Samsung Galaxy Note 20 vanuit alle hoeken

Samsung Galaxy Note 20 vergelijken

Afgelopen weekend lekte Evan Blass de Samsung Galaxy Note 20 vanuit alle hoeken. De bekende twitter smartphone lekker toont een 3D animatie van de aankomende zakelijke Galaxy telefoon. Op 5 augustus lanceert Samsung de nieuwe Note lijn.

Inmiddels weten we dat de Samsung Galaxy Note 20 al het goeds van de Galaxy S20 combineert met de strakke lijnen en S Pen van de Note 10+. Het definitieve ontwerp werd afgelopen week opnieuw bevestigd. Evan Blass toonde de onderstaande 3D beelden.

Alle zijdes van de Samsung Galaxy Note 20

De nieuwe Samsung Galaxy Note 20 heeft een strak ontwerp met rechte lijnen. Het grote punch hole beeldscherm van de basis versie is kaarsrecht net zoals bij zijn voorganger. De randen zijn een fractie dunner waardoor het haarscherpe Super AMOLED beeldscherm nog meer van de voorkant inneemt. Aan de achterkant zijn de randen afgerond en hier vinden we een grote cameraheuvel met drievoudige hoofdcamera. We zien daarnaast een LED flitser een gaatje vermoedelijk voor laser autofocus. De achterzijde is strak ontworpen en we zien geen vingerafdrukscanner. De scanner vind je dan ook achter het grote beeldscherm. Onderop is ruimte voor de USB type C poort en natuurlijk de S Pen. De nieuwe S pen heeft meer features en is nog nauwkeuriger dan de oude pen.

Speciale features Galaxy Note 20

Zoals we inmiddels gewend zijn is de nieuwe Note lijn een flinke upgrade ten opzichte van de oude. In dit geval vervangt de Note 20 de zakelijke Samsung Galaxy Note 10. De specificaties zijn op alle fronten verbeterd. De Note 20 krijgt een groot Super AMOLED beeldscherm met een gaatje voor de front camera. Het scherm reageert razend snel dankzij 120 Hz ververs snelheid. Dit maakt de Note 20 een ideale smartphone voor gamers. In Nederland krijgt het vlaggenschip vermoedelijk de Exynos 992 processor van Samsung. Je mag rekenen op minstens 8 GB aan werkgeheugen en een flinke hoeveelheid aan opslagruimte.

Er is nog weinig bekend over de indeling van de camera’s. We rekenen op de 108 megapixel Samsung ISOCELL camera als primaire lens. Daarnaast verwachten we een telelens en breedhoek lens. Op de breedhoek lens na worden de camera’s optisch gestabiliseerd. Android 10 wordt het besturingssysteem en de Galaxy telefoon krijgt een flinke accu met ondersteuning voor Qi draadloos opladen.

Samsung Galaxy Note 20 lancering bekijken op 5 augustus

Je kunt de lancering van de nieuwe Samsung Galaxy Note 20 lijn live volgen op de eigen website van Samsung.

Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20

Bekijk alle informatie over de Samsung Galaxy Note 20

    Kom je er niet uit?

    Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
    René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

    Bel ons

    Telecom specialist
    Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

    Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner