Laatste nieuws over de Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20 kopen

Op 5 augustus wordt de nieuwe Samsung Galaxy Note 20 lijn officieel bekend gemaakt tijdens een online event. Naast de Note 20 vlaggenschepen verwachten we nog steeds de nieuwe Samsung Galaxy Fold 2. In 2020 verschijnen er twee zakelijke Note telefoons, de Note 20 en de Note 20 Ultra.

Afgelopen week lekte er weer nieuwe informatie over de Samsung Galaxy Note 20. Samsung zelf heeft een online unpacking evenement aangekondigd op 5 augustus. We weten zeker dat tijdens dit evenement de Note 20 vlaggenschepen worden gepresenteerd. Vermoedelijk ook de opvolger van de Samsung Galaxy Fold.

Samsung Galaxy Note 20 officieel op 5 augustus

Op 8 juli kondigde Samsung Mobile een nieuwe lancering aan op 5 augustus. In het bericht staat ook een filmpje met daarin een S Pen in een koperen kleur die we al eerder zagen van een gelekte Galaxy Note 20 afbeelding. De tekst meldt: “kracht: een nieuwe vorm voor een nieuwe norm.” Hiermee wil Samsung aangeven dat de Note 20 de nieuwe norm wordt van kracht. Het vlaggenschip is vermoedelijk de eerste smartphone met de Snapdragon 865+ processor van Qualcomm. Dit is de snelste Android processor en daar kan de Koreaanse fabrikant op doelen.

https://twitter.com/SamsungMobile/status/1280637722705588224

Laatste Samsung Galaxy Note 20 nieuws

Een van de bekende lekkers van Samsung nieuws is Ice Universe. De Chinese lekker heeft afgelopen week verschillende onthullingen gedaan. Ten eerste verwacht Ice dit jaar geen upgrade van de Exynos 990. Dit zou betekenen dat wij in Europa een iets zwakkere Note 20 krijgen. In de regio’s waar Samsung de Snapdragon processors gebruikt, wordt namelijk de Snapdragon 865+ gebruikt.

We zien afgelopen week wederom nieuwe beelden van de Note 20 modellen. Beide hebben een groot AMOLED beeldscherm met een gaatje in het midden vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Note 10. Volgens de bronnen van Ice is het beeldscherm van de Note 20 vlak en heeft dat van de Note 20 Ultra edges aan de zijkant.

Voor gamers is er goed nieuws. Want de Note 20 modellen lijken ook beeldschermen te krijgen met 120 Hz ververs snelheid. Net zoals bij de Samsung Galaxy S20 lijn is de 120 Hz alleen mogelijk vanaf Full HD+.

Nieuwe features van de S Pen

Een van de belangrijkste Note features is natuurlijk de handige S Pen. De pen vind je ook bij de Samsung Galaxy Note 20 in de behuizing. Dit jaar is de pen vermoedelijk aan de andere zijde gepositioneerd. Volgens de laatste geruchten kan de S Pen aanwijzer fungeren. Je kunt je eigen kleur selecteer of pictogrammen op het scherm wijzigen. De pen kan ook een gebied markeren.

S Pen Samsung Galaxy Note20

Bron: 1/2

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner