Nieuwe telefoons

Je zoekt een nieuwe telefoon? Op deze pagina vind je prijzen en specificaties van de nieuwste telefoons van dit moment. Wij vergelijken de prijzen bij aanbieders, zoals Belsimpel en Mobiel.nl en vertellen jou waar je terecht kunt voor de laagste prijs van je nieuwe telefoon.

Nieuwe en verwachte smartphones van 2024

Wil je weten welke telefoons er nieuw zijn? Op deze pagina vind je een totaaloverzicht van de nieuwste telefoons en smartphones van dit moment. Wij vergelijken prijzen van nieuwe telefoons met abonnement en vertellen je direct bij welke aanbieder je het goedkoopst uit bent. Wil je weten waar je op moet letten bij de aankoop van een nieuwe mobiele telefoon? Lees dan snel verder.

Inhoudsopgave:

Nieuwe telefoon kopen of tweedehands?

Afhankelijk van je budget kan je er voor kiezen om een telefoon nieuw in de winkel te kopen, of tweedehands via bijvoorbeeld Marktplaats. De gemiddelde smartphone gaat zeker een jaar of 4/5 mee, maar wordt in de meeste gevallen om het jaar ingeruild voor een nieuwer model. Daardoor zie je regelmatig toestellen op Marktplaats verschijnen die prima nog een ronde mee kunnen. Als je niet veel geld te besteden hebt (of er voor over hebt), kan je prima kiezen voor een tweedehands of refurbished toestel. Houd er echter wel rekening mee dat de garantietermijn in veel gevallen verstreken is en je dus zelf voor eventuele reparatiekosten moet opdraaien.

Voordelen van nieuwe telefoons

Kies je toch liever voor een nieuwe telefoon, dan zijn er nog altijd veel verschillen. Je kunt een telefoon nieuw kopen, die toch al twee jaar op de markt is. En je kunt kiezen voor een toestel dat net is uitgebracht. Maar waar zit dan het verschil? Even los van de prijs?

De nieuwste smartphones van dit moment, beschikken automatisch over de meest recente versie van het besturingssysteem. Daardoor zijn ze het veiligst in gebruik en ben je er zeker van dat ze nog een aantal jaar van nieuwe updates worden voorzien.

Daarnaast beschikken de nieuwste smartphones over de meest recente technische ontwikkelingen. Ze hebben bijvoorbeeld de nieuwste processor en beste camera aan boord. Uiteraard is de kwaliteit van deze techniek wel afhankelijk van de type telefoon die je wilt kopen. Het nieuwste vlaggenschip van Samsung heeft meer moderne techniek aan boord dan een voordelige midrange smartphone.

Verschillende soorten nieuwe toestellen

Op het gebied van mobiele telefoons, kennen wij drie verschillende soorten, namelijk: budget (goedkoop), midrange (betaalbaar) en high-end (de duurste variant). Hoe hoger je budget, hoe geavanceerder. Wil je echt het nieuwste en het beste? Dan kom je bij de vlaggenschepen uit van merken als Apple, Samsung en Huawei. Die hebben de snelste processor, meeste geheugen en mooiste camera's aan boord.

Tips bij het kopen van een nieuwe telefoon

Een nieuwe telefoon kopen is nog niet zo eenvoudig en met behulp van de volgende tips, hopen wij je zoektocht iets te kunnen vereenvoudigen.

Allereerst: de nieuwste telefoon hoeft niet per se de beste keuze te zijn. En dat klinkt natuurlijk vreemd als je budget onbeperkt is, maar voor de meeste mensen is geld nog steeds belangrijk. Je kunt besparen op de aankoop van je telefoon, door niet direct het vlaggenschip van deze maand te kopen, maar te kijken naar het beste van vorig jaar. Een smartphone van 2019 beschikt nagenoeg over dezelfde mogelijkheden, als een smartphone van 2020. Maar kost beduidend minder. Zeker als je nu twijfelt om een midrange smartphone te kopen dat net is uitgebracht, kan het lonen om deze te vergelijken met een high-end toestel van een jaar geleden. Vaak ontdek je dan dat je in prijs gelijk blijft, en toch een betere smartphone kunt kopen.

Bedenk ook goed wat voor kenmerken jij belangrijk vindt aan een telefoon en baseer daarop je keuze. Telefoon.nl beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke filter, waarin je precies kunt aangeven wat je belangrijk vindt. Vervolgens tonen wij je enkel de toestellen die aan je zoekcriteria voldoen. En kom je er niet uit? Maak dan eens gebruik van onze koopgids of keuzehulp. Ook daarmee hopen wij je zoektocht naar een nieuwe, moderne smartphone te vereenvoudigen.

Nieuwe telefoon vergelijken en besparen

Wil je zeker weten dat je niet teveel betaald? Door gebruik te maken van de vergelijker van Telefoon.nl ontdek je precies welke aanbieder het voordeligst is. Wij vergelijken alle nieuwe telefoon aanbiedingen bij verschillende, betrouwbare partijen, zoals Belsimpel, Mobiel.nl, GSMweb en alle providers. Gemiddeld besparen onze bezoekers honderden euro's op hun totale telefoonkosten.

Top 5 populairste smartphonemerken

  1. Bekijk alle Samsung telefoons
  2. Bekijk alle iPhones
  3. Bekijk alle Motorola telefoons
  4. Bekijk alle Sony telefoons
  5. Bekijk alle Xiaomi telefoons

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.863.685 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner