Top 3 populairste zakelijke telefoons

Als zakelijke smartphonegebruiker is het belangrijk dat je toestel betrouwbaar en snel functioneert. De software en specificaties moeten dus van de bovenste plank zijn. Bovendien moet je er goed mee kunnen bellen, e-mailen en is de accuduur van belang. Ook moeten bedrijfsgeheimen geheim blijven en is de beveiliging dus van belang. Wij hebben een top 5 samengesteld van beste zakelijke smartphones, ook wanneer je niet per se op kantoor zit.

BlackBerry is sinds 2016 terug van weggeweest en laat met de KEYone zien niks verleerd te zijn. De BlackBerry KEYone valt natuurlijk met name op door zijn fysieke toetsenbord. Hierdoor kun je razendsnel berichten en e-mails typen. Bovendien kun je snelkoppelingen aan de toetsen hangen waardoor je nog efficiënter gaat werken. In de spatiebalk zit een vingerafdrukscanner waarmee je het beeldscherm ontgrendelt. Hij draait op Android en dus kun je miljoenen apps, films en games downloaden. Het ontwerp is als strak te omschrijven en de voorste camera beschikt over standaard over videobellen: ideaal voor Skype. Met zijn schermformaat van 4.5" past de BlackBerry KEYone bovendien met gemak in je broekzak. Als kers op de taart gaat de 3505 mAh accu met gemak twee dagen mee.

Ga je echter liever voor iets groters, dan is de Samsung Galaxy Note 8 een interessante optie. Dit toestel beschikt over een 6.3" Infinity Display waarbij vrijwel de hele voorkant uit actief gebruikt scherm bestaat. Zodoende heb je alle ruimte om met de bijgeleverde S-Pen aantekeningen te maken, e-mails te tikken en PowerPointpresentaties of spreadsheets te bekijken en aan te passen. Het scherm is bovendien groot genoeg om twee apps naast elkaar te draaien waardoor de productiviteit omhoog schiet. Bovendien is hij stof- en waterdicht waardoor hij de confrontatie met een kop koffie zonder moeite overleeft. Ten slotte kun je met de dual-sim variant twee simkaarten tegelijkertijd gebruiken: zo ben je zowel privé als zakelijk bereikbaar.

De iPhone X is de meest innovatieve iPhone in jaren. Het voorkantvullende scherm heeft de vingerafdrukscanner verdreven en plaats gemaakt voor Face ID. Hierdoor scant de geavanceerde TrueDepth-camera jouw gezicht en ontgrendelt enkel wanneer hij jouw gelaatstrekken en unieke gezichtskenmerken herkent. Zodoende is de iPhone X de veiligste telefoon tot nog toe. Android telefoons die eveneens over gezichtsherkenning beschikken zitten bij lange na niet op het niveau van deze jubileum iPhone. Bovendien is het 5.8” beeldscherm groot genoeg om met alle gemak op te typen en is hij standaard uitgerust met FaceTime, waardoor je kunt videobellen met zakelijke contacten.

Bekijk alle zakelijke telefoons

Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesHTC smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphones

Informatie over zakelijke smartphones

De zakelijke gebruiker stelt andere eisen aan zijn of haar smartphone dan de gemiddelde gebruiker. Voor een zakelijke smartphone zijn veiligheid, betrouwbaarheid, bereik, ontwerp en waterdichtheid belangrijke eisen. Hier vind je een overzicht van de beste zakelijke telefoons van dit moment.

Er zijn eigenlijk maar een paar merken die naar boven komen als je het hebt over een zakelijke telefoon. Als eerste schiet BlackBerry te binnen en al snel zal Apple volgen. De nummer één smartphone maker Samsung volgt op korte afstand. Het zijn betrouwbare merken met betrouwbare telefoons.

Waar voldoet de beste zakelijke telefoon aan?

Een zakelijke smartphone is betrouwbaar en heeft een goed uithoudingsvermogen. Een luxe ontwerp, snelle modem en krachtige processor zijn ook vereist. De behuizing van een zaken toestel is vaak waterdicht. Een regenbui mag die mega deal niet verregenen. Veel zakenmannen en –vrouwen willen extra beveiliging. In dat geval zit je bij BlackBerry goed maar ook bij Samsung met Knox. Voor de nieuwste technieken kun je altijd bij Apple terecht of Samsung.

De beste zakelijke telefoons beschikken over een krachtige processor en een nieuw besturingssysteem. Zakenmannen en –vrouwen doen er verstandig aan om een telefoon te kopen met een nieuw besturingssysteem. Deze zijn veiliger en worden langer voorzien van updates. De accuduur bij een telefoon is ook van groot belang. In dat verband is een snelle oplader ook altijd fijn. Apple telefoons zijn bijvoorbeeld voorzien van relatief langzame laders terwijl Huawei bekend staat om de snelle opladers.

Veel gekozen merken voor de beste zakelijke smartphone

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe zakelijke telefoon is het interessant om te weten waar andere zakenlui voor kiezen. Traditioneel gezien zijn dat vooral de bekende merken Samsung en Apple. Sinds enkele jaren zijn er ook veilige BlackBerry Android telefoons beschikbaar.

Samsung heeft een speciale lijn voor de zakelijke gebruiker. De Samsung Galaxy Note lijn bestaat uit krachtige telefoons die een speciale pen hebben. Hiermee kun je eenvoudig aantekeningen maken op het beeldscherm. Er zijn ook veel zakenvrouwen en –mannen die voor Apple gaan. Veel van deze mensen hebben ook een iMac, MacBook of andere computer van Apple. De eenvoudige koppeling en slimme apps van Apple maakt de iPhone een ideale telefoon voor de zakenlieden. BlackBerry telefoons hebben het voordeel dat zij beschikken over extra beveiliging waarmee bestanden veiliger zijn. Daarnaast lanceert het merk regelmatig goede zakelijke telefoons met een fysiek toetsenbord.

Top 10 veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen
Besparen

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoud

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Aanbiedingen

Vergelijk 2.534.464 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.