd had iedereen nog een Nokia, Blackberry of een Motorola telefoon met klepje. Apple richtte zich vooral op exclusiviteit, terwijl Samsung juist zijn kans greep voor de massa. Jaarlijks bracht de fabrikant vele nieuwe toestellen uit en zo werd het merk groter en bekender. Inmiddels zijn er natuurlijk vele andere merken die net als Samsung een smartphone met Android op de markt brengen, maar toch blijft de grootste massa bij de Zuid-Koreaans fabrikant Samsung.

Gebruiksvriendelijk

Samsung telefoons zijn ontzettend gebruiksvriendelijk. Dat is niet alleen te danken aan het innovatieve besturingssysteem Android, maar ook de vriendelijke schil van Samsung daar overheen. Samsung heeft ook een aantal standaard eigen apps op smartphones die erg prettig worden ervaren. Overstappen naar een nieuwe Samsung telefoon is daarmee bijvoorbeeld een makkie. Dat geldt ook als je van een Android toestel afkomt van een ander merk. Met behulp van de Samsung Smart apps kan je al je contacten, foto's, video's en apps moeiteloos overzetten naar je nieuwe Samsung telefoon.

Betaalbaar

Vroeger had je echt een high-end smartphone nodig om te kunnen gamen, maar tegenwoordig kan dat ook prima met een budget-toestel. Samsung heeft in elke prijsklasse telefoons. De goedkoopste Samsung telefoon heb je al onder € 150,-.

Professionele camera

De nieuwste vlaggenschepen van Samsung, zoals de Galaxy S21, S21 Plus en S21 Ultra beschikken over camera's die absoluut je compact camera kunnen vervangen. De techniek die hierbij wordt gebruikt is zo professioneel dat je nooit meer zonder wilt. Maar ook de smartphones met een lager prijskaartje zijn tegenwoordig in staat om prachtige plaatjes te schieten.

Mooi design

En natuurlijk: het design. Samsung Galaxy telefoons zijn een lust voor het oog, met zijn fraaie full screen displays en dunne behuizing.

Samsung Galaxy in 2023 vergelijken

Het jaar begint zoals gewoonlijk met de opvolger van de Galaxy-S serie. En dit jaar heeft Samsung er drie nieuwe vlaggenschepen van gemaakt. Een "goedkopere" Samsung Galaxy S22, de grotere Samsung Galaxy S22 Plus en de snelste en beste Galaxy S22 Ultra. Vanwege het jaar 2022 heeft Samsung ervoor gekozen om de opvolger van de Galaxy S21 de naam S22 te geven.

Naast de high-end Galaxy S22-serie heeft Samsung ook al opvolgers van de voordelige A-modellen uitgebracht. De Samsung Galaxy A53 en A73 zijn daar de eerste toestellen van.

Welke Samsung telefoon kopen?

Om je wat meer op weg te helpen bij je keuze hebben we een selectie gemaakt van alle leverbare modellen op dit moment per prijsklasse:

Samsung telefoon kopen met abonnement

Als je eenmaal weet welk toestel je wilt kopen, kan je ervoor kiezen om hem los te kopen of in combinatie met een abonnement. De meeste mensen kiezen ervoor om een Samsung telefoon met abonnement te bestellen. Je betaalt de aanschafprijs van je toestel dan verspreid over een periode van 12 of 24 maanden. Vaak is het ook een stuk goedkoper omdat veel aanbieders extra korting geven op de toestelprijs als je er een abonnement bij afsluit. Met een Samsung smartphone + abonnement bespaar je al gauw tientallen euro's op je jaarlijkse telefoonkosten.

Welk mobiele abonnement?

Welk telefoonabonnement het beste bij jou past, hangt af van je belgedrag. Ben je iemand die de hele dag aan het bellen is of bel je juist nooit en zit je alleen maar op internet? Afhankelijk van je gebruik kan je de inhoud van je bel- en internetbundel bepalen. Een onbeperkt bellen abonnement is tegenwoordig erg betaalbaar en kost je vaak slechts enkele euro's meer. De hoogte van je maandelijkse abonnement hangt vooral af van je internetbundel. Hoe meer MB's, hoe hoger de prijs.

Kies je voor een high-end smartphone met een groot scherm, dan zal je waarschijnlijk ook veel gebruik willen maken van diensten als bijvoorbeeld streaming, video's bekijken en games spelen. Houd er rekening mee dat veel van deze zaken gebruik maken van een internetverbinding en je dus een grotere internetbundel moet afsluiten. Bij een high-end Samsung Galaxy telefoon adviseren wij een bundel van minimaal 7 GB.

Nummerbehoud

Onder nummerbehoud wordt verstaan dat je je huidige telefoonnummer behoud bij het overstappen naar een nieuw telefoonabonnement. Tegenwoordig is dit bij iedere provider gratis en altijd mogelijk. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat je iedereen een nieuw telefoonnummer moet doorgeven als je overstapt van Samsung telefoon.

Bij welke provider of webshop kopen?

Verreweg de meeste Samsung telefoons zijn bij alle providers en webshops leverbaar. Wij vergelijken de prijzen van alle providers en daarnaast een selectie betrouwbare webwinkels.

Samsung telefoons vergelijken op Telefoon.nl

Door gebruik te maken van een vergelijkingssite krijg je in een oogopslag te zien bij welke aanbieders je het voordeligste uit bent. En dat scheelt behoorlijk. Gemiddeld besparen de bezoekers van Telefoon.nl € 245,- op hun telefoonabonnement. Dat wil jij toch ook?

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.863.685 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner