Alle informatie over de Samsung Galaxy Note 20 lijn

Samsung Galaxy Note 20 goedkoop abonnement

Jaarlijks presenteert Samsung twee vlaggenschip lijnen, de S en Note lijn. De nieuwste lijn wordt aankomende 5 augustus gepresenteerd. De nieuwe Samsung Galaxy Note 20 lijn is krachtiger dan ooit en beschikt over een verbeterde S pen. Inmiddels zijn alle specificaties gelekt en weten we precies wat je mag verwachten. Lees alle informatie over de Samsung Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra.

Dankzij Winfuture, Roland Quandt, is er niets meer geheim voor de Samsung Galaxy Note 20 lancering. De bekende Twitteraar heeft alles van zowel de Note 20 als zijn duurdere Ultra broer onthuld. In het kort even een opsomming van de nieuwe Samsung telefoons:

Belangrijkste Samsung Galaxy Note 20 specificaties

  • Vlak 6,7 inch Full HD+ Super AMOLED scherm
  • Exynos 990 + 8 GB RAM
  • 12 MP / 12 MP groothoek / 64 MP telelens 3x optische zoom
  • 10 MP punch hole front camera
  • 5G netwerk
  • S Pen
  • 4.300 mAh Accu
  • Glass front/plastic back + IP68
  • Brons en zwart.

Belangrijkste Samsung Galaxy Note 20 Ultra specificaties

  • Groot 6,9 inch Quad HD+ 120Hz AMOLED scherm
  • Exynos 990 + 12 GB RAM
  • 5G netwerk
  • 108 MP / 12 MP breedhoek / 12 MP telelens 5x optische zoom
  • 10 MP front camera
  • Snellere S Pen
  • 4.500 mAh Accu
  • Glass front/back + IP68
  • Brons, wit en zwart.

Alle Samsung Galaxy Note 20 informatie

Wil je alvast Samsung Galaxy Note 20 abonnementen aan het vergelijken? Houdt rekening met een krachtige allrounder en een flink abonnement. De nieuwe Note is krachtiger en luxer dan zijn voorganger de Samsung Galaxy Note 10. Het toestel is voorzien van een vlak 6,7 inch beeldscherm met traditionele 60Hz ververs snelheid. Het mooie scherm is haarscherp en in het scherm is de 10 megapixel front camera geplaatst. De achterzijde is aan de zijkanten afgerond voor extra comfort in de hand. Hier vind je drie krachtige camera’s. Het drietal bestaat uit een 12 megapixel hoofdcamera met extra grote 1,8 um lens. We kennen deze camera van de Samsung Galaxy S20. Daarnaast ligt een 12 megapixel breedhoek lens en haarscherpe 64 megapixel telelens. Je haalt objecten tot 30x dichterbij met deze krachtige zoom camera.

In tegenstelling tot de verwachtingen wordt de Samsung Galaxy Note 20 uitgerust met de Exyons 990 processor en niet de nieuwere Snapdragon 865 SoC. Ook deze processor is zeer krachtige en ondersteunt 5G. De Note 20 is dan ook gemaakt voor gaming en zakelijk gebruik. Voor de zakelijke gebruikers zit er een speciale S pin in de behuizing. De S pen is nog nauwkeuriger en heeft verschillende handige opties. De basis Note heeft 8 GB aan werkgeheugen en 256 GB opslagruimte. Een flinke 4.300 mAh accu zorgt voor een lange accuduur. Je kunt deze accu in een half uurtje weer voor de helft vullen.

Alle Samsung Galaxy Note 20 Ultra specificaties

Kun je nog iets dieper in je portemonnee kijken? Dan koop je natuurlijk het topmodel de Samsung Galaxy Note 20 Ultra. De allrounder is nog groter, mooier en heeft meer megapixels dan strikt genomen nodig zijn. De Ultra heeft een haarscherp 6,9 inch Quad HD+ beeldscherm met afgeronde randen. Hierdoor lijkt het scherm de hele voorkant in te nemen. Het scherm ondersteunt de snelle 120 Hz ververs snelheid en dat maakt dit vlaggenschip ideaal voor gaming. De krachtige Exynos 990 processor krijgt daarnaast 12 GB aan werkgeheugen waardoor apps en games nog soepeler lopen. Een flinke 4.500 mAh accu levert stroom. Ook deze accu is in een half uurtje weer voor 50 procent gevuld.

Galaxy Note 20 Ultra camera specificaties

Aan de achterkant tref je drie krachtige camera’s met de laatste camera sensoren. De belangrijkste camera is een 108 megapixel camera met f/1.8 diafragma en optische beeldstabilisatie. Je maakt hiermee haarscherpe foto’s met erg veel details. Daarnaast vind je een 12 megapixel telelens voorzien van 5x optische zoom waarmee je tot 50x kunt inzoomen. Wil je juist meer in beeld dan kies je voor de 12 megapixel breedhoek camera.

Na de lancering op 5 augustus kun je hier het goedkoopste Samsung Galaxy Note 20 Ultra abonnement vergelijken. Iedere dag vergelijken wij de voordeligste Samsung Galaxy Note 20 abonnementen.

Bron: 1/2

Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20

Bekijk alle informatie over de Samsung Galaxy Note 20

    Kom je er niet uit?

    Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
    René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

    Bel ons

    Telecom specialist
    Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

    Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner