Motorola Defy een outdoor telefoon van Motorola

Motorola Defy kopen

Je kunt nu ook voor een outdoor Motorola telefoon kiezen. De fabrikant heeft een deal gesloten met de robuuste telefoonmaker Bullitt Group uit Engeland. Die samenwerking heeft de Motorola Defy (2021) opgeleverd. Een ruige outdoor smartphone met een hippe look en robuuste behuizing. Van binnen is het een nette middenklasser.

In het segment voor duurzame outdoor telefoons is er steeds meer keuze. Vroeger moest je het doen met gigantische lompe bakbeesten met oude specificaties. Afgelopen jaren zijn de rough phones flink verbeterd en ook mooier geworden. Een van de grote namen in dit segment is de Bullitt Group. De fabrikant zit ook achter de ruige CAT telefoons. Nu werken ze samen met een van de bekendste merken in het middensegment, Motorola.

Motorola Defy

Motorola Defy

De Motorola Defy is een moderne rough phone. Het toestel heeft een groot 6,5 inch HD+ beeldscherm. Dit scherm wordt beschermd door het luxe Corning Gorilla Glass Victus. Victus Glass is ijzersterk en wordt ook gebruikt bij peperdure Samsung telefoons zoals de Samsung Galaxy S21. In het scherm vind je een waterdruppel inkeping voor de 8 megapixel front camera. Zoals je in dit segment mag verwachten is de Motorola telefoon voorzien van een robuuste kunststof behuizing. De Motorola Defy is IP68 gecertificeerd en kun je dus gerust onderdompelen in water tot 1,5 meter diepte voor 30 minuten. Motorola verzekert je ook voor dat het ruige outdoor toestel blijft werken bij buitentemperaturen variërend van -25 graden tot +55 graden Celsius. De nieuwe Defy is daarnaast bestand tegen een val van maximaal 1.8m hoogtes. Mits het toestel op de zijkant of hoekframe valt.

Motorola Defy mid-range specificaties

In de robuuste behuizing van de rough phone vind je de snelle Snapdragon 662. De 4G processor is een snelle processor uit het middensegment. Je kunt hiermee alle apps moeiteloos aan. Je krijgt 4 GB aan werkgeheugen en er is 64 GB opslagruimte. Een grote 5.000 mAh batterij levert genoeg stroom voor meerdere dagen. De accu is weer snel op te laden dankzij 20W oplaad technieken. Het besturingssysteem van de Motorola Defy is Android 11 met Moto’s UX-interface bovenop.

Op gebied van camera’s is de Motorola telefoon prima uitgerucht. In de wildernis maak je mooie foto’s met de primaire 48 megapixel camera. Die camera wordt geholpen door twee 2 megapixel cameramodules voor macro-opnamen en dieptegegevens.

De outdoor Motorola telefoon ligt binnenkort al in de winkels. Je kunt de Motorola Defy kopen met een adviesprijs van 329,00. Het toestel is beschikbaar in het zwart of groen. Op deze website vind je het goedkoopste Motorola Defy abonnement.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner