SIM Only met onbeperkt internet

Zit jij de hele dag op internet? Dan is het aan te raden om een onbeperkt internet abonnement af te sluiten. Kies je voor een sim-only abonnement met onbeperkt data, dan bespaar je flink op de kosten van je abonnement. Ook hoef je je nooit meer zorgen te maken over het overschrijven van je databundel. Internet buiten de bundel kost je al gauw een euro per MB. Een sim only abonnement met onbeperkt internet is er al vanaf 20 euro per maand.

Budget-Mobiel Sim Only abonnement met Onbeperkt (5G) + onbeperkt bellen

Budget-Mobiel

INTERNET
Onbeperkt / 5G netwerk

BELMINUTEN
onbeperkt bellen

CONTRACTDUUR
2 jaar

Totaal per maand€18,50

GRATIS VERZENDING - GEEN AANSLUITKOSTEN.

Bekijk bij Budget-Mobiel
Odido Sim Only abonnement met Onbeperkt (5G) + onbeperkt bellen

Odido

INTERNET
Onbeperkt / 5G netwerk

BELMINUTEN
onbeperkt bellen

CONTRACTDUUR
2 jaar

Totaal per maand€25,00

GRATIS VERZENDING - GEEN AANSLUITKOSTEN.

Bekijk bij Odido
KPN Sim Only abonnement met Onbeperkt (5G) + 150 min/sms

KPN

INTERNET
Onbeperkt / 5G netwerk

BELMINUTEN
150 min/sms

CONTRACTDUUR
1 maand

Totaal per maand€29,00

GRATIS VERZENDING - GEEN AANSLUITKOSTEN.

Bekijk bij KPN
Vodafone Sim Only abonnement met Onbeperkt (5G) + onbeperkt bellen

Vodafone

INTERNET
Onbeperkt / 5G netwerk

BELMINUTEN
onbeperkt bellen

CONTRACTDUUR
2 jaar

Totaal per maand€32,50

GRATIS VERZENDING - GEEN AANSLUITKOSTEN.

Bekijk bij Vodafone
KPN abonnementenOdido abonnementenVodafone abonnementenBen abonnementenhollandsnieuwe abonnementenBudget-Mobiel abonnementenLebara abonnementenSimpel abonnementen

Onbeperkt internet

Inhoudsopgave:

Sim-only met onbeperkt internet

Ben jij iemand die het liefst dag en nacht op internet zit? Houd je van streamen, muziek luisteren en speel je veel games online? Dan is een unlimited internet bundel voor jouw sim only abonnement echt noodzakelijk. Gelukkig zijn de onbeperkte abonnementen tegenwoordig goed te betalen. Op deze pagina vertellen we je precies waar je op moet letten bij het afsluiten van een onbeperkt internet abonnement en bij welke providers je het voordeligste uit bent.

Is onbeperkt internet echt onbeperkt?

Ja, tegenwoordig kan je met een onbeperkt internet abonnement echt onbeperkt internetten. Alleen dien je bij sommige providers nog wel een handeling te verrichten als je maandelijks een bepaalde hoeveelheid data hebt verbruikt. Maar daar over later meer.

Wat is Fair Use Policy (FUP)?

Vroeger had je bij veel providers waarbij je onbeperkt kon internetten te maken met een zogenaamde FUP, oftewel Fair Use Policy. Dit houdt in dat je onbeperkt kunt downloaden met bepaalde restricties. Oftewel, je werd beperkt op je onbeperkt internetbundel. Deze beperking ging in op het moment dat je de gemiddelde hoeveelheid van andere gebruikers had overschreden. De provider keek dus naar wat gebruikelijk is aan dataverbruik onder zijn klanten en als je daar vervolgens (ver) over heen ging, kreeg je een melding en werd je downloadsnelheid drastisch omlaag geschroefd.

Bij veel providers betekende dit dat je niet langer kon streamen, maar nog wel je WhatsApp berichten kon lezen en versturen. Je kon ook gewoon nog webpagina's bezoeken, maar niet langer Youtube video's bekijken.

Wat houdt onbeperkt internet in?

Met een sim only onbeperkt internet abonnement kan je eindeloos internetten. Je kunt dus altijd online blijven en je hoeft je geen zorgen te maken over het wel of niet aanwezig zijn van een WiFi-netwerk. Het maakt dus niet meer uit of je thuis online bent, of bijvoorbeeld in de trein, op je werk of in het buitenland. Onbeperkt internet is echt onbeperkt internetten.

Onbeperkt internet in het buitenland

Ben je op vakantie of ga je op zakenreis? Geen zorgen. Ook in het buitenland geldt dat unlimited data, onbeperkt gebruikt kan worden. In ieder geval: als je naar een land toe gaat dat lid is van de EU. Voor alle landen in de EU gelden namelijk exact dezelfde tarieven als het land waarin je je abonnement hebt afgesloten. Ga je naar een land dat geen lid is van de EU? Dan kan je het beste een aparte buitenlandbundel afsluiten. Neem in dat geval contact op met je provider. Zij kunnen je meer informatie geven over de lokale tarieven.

Welke providers bieden Onbeperkt MB's?

Je kan op dit moment bij de volgende providers een sim only met onbeperkt internet afsluiten:

  1. Budget Mobiel - voor slechts € 20,00 per maand
  2. Tele2 - voor slechts € 25,00 per maand
  3. KPN - voor slechts € 34,00 per maand
  4. T-Mobile - voor slechts € 35,00 per maand

Deze prijzen zijn voor het laatst gecontroleerd op 3 mei 2022

Onbeperkt internet met combivoordeel

Bovenstaande prijzen zijn onbeperkt aanbiedingen zonder combivoordeel. Veel providers bieden extra voordelen als je hun mobiele abonnement combineert met een vast internetabonnement voor thuis. Zo ontvang je bij KPN een korting van € 7,50 per maand als je onbeperkt internet afsluit en al een KPN thuis abonnement hebt. Met een maandprijs van € 26,50 wordt een onbeperkt KPN abonnement ineens wel erg voordelig.

Mobiel internet met 4G of 5G?

Sluit je een nieuw onbeperkt internet abonnement af? Dan vliegen de termen 4G en 5G je om de oren. 5G is de nieuwste generatie mobiel internet en is verkrijgbaar sinds de zomer van 2020. Met een 5G internet bundel kan je downloadsnelheden halen tot wel 10 keer zo snel als met 4G. Op dit moment is 5G nog in de opstartfase. Dat houdt in dat de netwerken zich nog aan het klaarmaken zijn voor deze hoge snelheden. Pas vanaf 2022 ga je de echte snelheidswinst van het nieuwe 5G-netwerk ervaren. Tot die tijd zou je dus ook prima uit de voeten kunnen met 4G. Wil je meer weten over 5G en de mogelijkheden ervan? Bekijk onze uitgebreide overzicht met beste 5G telefoons.

Onbeperkt internet aanbiedingen vergelijken

Je wilt zeker zijn dat je niet te veel betaald voor je nieuwe sim-only abonnement? Op Telefoon.nl vergelijken wij dagelijks de prijzen van alle providers. Wij ontvangen meerdere malen per dag de meest recente aanbiedingen van o.a. KPN, Tele2, T-Mobile, Vodafone, Ben, Simyo en Simpel. Vergelijk prijzen en bespaar tientallen euro's op je abonnementskosten.

Hulp nodig? Wij helpen je met je keuze!

Alle sim only abonnementen
Sim only abonnementen met onbeperkt bellen
Maandelijks opzegbare sim only abonnementen
Alle telefoon abonnementen

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner