OnePlus 6 gespot op Geekbench met 8 GB RAM

De lancering van de OnePlus 6 is dichtbij. Vandaag werd het vlaggenschip op Geekbench getest en zien we belangrijke specificaties bevestigd worden. De OnePlus A6003 is voorzien van de Snapdragon 845 processor met 8 GB aan werkgeheugen.

Geekbench is al jaren een interessante bron van informatie voor aankomende smartphones. Vandaag bevestigd de benchmark de aanwezigheid van een 8 GB model van de OnePlus 6. Een logische verwachting natuurlijk voor het aankomende budget vlaggenschip dat de OnePlus 5T vervangt. Ook een vlaggenschip met krachtige Snapdragon processor met 8 GB werkgeheugen.

OnePlus 6 Geekbench score SDM845 8GB

OnePlus 6 Geekbench score

De OnePlus 6 die we vandaag tegenkomen op Geekbench is een snelle smartphone. Het toestel scoort 2.402 op single core en 8931 bij multi core. De goedkope smartphone heeft de Snapdragon 845 (SDM845) als krachtbron en 8 GB werkgeheugen. Het toestel draait op Android 8.1.0 Oreo.

Afgelopen jaren waren de OnePlus vlaggenschepen steevast de snelste Android telefoons. Die eer gaat op dit moment naar Xiaomi al komt de eerste OnePlus score dicht in de buurt van de snelste Android smartphone op dit moment, de Xiaomi Mi Mix 2S. Die scoort rond de 2430 op single core en 9100 punten voor multi core. Uiteraard betreft dit de eerste OnePlus 6 score en we kunnen daaruit nog geen conclusies trekken.

Verwachte OnePlus 6 specificaties

Er is al veel bekend over de OnePlus 6. OnePlus zelf heeft al laten doorschemeren dat we een waterdichte smartphone mogen verwachten. Het toestel kan je hartslag meten en is in staat om slow motion beelden op te nemen.

Men verwacht een groot 6,28 inch AMOLED beeldscherm en een glazen behuizing. In die behuizing tref je een verticale dual camera opstelling met een stel flinke camera’s. De krachtbron is vandaag opnieuw bevestigd door Geekbench, een Snapdragon 845 processor met 8 GB aan werkgeheugen. Het besturingssysteem van de OnePlus 6 is Android 8 Oreo.

Op 16 mei wordt de OnePlus 6 officieel gelanceerd in Londen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesHTC smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphones