Samsung

Beste Samsung telefoons vergelijken en kopen?

Tijd voor een nieuwe Samsung Galaxy, maar wil je niet te veel betalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vind je een overzicht van de populairste Samsung telefoons van dit moment. Heb je gevonden wat je zocht? Klik dan door naar de volgende pagina om de prijzen van het toestel bij verschillende betrouwbare aanbieders te vergelijken. Bespaar tot wel 300 euro per jaar op de kosten van je Samsung toestel in combinatie met een abonnement of bestel hem nu super voordelig als los toestel.

Welke Samsung telefoon kan ik het beste kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon van het merk Samsung? Dan kies je een merk dat enorm populair is in ons land en de rest van de wereld. Samsung is de grootste fabrikant op het gebied van consumentenelektronica ter wereld en wordt door de smartphoneliefhebbers vooral geroemd dankzij zijn sterke Samsung Galaxy-reeks. Samsung brengt onder de Samsung Galaxy-serie al vele jaren tientallen smartphones per jaar op de markt, die stuk voor stuk goed zijn voor miljoenen verkopen over de hele wereld. De populairste smartphone van Samsung is nog altijd het vlaggenschip dat jaarlijks in het voorjaar wordt gepresenteerd onder de naam Galaxy S. Daarnaast is Samsung ook bijzonder sterk in de ontwikkeling van budget en midrange smartphones en kunnen we jaarlijks een bijzondere phablet onder de naam Galaxy Note verwachten. Wil je meer weten over Samsung en ben je benieuwd naar de vele toestellen die ze in hun assortiment hebben? Bekijk alle populaire Samsung smartphones van dit moment op deze pagina.

samsungNiet voor niets de grootste fabrikant ter wereld

De telefoonindustrie wordt al jaren gedomineerd door Samsung. De Zuid-Koreanen weten wereldwijd de meeste telefoons te verkopen en troeven al jarenlang de concurrentie af. Dit hebben zij bereikt door kortweg het volgende te bieden: betrouwbare, stevige en snelle telefoons boordevol technologische snufjes tegen een eerlijke prijs. Ga maar na: pik tien willekeurige mensen uit je vriendengroep en kijk naar welke telefoon ze hebben. De kans is zeer aannemelijk dat minstens de helft van hen met een Samsung toestel rondloopt. Samsung doet naast het maken van telefoons echter nog een hele hoop andere dingen. Zo produceert het bedrijf allerhande consumentenelektronica zoals tv's, koelkasten en magnetrons. Ook heeft het bedrijf een eigen wetenschappelijk instituut welke zich enkel bezighoudt met het innoveren van bestaande diensten. Zodoende beschikken Samsung telefoons altijd over de beste en nieuwste snufjes. De eerste telefoon die met een stylus werd geleverd was bijvoorbeeld de Galaxy Note. De eerste telefoon die uitgerust was met een Super AMOLED-beeldscherm was eveneens een Samsung exemplaar. Op deze manier kunnen we nog wel eventjes doorgaan maar de boodschap is duidelijk: Samsung is een hoogwaardig merk en produceert idem dito telefoons.

Kiezen tussen een Samsung Galaxy en iPhone: appels met peren vergelijken

Wij als telefoonenthousiastelingen krijgen op verjaardagen vaak de vraag welke telefoon je nu moet kopen. Veelal twijfelen mensen hierbij tussen de aanschaf van een Samsung Galaxy, of een iPhone van Apple. Eigenlijk is dit appels met peren vergelijken. Beide telefoons beschikken uiteraard over alle standaardfuncties zoals bellen, sms'en, sociale media onderhouden, games spelen en foto’s maken. Het voornaamste verschil zit hem echter in de software die op de toestellen draait. Samsung Galaxy telefoons draaien op Android, het meest populaire besturingssysteem ter wereld. Over deze standaard software heeft Samsung een eigen 'schil' geplaatst. Hierdoor zijn Samsungs standaard uitgerust met alle apps en functies die je nodig hebt. Apple rust zijn telefoons uit met iOS, haar eigen besturingssysteem. De verschillen tussen deze twee software-versies zijn de afgelopen jaren afgenomen, maar nog steeds absoluut aanwezig. Beide ‘ecosystemen’ zijn inmiddels echter volwassen en bieden een goede gebruikerservaring. Over het algemeen geldt echter wel dat Android meer naar wens is aan te passen. Zo kun je het uiterlijk van de apps en iconen gemakkelijk aanpassen, lettertypes wijzigen, zelf software draaien en ga zo maar door. Apple’s iOS daarentegen is meer gesloten en biedt minder ruimte voor eigen inbreng. Dit heeft echter wel weer tot gevolg dat Apple de touwtjes strak in handen heeft en zodoende altijd een maximale gebruikerservaring kan garanderen.

Ruim assortiment: van budgettoestel tot vlaggenschip

Als je bij Samsung niet slaagt, dan slaag je nergens. De Zuid-Koreanen brengen ieder jaar tot wel 50 telefoons op de markt variërend van budgettoestellen tot aan absolute vlaggenschepen. Op centraal niveau heeft men echter wel diverse productlijnen, ieder met een eigen karakter en budget. De Galaxy J-lijn zijn de goedkoopste modellen. Dit zijn aangename toestellen voor mensen die simpelweg op zoek naar een prima, betrouwbaar toestel, maar geen al te hoge eisen stellen. Iets daarboven kom je uit bij de Galaxy A-lijn. Dit zijn de zogeheten middenklassers en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is hierbij leidend. Aan de top staat echter de Galaxy S-collectie: de absolute vlaggenschepen. De Samsung Galaxy S huisvest de beste specificaties van het moment, is altijd voorzien van indrukwekkende camerakwaliteit én beschikt over een fraai design. Hier hangt echter wel een prijskaartje aan en je moet dus wel een beetje een liefhebber zijn om het er voor over te hebben. Naast deze collecties biedt Samsung ook nog de Galaxy X-lijn aan. Dit zijn robuuste smartphones voorzien van een stevige stof- en waterdichte behuizing die zelfs in de meest erbarmelijke omstandigheden kan overleven. Handig voor wanneer je een zwaar beroep hebt of veel in stofrijke omgevingen te vinden bent, zoals bij schilders en timmermannen het geval is.

Nog even verder kijken? Wij helpen je met je keuze!

Vergelijk alle telefoon abonnementen
Vergelijk alle losse telefoons
Vergelijk alle populaire telefoons
Vergelijk alle telefoons zonder BKR

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.304.281 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.