Poco

Poco telefoons

Wil je een nieuwe Poco smartphone kopen? Op deze pagina vergelijken wij de prijzen en aanbiedingen van alle populaire Poco telefoons. Je vindt bij onze de prijzen bij alle providers, maar ook bij bekende shops, zoals Belsimpel en Mobiel.nl. Ben je op zoek naar een goedkope smartphone met alsnog een prima camera? Dan is de Poco M4 Pro echt wat voor jou. Liever iets meer mogelijkheden? Dan is de X3 echt wat voor jou.

Welke Poco telefoon kopen?

Poco is een Chinese smartphone fabrikant en is ontstaan als zijtak van Xiaomi. Enkele jaren geleden begon Xiaomi met de Xiaomi Poco-serie. Deze smartphones waren zo populair dat ze er een apart merk van hebben gemaakt. Het merk Poco richt zich op betaalbare smartphones in de prijsklassen van zo'n 200 euro tot 500 euro.

Welke Poco smartphone past bij jou?

Poco kent op dit moment 3 series, namelijk de Poco F-serie, Poco M-serie en Poco X-serie. Per serie is de Pro de meest luxe variant. Het verschil in prijs tussen deze series is niet heel erg groot, maar toch richten ze zich allen op een ander element. Zo is de X-serie de meest geavanceerde en beschikt deze over de beste camera. En de M-serie is er voor de prijsbewuste koper. Je kunt er alles mee, maar de camera en processor zijn minder geavanceerd en snel.

Beschikken alle Poco smartphones over 5G?

Nee, maar de nieuwste wel. Let er bij je aankoop dus wel goed op of je keuze beschikt over 5G. En zorg er bij het afsluiten van een abonnement ook voor dat je een 5G abonnement afsluit. Anders kan je er namelijk niets mee.

Zijn Poco smartphones simlock vrij?

Ja, elke smartphone die je via onze website aanschaft worden geleverd zonder simlock. Je kunt er dus iedere simkaart in kwijt.

Poco smartphone kopen met of zonder abonnement?

De meeste bezoekers van onze website kiezen ervoor om een telefoon met abonnement af te sluiten. Het grote voordeel is dan namelijk dat je niet vooraf gelijk een paar honderd euro hoeft te betalen. Maar dat je dit verspreid over een periode van 12 of 24 maanden aflost. Je krijgt vaak ook extra korting op de toestelprijs als je hem afsluit met abonnement. Dit kan je al gauw tientallen euro's verschil opleveren bij een abonnement van 24 maanden.

Vergelijken loont

Ook al zijn de meeste Poco smartphones vriendelijk geprijsd. Het kan altijd goedkoper. Op Telefoon.nl vergelijken wij dagelijks de aanbiedingen van alle providers en een aantal bekende webshops, zoals Belsimpel en Mobiel.nl. De laagste prijzen zetten we automatisch bovenaan, zodat je zeker weet dat je altijd het goedkoopste aanbod te zien krijgt. Vergelijken kan je al gauw tientallen euro's voordeel opleveren.

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.286.052 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner