Lebara

Beste Lebara abonnementen vergelijken

Lebara is van oorsprong voornamelijk bekend van de prepaid simkaarten en het goedkoop internationaal bellen. Maar sinds enige tijd biedt Lebara ook zeer goedkope sim only abonnementen. Alle bundels bevatten standaard onbeperkt bellen en sms. Bovendien kan je internetbundels kiezen tot maar liefst 10GB.
Lebara Sim Only abonnement met 3 GB (4G) + 150 minuten/sms

Lebara

INTERNET
3 GB / 4G netwerk

BELMINUTEN
150 minuten/sms

CONTRACTDUUR
2 jaar

Totaal per maand€6,00

GRATIS VERZENDING - GEEN AANSLUITKOSTEN.

Bekijk bij Lebara
Welk merk telefoon zoek je?
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Welk Lebara abonnement past het beste bij jou?

"Lekker bellen met Lebara". Wie kan er nog niet meezingen met hun reclameslogan. De provider Lebara is al een oud begrip in ons land, maar is sinds kort pas actief op het gebied van sim only. Namelijk sinds 2017 en daarmee is het de jongste telg aan providers op onze website. De provider richtte zich tot voor kort enkel tot prepaid klanten. De provider biedt zijn klanten een betrouwbaar netwerk van KPN aan voor een zeer schappelijke prijs.

lebara sim onlyWaarom je moet kiezen voor een Sim only van Lebara
  • Het aanbod van Lebara gaat veel verder dan de grens, en biedt een aanbod wat geldig is in veel landen.
  • De internationale bundels van Lebara gelden onder andere in de landen China, VS, Hongkong, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Turkije en Marokko.
  • Naast betaalbare internationale abonnementen biedt Lebara een zeer scherp nationaal aanbod aan.
  • Lebara kent geen kredietcheck. Er wordt dus niet gekeken of je leningen of betaalachterstanden hebt.
Maar elke provider biedt toch internationale bundels aan?

Dat klopt. Voor een deel. Roamingkosten zijn tegenwoordig afgeschaft bij landen in de EU. Maar daarbuiten komen er vaak nog extra kosten bij kijken. Lebara onderscheid zich van andere providers door ook in verre landen als Marokko en Turkije hun tarieven te laten gelden. Let er echter wel op dat het bij sommige landen alleen om vaste telefonie gaat en geen mobiele telefoons.

Welke voorwaarden kent Lebara?

Zoals eerder gezegd wordt er bij Lebara geen kredietcheck gedaan. Lebara vertrouwt erop dat zijn klanten altijd keurig de rekening zullen betalen. Wel kent de provider enkele andere voorwaarden:

  • Elk abonnement bij Lebara kent een contractduur van 1 maand en 2 jaar. Er zijn geen abonnementsvormen van 1 jaar mogelijk. Na afloop van je contractduur heb je een opzegtermijn van 1 maand.
  • Kies je voor een nationaal abonnement, dan zijn de tarieven geldig in de EU op basis van Fair Use Policy.
  • Internationale bundels zijn geldig binnen de volgende landen: NL, EU-lidstaten, Canada, China, India, VS, Hong Kong, Marokko (vaste lijn), Zuid-Korea, Zwitserland, Noorwegen, Thailand, Israël, Liechtenstein, Maleisië, Singapore, Turkije (vaste lijn) en Zuid-Afrika.
  • Bij bestelling ontvang je je simkaart binnen 3 werkdagen in huis.
  • Aansluitkosten bij een nieuwe klant bedragen € 15,- eenmalig.
Sim only van Lebara afsluiten

Ben je overtuigd van de vele mogelijkheden van Lebara en wil je een voordelig sim only abonnement onder de betrouwbare dekking van KPN afsluiten? Verstandig. Op deze pagina vind je een overzicht van alle aanbiedingen van Lebara van dit moment. De prijzen worden dagelijks vernieuwd, zodat je zeker weet dat je nooit te veel betaald. Liever toch even de prijzen vergelijken van alle sim only aanbieders? Op onze sim only pagina vind je een overzicht van alle aanbieders.

Nog even verder kijken? Wij helpen je met je keuze!

Alle telefoon abonnementen vergelijken
Alle telefoons vergelijken
Alle sim only abonnementen vergelijken
Alle onbeperkte telefoon abonnementen

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.942.349 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner