Top 3 populairste zakelijke telefoons

Als zakelijke smartphonegebruiker is het belangrijk dat je toestel betrouwbaar en snel functioneert. De software en specificaties moeten dus van de bovenste plank zijn. Bovendien moet je er goed mee kunnen bellen, e-mailen en is de accuduur van belang. Ook moeten bedrijfsgeheimen geheim blijven en is de beveiliging dus van belang. Wij hebben een top 3 samengesteld van beste zakelijke smartphones, ook wanneer je niet per se op kantoor zit.

Bekijk alle zakelijke telefoons

Samsung Galaxy A10
10.0 Fantastisch 1 review
Abonnement: €13,50/mnd
Los toestel: €124,11
Samsung Galaxy A50
8.0 Uitstekend 1 review
Abonnement: €18,50/mnd
Los toestel: €243,95
Samsung Galaxy A70
10.0 Fantastisch 1 review
Abonnement: €20,50/mnd
Los toestel: €304,28
iPhone 11
10.0 Fantastisch 1 review
Abonnement: €42,00/mnd
Los toestel: €772,00
Samsung Galaxy S10
8.0 Uitstekend 1 review
Abonnement: €32,50/mnd
Los toestel: €576,99
Huawei P30 Pro
10.0 Fantastisch 1 review
Abonnement: €34,00/mnd
Los toestel: €581,95
Samsung Galaxy A51
8.0 Uitstekend 1 review
Abonnement: €19,00/mnd
Los toestel: €329,00
iPhone XR
10.0 Fantastisch 1 review
Abonnement: €34,00/mnd
Los toestel: €642,00
Samsung Galaxy S10 Plus
10.0 Fantastisch 1 review
Abonnement: €37,00/mnd
Los toestel: €640,62
Samsung Galaxy Note 10 Plus
8.0 Uitstekend 1 review
Abonnement: €46,00/mnd
Los toestel: €862,10
Huawei P20 Lite
10.0 Fantastisch 1 review
Abonnement: €16,50/mnd
Samsung Galaxy A71
10.0 Fantastisch 1 review
Abonnement: €24,50/mnd
Los toestel: €469,00
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesHTC smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphones

Informatie over zakelijke smartphones

De zakelijke gebruiker stelt andere eisen aan zijn of haar smartphone dan de gemiddelde gebruiker. Voor een zakelijke smartphone zijn veiligheid, betrouwbaarheid, bereik, ontwerp en waterdichtheid belangrijke eisen. Hier vind je een overzicht van de beste zakelijke telefoons van dit moment.

Er zijn eigenlijk maar een paar merken die naar boven komen als je het hebt over een zakelijke telefoon. Als eerste schiet BlackBerry te binnen en al snel zal Apple volgen. De nummer één smartphone maker Samsung volgt op korte afstand. Het zijn betrouwbare merken met betrouwbare telefoons.

Waar voldoet de beste zakelijke telefoon aan?

Een zakelijke smartphone is betrouwbaar en heeft een goed uithoudingsvermogen. Een luxe ontwerp, snelle modem en krachtige processor zijn ook vereist. De behuizing van een zaken toestel is vaak waterdicht. Een regenbui mag die mega deal niet verregenen. Veel zakenmannen en –vrouwen willen extra beveiliging. In dat geval zit je bij BlackBerry goed maar ook bij Samsung met Knox. Voor de nieuwste technieken kun je altijd bij Apple terecht of Samsung.

De beste zakelijke telefoons beschikken over een krachtige processor en een nieuw besturingssysteem. Zakenmannen en –vrouwen doen er verstandig aan om een telefoon te kopen met een nieuw besturingssysteem. Deze zijn veiliger en worden langer voorzien van updates. De accuduur bij een telefoon is ook van groot belang. In dat verband is een snelle oplader ook altijd fijn. Apple telefoons zijn bijvoorbeeld voorzien van relatief langzame laders terwijl Huawei bekend staat om de snelle opladers.

Veel gekozen merken voor de beste zakelijke smartphone

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe zakelijke telefoon is het interessant om te weten waar andere zakenlui voor kiezen. Traditioneel gezien zijn dat vooral de bekende merken Samsung en Apple. Sinds enkele jaren zijn er ook veilige BlackBerry Android telefoons beschikbaar.

Samsung heeft een speciale lijn voor de zakelijke gebruiker. De Samsung Galaxy Note lijn bestaat uit krachtige telefoons die een speciale pen hebben. Hiermee kun je eenvoudig aantekeningen maken op het beeldscherm. Er zijn ook veel zakenvrouwen en –mannen die voor Apple gaan. Veel van deze mensen hebben ook een iMac, MacBook of andere computer van Apple. De eenvoudige koppeling en slimme apps van Apple maakt de iPhone een ideale telefoon voor de zakenlieden. BlackBerry telefoons hebben het voordeel dat zij beschikken over extra beveiliging waarmee bestanden veiliger zijn. Daarnaast lanceert het merk regelmatig goede zakelijke telefoons met een fysiek toetsenbord.

Top 10 veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen
Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.304.281 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.