Populairste zakelijke telefoons

Als zakelijke smartphonegebruiker is het belangrijk dat je toestel betrouwbaar en snel functioneert. De software en specificaties moeten dus van de bovenste plank zijn. Bovendien moet je er goed mee kunnen bellen, e-mailen en is de accuduur van belang. Ook moeten bedrijfsgeheimen geheim blijven en is de beveiliging dus van belang. Wij hebben een top 3 samengesteld van beste zakelijke smartphones, ook wanneer je niet per se op kantoor zit.

Handige pagina's:

Alle telefoons vergelijken - Beste telefoons - Nieuwste telefoons - Telefoons met abonnement - Unlimited data abonnementen - Sim-only abonnementen - Sim only met onbeperkt internet

Bekijk alle zakelijke telefoons

Samsung Galaxy A54 abonnement
Abonnement:
€19,50/mnd
Samsung Galaxy A55 abonnement
Abonnement:
€20,00/mnd
iPhone 15 abonnement
Abonnement:
€40,00/mnd
Samsung Galaxy S23 abonnement
Abonnement:
€30,00/mnd
Samsung Galaxy S23 Ultra abonnement
Abonnement:
€46,50/mnd
iPhone 15 Pro abonnement
Abonnement:
€52,00/mnd
iPhone 14 abonnement
Abonnement:
€33,00/mnd
iPhone 14 Pro abonnement
Abonnement:
€55,50/mnd
Samsung Galaxy Z Flip 5 abonnement
Abonnement:
€37,00/mnd
Xiaomi Redmi Note 12 Pro abonnement
Abonnement:
€15,00/mnd
OnePlus Nord 3 abonnement
Abonnement:
€19,50/mnd
Google Pixel 7a abonnement
Abonnement:
€18,50/mnd
Welk merk telefoon zoek je?
Apple smartphonesSamsung smartphonesOnePlus smartphonesGoogle smartphonesXiaomi smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphonesHonor smartphones

Informatie over zakelijke smartphones

De zakelijke gebruiker stelt andere eisen aan zijn of haar smartphone dan de gemiddelde gebruiker. Voor een zakelijke smartphone zijn veiligheid, betrouwbaarheid, bereik, ontwerp en waterdichtheid belangrijke eisen. Hier vind je een overzicht van de beste zakelijke telefoons van dit moment.

Er zijn eigenlijk maar een paar merken die naar boven komen als je het hebt over een zakelijke telefoon. Als eerste schiet BlackBerry te binnen en al snel zal Apple volgen. De nummer één smartphone maker Samsung volgt op korte afstand. Het zijn betrouwbare merken met betrouwbare telefoons.

Waar voldoet de beste zakelijke telefoon aan?

Een zakelijke smartphone is betrouwbaar en heeft een goed uithoudingsvermogen. Een luxe ontwerp, snelle modem en krachtige processor zijn ook vereist. De behuizing van een zaken toestel is vaak waterdicht. Een regenbui mag die mega deal niet verregenen. Veel zakenmannen en –vrouwen willen extra beveiliging. In dat geval zit je bij BlackBerry goed maar ook bij Samsung met Knox. Voor de nieuwste technieken kun je altijd bij Apple terecht of Samsung.

In onderstaande tabel vind je een overzicht van de 5 beste en populairste zakelijke smartphones high-end en minder dan 450 euro. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt.

Top 5 beste zakelijke smartphones vanaf 450 euro

RankToestelnaamAdviesprijs
1Apple iPhone 13 Pro Max€ 1186,00
2Samsung Galaxy S22 Ultra€ 1162,00
3OnePlus 10 Pro€ 893,00

Top 5 beste zakelijke smartphones tot 450 euro

RankToestelnaamPrijs
1Samsung Galaxy A53€ 359,00
2OnePlus Nord 2€ 363,00
4Samsung Galaxy A55€ 469,00

De beste zakelijke telefoons beschikken over een krachtige processor en een nieuw besturingssysteem. Zakenmannen en –vrouwen doen er verstandig aan om een telefoon te kopen met een nieuw besturingssysteem. Deze zijn veiliger en worden langer voorzien van updates. De accuduur bij een telefoon is ook van groot belang. In dat verband is een snelle oplader ook altijd fijn. Apple telefoons zijn bijvoorbeeld voorzien van relatief langzame laders terwijl Huawei bekend staat om de snelle opladers.

Veel gekozen merken voor de beste zakelijke smartphone

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe zakelijke telefoon is het interessant om te weten waar andere zakenlui voor kiezen. Traditioneel gezien zijn dat vooral de bekende merken Samsung en Apple. Sinds enkele jaren zijn er ook veilige BlackBerry Android telefoons beschikbaar.

Samsung heeft een speciale lijn voor de zakelijke gebruiker. De Samsung Galaxy Note lijn bestaat uit krachtige telefoons die een speciale pen hebben. Hiermee kun je eenvoudig aantekeningen maken op het beeldscherm. Er zijn ook veel zakenvrouwen en –mannen die voor Apple gaan. Veel van deze mensen hebben ook een iMac, MacBook of andere computer van Apple. De eenvoudige koppeling en slimme apps van Apple maakt de iPhone een ideale telefoon voor de zakenlieden. BlackBerry telefoons hebben het voordeel dat zij beschikken over extra beveiliging waarmee bestanden veiliger zijn. Daarnaast lanceert het merk regelmatig goede zakelijke telefoons met een fysiek toetsenbord.

Hulp nodig? Dit zijn de top 5 populairste smartphone merken van dit moment:

  1. Bekijk alle iPhones
  2. Bekijk alle Samsung telefoons
  3. Bekijk alle Motorola telefoons
  4. Bekijk alle Sony telefoons
  5. Bekijk alle Xiaomi telefoons

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.286.052 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner