Galaxy Note 10 en Note 10 Plus in geur en kleur

Samsung Galaxy Note 10 Plus Abonnement

Ruim voor de lancering van de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 serie zien we de vlaggenschepen al in geur en kleur. Zoals gewoonlijk lekte het ontwerp van de aankomende vlaggenschepen. Beide toestellen hebben een vierkanter ontwerp dan de Galaxy S10. De selfie camera zit opnieuw in het beeldscherm maar nu in het midden.

Sta je te popelen om de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 te zien? Dan weet je nu precies wat het ontwerp is van beide toestellen. Dankzij de jonge Twitter lekker Agarwal zien we de officiële renders van beide zakelijke Samsung telefoons. De nieuwe Note lichting is strakker, groter en beschikt over meer camera’s dan de Note 9.

Samsung Galaxy Note 10

De Samsung Galaxy Note 10 heeft een nog strakker ontwerp in verhouding tot de Galaxy Note 9. De boven- en onderrand van het grote 6,3 inch Super AMOLED beeldscherm zijn zelfs dunner. De selfie camera is verwerkt in een gaatje middenin het beeldscherm. Daardoor neemt het beeldscherm de volledige voorkant in. Aan de zijkant zien we alleen aan volume knop en powerknop. De Bixby knop is nergens te bekennen en ook de vingerafdrukscanner is niet te zien. Die ligt onder het beeldscherm verstopt. Aan de achterkant vind je drie krachtige camera’s. Het drietal bestaat vermoedelijk uit drie 12 megapixel camera’s waarbij de primaire lens natuurlijk meerdere diafragma’s heeft. In de behuizing is plek voor de speciale S Pen waarmee de Note serie jaarlijks vele zakelijke gebruikers aantrekt.

De krachtbron van het toestel in Nederland is de snelle Exynos 9820 processor van Samsung. Het vlaggenschip is beschikbaar met minstens 6 GB tot 8 GB en meer dan voldoende opslagruimte.

Samsung Galaxy Note 10 design abonnement

Het topmodel de Note 10 Plus

Naast de reguliere Note 10 zien we dit jaar ook de Samsung Galaxy Note 10 Plus. Dit topmodel is voorzien van meer camera’s, meer beeld en meer accucapaciteit. De Note 10 Plus is uitgerust met een prachtig 6,7 inch beeldscherm. Ook hier tref je de selfie camera midden in het beeldscherm aan. De achterkant van het vlaggenschip ziet er anders uit. Daar vind je naast de cameraheuvel voor drie camera’s nog ruimte voor de camerasensoren en nog een vierde camera. De krachtbron is gelijk aan die van de Note 10 en de Samsung Galaxy S10 Plus. Het topmodel krijgt 8 GB aan werkgeheugen en is vermoedelijk ook beschikbaar met 12 GB en wel 1 GB aan opslagruimte.

Volgens de betrouwbare lekker Quandt mag je rekenen op en adviesprijs voor de Samsung Galaxy Note 10 van 999 euro. Het topmodel de Samsung Galaxy Note 10 Plus is met abonnement beschikbaar vanaf 1.149 euro.

Bron: Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones