Oppo

Oppo telefoons

Nieuwe Oppo smartphone kopen? Op deze pagina vergelijken wij de prijzen en aanbiedingen van alle populaire Oppo telefoons. Wij vergelijken de prijzen bij webwinkels als Belsimpel, Mobiel.nl en MediaMarkt. Zoek je een high-end smartphone met 10x optische zoom, zoals de Oppo Reno 10X Zoom? Of koop je liever een voordeliger toestel? Oppo heeft voor iedereen een passend aanbod. Maak gebruik van de filter en vergelijk specificaties van verschillende Oppo smartphones om je keuze eenvoudiger te maken.

Welke Oppo telefoon kopen?

Nog nooit van het merk Oppo gehoord? Niet zo vreemd hoor. De Chinese fabrikant is relatief nieuw in ons land, maar bestaat inmiddels al wel een behoorlijke tijd en heeft zich sinds 2016 gevestigd in de top 5 van best verkochte smartphonefabrikanten ter wereld. Nieuwsgierig naar wat je van dit merk mag verwachten? En welke Oppo telefoons wij aanbevelen? Lees dan snel verder.

Inhoudsopgave:

Waarom een Oppo telefoon kopen?
Aanbod van Oppo smartphones
Heeft een Oppo telefoon een simlock?
Oppo toestel kopen met abonnement of zonder?
Bij welke providers is Oppo leverbaar?
Waarom Oppo telefoons vergelijken?

Waarom een Oppo telefoon kopen

Oppo smartphones maken - net als de concurrenten - gebruik van het besturingssysteem Android. Ze zien er verder nagenoeg hetzelfde uit als een gemiddelde Samsung telefoon, dus waarom dan alsnog kiezen voor Oppo? Het antwoord daarop is simpel: de prijs en de kwaliteit! Maar dat is nog niet het enige. Oppo is als jonge speler op de markt ook bijzonder innovatief. Zo hadden ze als eerste een camera dat uitklapbaar was. Dat lijkt misschien niet zo spannend, maar je hebt daardoor geen last meer van camera sensoren in je scherm.

Aanbod van Oppo smartphones

Het aanbod van Oppo is behoorlijk divers. Alle smartphones beschikken over een bezelloos scherm en draaien op Android. Maar de prijsklasse varieert enorm. Zo heb je al een Oppo telefoon onder de 200 euro, maar kan je ze ook kopen voor 1200 euro. Het grote verschil hier tussen zit hem natuurlijk in de specificaties en de kwaliteit van de behuizing.

De high-end vlaggenschepen van Oppo hebben de naam Find X. In 2020 zijn het de X2 en X2 Pro die beschikken over de krachtigste processoren van dit moment. Wil je liever een goedkoper alternatief? Dan raden wij aan om eens te kijken naar de Oppo Reno. De Oppo Reno 10x Zoom beschikt o.a. over 10x optische zoom. En de budget versie van Oppo herken je aan de A in de serie.

Heeft een Oppo telefoon een simlock?

Vroeger hadden smartphones vaak een simlock. Dat hield in dat je voor een periode van minimaal twee jaar geen gebruik kon maken van simkaarten van andere providers. Had je je telefoon met een Vodafone abonnement afgesloten, dan moest je dus gedurende deze periode bij Vodafone blijven. Tegenwoordig is dat niet meer het geval. Alle smartphones, en dus ook alle telefoons van Oppo, zijn simlockvrij en dus te gebruiken met simkaarten van alle providers.

Let er echter wel op dat niet iedere simkaart dezelfde vorm heeft. We kennen op dit moment drie verschillende type simkaarten: regulier, micro en nano. De reguliere simkaart is de oudste en grootste simkaart. Deze wordt tegenwoordig vrijwel niet meer verkocht. De Micro en Nano simkaart zijn de nieuwste en een stuk kleiner. Als je een verkeerde simkaart hebt die niet in je telefoon past, kan je bij je provider (meestal gratis) een nieuwe simkaart aanvragen.

Oppo toestel kopen met abonnement of zonder

Als je eenmaal weet welke Oppo smartphone je wilt kopen, kan je ervoor kiezen om het de aanschafprijs in één keer te betalen, of verspreid over een periode van 12 of 24 maanden. De meeste bezoekers van onze website kiezen voor een Oppo telefoon met abonnement.

Bij welke providers is Oppo leverbaar?

Het aanbod van Oppo is nagenoeg bij alle providers verkrijgbaar. Is het aanbod niet direct te koop bij de provider, dan kan je hem wel bestellen via een webshop. Wij vergelijken prijzen van onder andere Belsimpel, Mobiel.nl, GSMweb en Mediamarkt.

Waarom Oppo telefoons vergelijken?

Jazeker, door te vergelijken bespaar je al snel honderden euro's op je totale telefoonkosten. Telefoon.nl is een vergelijkingssite. Dagelijks vergelijken wij miljoenen aanbiedingen bij providers en betrouwbare webshops van Oppo en alle andere populaire merken.

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.760.602 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner