OnePlus 9 lijn officieel in samenwerking met Hasselblad

OnePlus 9 Pro kopen abonnement

Camera’s worden steeds belangrijker in je smartphone en vandaag presenteert OnePlus de nieuwe ultieme camera telefoon. De OnePlus 9 Pro is uitgerust met vier premium Hasselblad camera’s en je maakt prachtige foto’s met deze krachtige smartphone. De nieuwe OnePlus 9 lijn is luxer dan ooit en belooft een uitstekend alternatief te zijn voor Huawei eigenaren die hun abonnement mogen verlengen.

De OnePlus 9 lijn is nog rijker uitgerust en talrijker dan vorig jaar. Naast de basis OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro presenteerde het merk ook de OnePlus 9R. Dit budget vlaggenschip bereikt Nederland vermoedelijk niet. Geen nood want met de OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro kun je al prima uit de voeten. Daarnaast is de OnePlus 9R vergelijkbaar met de OnePlus 8T. Beide OnePlus 9 telefoons zijn voorzien van de nieuwste Snapdragon processor, hebben veel geheugen en krijgen luxe Hasselblad camera’s.

OnePlus 9 de voordelige camera telefoon

Vaak komt het basis model in een smartphone lijn er bekaaid vanaf. In het geval van de OnePlus 9 is dat absoluut niet. Het luxe basis model is in alle opzichten een grote verbetering op de krachtige OnePlus 8. Het toestel is voorzien van een razend snel 120 Hz Fuid AMOLED beeldscherm. Dit haarscherpe beeldscherm heeft een omvang van 6,55 inch. In het scherm is wederom een gaatje gemaakt voor de selfie camera.

Onder het scherm vind je de snelle vingerafdrukscanner waarmee je bestanden veilig blijven. De luxe behuizing is robuust gemaakt en strak vormgegeven. In die hippe body vind je de laatste Snapdragon 888 processor van Qualcomm. Je kunt kiezen uit een model met 8 GB RAM en 128 GB of 12 GB en 256 GB aan opslagruimte. Een grote 4.500 mAh accu zorgt voor een lange accuduur. Je kunt deze accu weer snel opladen. De OnePlus 9 is zelfs voorzien van Qi wireless charging. Het toestel is een zeer goed alternatief voor je huidige Huawei P30 of OnePlus 7 telefoon.

OnePlus 9 kopen met abonnement

Hasselblad camera’s

De achterzijde verklapt direct waarom je met de OnePlus 9 onwaarschijnlijk mooie foto’s kan maken. Want daar prijk Hasselblad op de grote cameraheuvel als hint naar de samenwerking van OnePlus met luxe camerafabrikant Hasselblad. Het drietal bestaat uit een 48 megapixel camera met luxe optische beeldstabilisatie, een krachtige 50 megapixel camera met 2 megapixel monochrome lens. Een speciaal Hasselblad menu zorgt voor een professionele camera ervaring.

OnePlus 9 Hasselblad camera

Ultieme premium camera telefoon van 2021

Apple en Samsung kijk uit, OnePlus komt er aan! De OnePlus 9 Pro is het eerste officiële premium vlaggenschip van OnePlus en wat voor een. De krachtpatser gaat verder op de premium weg van de OnePlus 8 Pro. Het nieuwe vlaggenschip vinkt alle vinkjes aan voor een premium 2021 vlaggenschip en zelfs een extra. Want met de samenwerking tussen OnePlus en Hasselblad gaat het de fabrikant misschien wel lukken op Huawei compleet te vergeten. De nieuwe OnePlus 9 Pro is namelijk een uitstekend alternatief voor de huidige Huawei telefoon gebruiker.

OnePlus 9 Pro groen kopen

De OnePlus 9 Pro heeft een stijlvol ontwerp. Het grote 6,7 inch AMOLED beeldscherm toont beelden haarscherp en heeft een hoge 120 Hz ververs snelheid. In een klein gaatje is de krachtige front camera geplaatst. De randen rondom het scherm zijn bijna niet zichtbaar. De achterzijde van de premium telefoon is helemaal vernieuwd. Hier vind je een grote cameraheuvel met een groot aantal gaten voor de Hasselblad camera’s en camera sensoren.

In de behuizing is een snelle Snapdragon 888 processor geplaatst. Je krijgt hierbij 8 GB tot 12 GB aan werkgeheugen en respectievelijk 128 GB en 256 GB opslagruimte. Voor gaming is de OnePlus 9 Pro gemaakt. Het grote scherm toont beelden nog sneller, de processor is super snel en de 4.500 mAh accu biedt een uitstekend uithoudingsvermogen. Deze accu is met een klein halfuurtje weer helemaal gevuld voor de volgende ronde.

OnePlus 9 Pro en Hasselblad: de ultieme camera telefoon

De OnePlus 9 Pro is vermoedelijk de ultieme camera telefoon van 2021 met dank aan de samenwerking met Hasselblad. De luxe camerafabrikant verkoopt haar camera’s zonder blikken of blozen voor 5.000 euro. In de OnePlus 9 Pro krijg je er zelfs vier! Je maakt de mooiste foto’s met de 48 megapixel primaire camera met optische beeldstabilisatie, luxe laserfocus en de laatste Hasselblad camera technieken. Daarnaast is er een 50 megapixel breedhoek camera met een extra grote lens. Een 8 megapixel telelens zorgt er voor dat je kunt inzoomen en met de vierde camera maak je de mooiste monochrome foto’s en krijg je diepte in je foto’s.

OnePlus 9 Pro Hasselblad camera

Hier vind je niet lang na de lancering het complete overzicht van OnePlus 9 abonnementen en OnePlus 9 Pro abonnementen. Wij vergelijken dagelijks alle acties en je bent verzekert van de laagste prijs voor je OnePlus 9 Pro.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner