Youfone

Beste Youfone abonnementen vergelijken?

Super voordelig bellen, sms'en en internetten op het netwerk van KPN. Wie wil dat nou niet? Wij wel! En we hebben goed nieuws voor jou. Het kan namelijk bij Youfone. Mogelijk ken je de provider Youfone nog niet van naam, maar ze worden steeds bekender. Het is een relatief jonge aanbieder van sim only abonnementen en opereert op het netwerk van KPN. Het aanbod van Youfone is beperkt, maar biedt je voldoende mogelijkheden voor een zeer scherpe prijs. Kortom, het ideale abonnement, voor een scherpe prijs.
Youfone Sim Only abonnement met 3 GB (5G) + 200 minuten/sms

Youfone

INTERNET
3 GB / 5G netwerk

BELMINUTEN
200 minuten/sms

CONTRACTDUUR
2 jaar

Totaal per maand€5,00

GRATIS VERZENDING - GEEN AANSLUITKOSTEN.

Bekijk bij Youfone
Welk merk telefoon zoek je?
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Welk Youfone abonnement past het beste bij jou?

Heb jij al een hele goede smartphone waar je de komende jaren nog wel even mee vooruit kan? Dan is het natuurlijk niet nodig om bij een verlenging te kiezen voor een abonnement met een nieuw toestel. Door te kiezen voor een sim only bespaar je al gauw tientallen euro's per maand op je vaste lasten. En dat willen we allemaal wel, toch? Een goede, kwalitatieve sim only provider is Youfone. Youfone opereert op het betrouwbare netwerk van KPN. Dat betekent dat je gebruik maakt van hetzelfde netwerk als de klanten van KPN, maar dan voor veel minder. Je zit dus echt voor een dubbeltje op de eerste rij.

youfone simkaartSupersnel 4G+ internet

Als je een telefoon hebt die over 4G beschikt, is het natuurlijk ook wel zo fijn als je provider dat ondersteund. Anders heb je er anders namelijk nog niks aan. Kies je voor Youfone dan heb je voor een zeer scherpe prijs de mogelijkheid om te kiezen voor 4G+. Dat is nog sneller dan 4G.

Maximale vrijheid dankzij het belplafond

Ben je bang dat je over je bundel heen gaat? Of heb je een abonnement afgesloten voor je zoon of dochter en wil je graag hun verbruik minimaliseren? Dan heeft Youfone een interessante oplossing voor jou. Het belplafond geeft je volledige controle over het verbruik van je abonnement. Je bepaalt vooraf hoeveel MB je maximaal je wilt verbruiken. Op het moment dat je plafond bijna is bereikt krijg je een signaal. Zodra je plafond volledig is bereikt, kan je geen gebruik meer maken van de diensten van je telefoon. Je blijft echter wel gewoon bereikbaar voor iedereen. Wel zo'n veilig idee.

Hippe, jonge provider

Youfone is een hippe, jonge provider en krijgt steeds meer naamsbekendheid onder het grote publiek. Het bedrijf werd in 2008 opgericht te Rotterdam en klimt sindsdien gestaag naar de top. Youfone heeft als onderscheidend kenmerk dat men enkel sim-only abonnementen aanbiedt, en geen telefoons in diens assortiment heeft. Hierdoor ben je vaak goedkoper aangezien abonnementen inclusief telefoons op de lange termijn prijziger zijn dan wanneer je een los toestel aanschaft. Youfone is een virtuele provider en dit houdt in dat men geen zendmasten in eigen beheer heeft. In plaats hiervan koopt men dekking in bij KPN: het oudste en meest betrouwbare telecombedrijf dat ons land rijk is. Zodoende ben je altijd verzekerd van optimaal bereik, supersnel internet en uitstekende belkwaliteit.

Duidelijke abonnementen

Youfone blinkt uit in duidelijkheid. Daar waar je bij veel andere providers door alle abonnement opties op een gegeven moment het bos niet meer ziet, houdt de hippe provider het graag simpel. Zoals gezegd biedt men enkel sim-only abonnementen aan en je kunt hierbij kiezen uit enkele vooraf samengestelde pakketten, of je eigen deal samenstellen. Qua standaardabonnementen heb je de keuze tussen ‘Slim Small’, ‘Slim Large’ en ‘Slim XLarge’. Hierbij heb je de beschikking over respectievelijk 125 belminuten of sms’jes per maand zonder databundel; onbeperkt bellen en sms’en inclusief 1250 MB-databundel of maar liefst 2500 MB 4G-internet per maand inclusief onbeperkt bellen en sms’en. Hiervoor betaal je respectievelijk 6, 16 of 21 euro per maand. Ook kun je zoals gezegd compleet je eigen pakket samenstellen middels een handige applicatie op de website. Je kunt kiezen tussen een maandelijks opzegbaar abonnement, of een variant met een looptijd van twee jaar. Uiteraard is deze laatste optie goedkoper.Wel kun je via de speciale toestelshop een refurbished iPhone aanschaffen, maar deze kan niet maandelijks afbetaald worden en valt dus niet binnen je abonnement.

Betrouwbaar KPN-netwerk

Eén van de grootste pluspunten van kiezen voor Youfone als provider is dat je verzekerd bent van een stabiel netwerk. Youfone maakt immers gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. Youfone biedt zowel 3G- als 4G-abonnementen aan. Ook kun je kiezen voor 4G+, de snellere variant van het reguliere 4G. Met 4G+ behaal je topsnelheden van wel 256 MB per seconde. Met deze snelheid kun je vloeiend Netflix series en films streamen, online gamen of binnen een seconde afbeeldingen uploaden naar Facebook of Instagram. De dekking van het KPN-netwerk is uitstekend en beslaat maar liefst 97 procent van ons land. Die resterende drie procent bevindt zich vooral in dunbevolkte gebieden zoals een afgelegen natuurgebied.

Controle over je kosten

Youfone zet de klant stipt op één en heeft zijn dienstverlening zodoende uitgebreid met enkele handige extraatjes. Zo kun je bij Youfone handmatig een belplafond en dataplafond instellen. Heel handig, want zo ga je nooit over je bundel heen. Dit voorkomt uiteraard een hoop gedoe en met name kosten. Dit alles regel je gemakkelijk zelf via de website of uitgebreide app. De app is zowel beschikbaar voor Android (waarop bijvoorbeeld Samsung telefoons draaien) en iOS (het besturingssysteem van de Apple iPhone). Mocht je bovendien incidenteel een keertje niet uitkomen met je databundel of aantal belminuten / sms’jes, kun je altijd extra bundels en modules aanschaffen. Dit is goedkoper dan buitenbundel kosten betalen. Deze bundels en modules kun je gemakkelijk zelfstandig activeren en aanschaffen. Ook biedt de MyYoufone app altijd real-time inzage in je verbruik, huidige abonnement en contactgegevens en facturen. Zo behoud je overzicht en is alles op één plek te vinden.

Beste klantenservice van 2017

Youfone is de trotse winnaar van de ‘Beste Service Award’. In 2017 werd het bedrijf hiertoe gekroond door het onafhankelijke onderzoeksbureau Opiness. Zij beoordeelden de dienstverlening van Youfone met een 8.9. De klantenservice is gratis bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur. Ook kun je er uiteraard voor kiezen om een e-mail te sturen. Men beantwoordt deze binnen 3 werkdagen. Voor de meeste vragen hoef je echter waarschijnlijk geen contact met de klantenservice op te nemen aangezien de website boordevol informatie staat. Hiermee kom je er vast en zeker zelf ook wel uit.

Nog even verder kijken? Wij helpen je met je keuze!

Alle telefoon abonnementen vergelijken
Alle telefoons vergelijken
Alle sim only abonnementen vergelijken
Alle onbeperkte telefoon abonnementen

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.942.349 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner