Budget-Mobiel

Beste Budget Mobiel abonnementen vergelijken

Budget Mobiel: de naam zegt het al. Mobiele abonnementen voor een lage prijs. Budget Mobiel maakt onderdeel uit het van Budget Thuis, waar je ook energie en internet abonnementen van kan afsluiten. Met Budget Mobiel kan je voordelig een sim only afsluiten. Kies je voor een volledig onbeperkt abonnement van € 20,- per maand? Of neem je genoegen met 7 GB aan internet? De keuze is aan jou! Vergelijk alle Budget Mobiel abonnementen op deze pagina.
Budget-Mobiel Sim Only abonnement met 3 GB (5G) + 200 min/sms

Budget-Mobiel

INTERNET
3 GB / 5G netwerk

BELMINUTEN
200 min/sms

CONTRACTDUUR
2 jaar

Totaal per maand€5,50

GRATIS VERZENDING - GEEN AANSLUITKOSTEN.

Bekijk bij Budget-Mobiel
Welk merk telefoon zoek je?
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Welk Budget Mobiel abonnement past het beste bij jou?

Budget Mobiel kennen we van oorsprong van de provider: Robin Mobile. Dit was de eerste provider die onbeperkt bellen, internet en berichten versturen mogelijk heeft gemaakt. Nu de provider is overgenomen zijn ze ook van naam veranderd. Voor bestaande klanten van Robin Mobile verandert er feitelijk niets, maar de nieuwe klanten krijgen te maken met slechts twee abonnementsvormen. Basis en Onbeperkt. Let op: Budget Mobiel verkoopt alleen sim-only abonnementen. Een abonnement bij de provider is alleen interessant als je zelf al over een mooie telefoon beschikt.

Maandelijks opzegbaar abonnement

Naast een voordelige prijs en onbeperkte internetbundels kan je bij Budget Mobiel ook nog eens maandelijks van je sim only abonnement af. Bij Budget Mobiel kennen ze namelijk geen jaarabonnementen. Iedereen maakt standaard gebruik van een maandelijks opzegbaar abonnement waardoor je profiteert van maximale vrijheid. Dat is wel zo prettig.

Landelijke dekking en gebruik van het netwerk van KPN

Een ander groot voordeel van de provider Budget Mobiel is de dekking. De provider maakt namelijk gebruik van het landelijke 4G netwerk van KPN. Daardoor heb je overal een goed ontvangst. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je in het bos geen verbinding meer kunt maken. Een goed ontvangst is natuurlijk erg belangrijk.

Alles onbeperkt

Bij Budget Mobiel kennen ze twee abonnementen. Of onbeperkt bellen en SMS'en met "slechts" 7 GB mobiel internet, OF echt alles onbeperkt. Het verschil in prijs tussen beide abonnementen is 5 euro per maand. Je kunt zelf kiezen of je voldoende hebt aan 7 GB of dat je meer nodig denkt te hebben. En kom je er achteraf achter dat je liever toch wat meer MB's wenst, dan kan je je abonnement altijd omhoog aanpassen. En dan is je al goedkope abonnement ook nog eens maandelijks opzegbaar.

Nog even verder kijken? Wij helpen je met je keuze!

Alle telefoon abonnementen vergelijken
Alle telefoons vergelijken
Alle sim only abonnementen vergelijken
Alle onbeperkte telefoon abonnementen

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.817.565 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner