Goedkope en complete Motorola Moto G9 Play nu te koop

Motorola Moto G9 Play abonnement

Motorola heeft haar nieuwste budget telefoon gepresenteerd, de Motorola Moto G9 Play. De G9 Play is een complete smartphone en een ideaal toestel voor de gemiddelde gebruiker. De smartphone heeft een hip ontwerp en een drietal krachtige camera’s.

De goedkope Motorola telefoon is ideaal voor oudere smartphone gebruikers of als eerste toestel voor je kind. Het toestel is uitgerust met een groot 6,5 inch beeldscherm in een slanke behuizing. Aan de achtkant vind je drie goede camera’s waarmee je prachtige foto’s kunt maken.

Moto G9 Play kopen

Aantrekkelijke Motorola Moto G9 Play

Met de Motorola Moto G9 Play trapt Motorola haar nieuwste generatie Moto G telefoons af. We verwachten nog meer telefoons in deze lijn. De Moto G9 Play volgt de bekende Motorola Moto G8 op en heeft een vergelijkbare accu met de Moto G8 Power. De voordelige smartphone heeft luxe specificaties tegen een zeer aantrekkelijke prijs ver onder de 200 euro.

De Moto G9 Play heeft een scherp 6,5 inch HD+ beeldscherm met een druppelvormige notch. Hier vind je de 8 megapixel front camera waarmee je mooie selfie foto’s kunt maken. De budget telefoon heeft een sterke kunststof behuizing met spatwaterdichte coating. Aan de achterkant vind je een flinke cameraheuvel voor de drievoudige hoofdcamera. Het drietal bestaat uit een 48 megapixel hoofdcamera met extra groot f/1.7 diafragma. Daarnaast vind je een 2 megapixel diepte camera en 2 megapixel macro camera voor speciale effecten.

Snel genoeg voor de dagelijkse taken

Je koopt een rappe budget telefoon als je voor de Motorola Moto G9 Play kiest. De smartphone heeft de snelle Snapdragon 662 processor van Qualcomm als krachtbron. Er is 4 GB aan werkgeheugen met 64 GB opslagruimte. Hiermee is de Moto G9 Play snel genoeg voor alle taken. Een mega 5.000 mAh accu zorgt voor genoeg stroom voor meerdere dagen vol gebruik. De accu is ook nog eens snel opgeladen. De budget telefoon is voorzien van NFC en een snelle USB Type C poort.

Je kunt de Motorola Moto G9 Play kopen in de kleuren Forest Green en Sapphire Blue.

Bron: Motorola

Motorola Moto G31
Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner